Valikko Sulje

Vieraskynä

Tässä tähän mennessä ilmestyneet vieraskirjoitukset:

Turpaduunari -sivustolla ilmestyy vierailevien kirjoittajien tekstejä

Sinustako seuraava vieraskynä?

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.

Jos haluat julkaista omat terveystietoiset tekstisi tällä sivulla, ota rohkeasti yhteyttä turpaduunariin joko lomakkeella tai lähettämällä sähköpostia: Christer Sundqvist (christer.sundqvist@ravintokirja.fi)

10 Comments

 1. Paluuviite:Näitä terveysjuttuja luetaan nyt vilkkaasti – Turpaduunari

 2. Paluuviite:LCHF elämäntapana | Turpaduunari

 3. Paluuviite:Vuosi turpaduunarin seurassa | Turpaduunari

 4. Illka Härkönen

  HYÖNTEISTEN SUOJELU RY .?? Pitää perustaa
  Mikä tuhoaa hyönteiset?
  Hyönteismyrkyt. Neonikotinoidit ym.
  Endeemisten huönteisille välttämättömien lajien tuho. Glyfosaatti ym myrkyt.
  Hyönteisten taudit.
  Jos siirrymme hyönteisravintoon on pakko vähentää myrkkyjä.
  Hyönteisyhdistykset keskittyvvät tieteeseen enemmän kuin suojeluun. Onko olemassa organisaatiota, joka todella paneutuvat tähän? Luonnonssuojeluyhdistykset?
  Kuudes sukupuutto on alkanut!

 5. Illka Härkönen

  ENDEEMISTEN LAJIEN TUHO
  Kolibri tarvitsee orkkidean, josta imeä mettä ja pesiä. Orkkidea tarvitsee ison puun oksanhangan. Puu tarvitsee sienirihmaston. Kolibrin elämä edellyttää ainakin 52.n eri lajin yhteistoiminnan ja riippuvuuden toisistaan.
  Katso missä kanttarellit kasvavat. Siellä missä on katajia ja koivuja on eniten kanttarellejä.
  Meidän luonnossamme monet isot perhoset tarvitsevat nokkosia toukkavaiheessa. Isoapollo tarvitsee aina isoa maksaruohoa. Ohdakeperhonen tarvitsee ohdakkeen. Näin luonnossa kaikkialla lajit tarvitsevat toisiaan, ovat toisilleen välttämättömiä.
  Mitä tekee ihminen? Tuhoaa säälimättä välinpitämättömyyttään lajin toisensa jälkeen. Rikkaruohot glyfosaatilla, hyönteiset neonikotinoideilla jne. Erilaiset hyönteiset häviävät. Kimalaiset tarvitsevat syksyn ohdakkeet talvehtiakseen.
  Kun ravintoketjun alapää tuhoutuu, tuhoutuu yläpääkin vuorenvarmasti. Neonikotinoidit hävittivät viime kesänä hyöteiset. Nyt lintujen poikasilla ei ole ruokaa. Siirrymme hiljaiseen maailmaan, jossa emme nauti luonnosta. Ilo katoaa maailmasta.
  Onko ihminen samalla tavalla endeeminen laji? V 2025 puolet amerikkalaisista on autistisia glyfosaatin vuoksi. Sitä on siellä äidinmaidossa 10x eurooppalaisiin verrattuna. 70 % eurooppalaisista virtsaa glyfosaattia.
  Voimme yhtä hyvin ravintoketjun yläpäänä välinpitättöminä poistua ja säästää luontoa. Pentti Linkola oli oikeassa. Jos poistumme ei jälkipolvien tarvitse kärsiä. Hra Evoluutio kehittää uuden ihmislajin 2 miljardia vuodessa

 6. Illka Härkönen

  VÄLINPITÄMÄTTÖMYYS
  Suomalaiset ovat välinpitämättömiä.
  Kirjoita FBhen 30 km pyöräretkestä auronkoisella kelillä herkullisten eväiden kanssa. Saat tykkääjiä 40 ja kommentteja 7 kpl.
  Kirjoita glyfosaatin myrkyllisyydestä ja sen esiintymisestä äidinmaidossa tai TTIP-sopimuksen vaikutuksista, saat ehkä yhden kommentin.
  Suomalaisen itsetunto ei riitä ottamaan kantaa asioihin, jotka vakavasti vaikuttaa meihin, terveyteen, hyvinvointiin, elämään, pelkäävät. He eivät luota siihen, että voivat vaikuttaa. He voisivat ryhmittäytyä, ottaa kantaa, boikotoida
  Kansainväliset ja kotimaisetkin yritykset käyttävät törkeästi välinpitämättömyyttämme hyväkseen, tekevät epäeettisiä puolirikollisia tekojaan. Tavoitteleva valtaa ahneuden avulla. Väluttämättä tulevaisuudestamme. Ja me olemme myös täysin välinpitämättömiä, meille se on yhden tekevää kuinka tässä käy.
  BOIKOTOIKAA EDES!

 7. Paluuviite:Sydämellinen vastuunkantaja | Turpaduunari

 8. turpaduunari

  Sinustako seuraava vieraskirjoittaja Turpaduunari-sivustolla? Voit olla yhteydessä turpaduunariin (christer.sundqvist@ravintokirja.fi)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *