Sensuroimatonta terveys- ja kulttuurivalistusta. Sivuston suunnittelussa avustaa sekä taloudellisesti että ideoinnilla Domainkeskus.com. Yhteystiedot: Christer Sundqvist, biologi (FT), christer.sundqvist@ravintokirja.fi, 040-7529274, Helsinki

OPI PUHUMAAN PAREMMIN

HUOMIO! HUOMIO!

OPI PUHUMAAN PAREMMIN -kurssi 2/2017

Ammattipuhuja Christer Sundqvistin suosittu ”Opi puhumaan paremmin” -kurssi pienryhmälle pyörii nonstop-periaatteella. Uusi kurssi alkaa 15.11.2017.

Järjestän nyt toisen samanlaisen kurssin heti perään niille, jotka ovat jonotuslistalla (eivät mahtuneet mukaan kurssille numero 1/2017) ja uusille kurssilaisille.

Ilmoittaudu nyt siis kurssille nro 2/2017 (paikkoja on rajallisesti!).  Voi tulla ilman ilmoittautumista, mutta etusijalla ovat ilmoittautuneet.

Kurssin hinta on 10 euroa/kerta (yhteensä 5 opetusiltaa). Hintaan kuuluu pienimuotoinen tarjoilu, opetusmateriaali ja diplomi.

Alustava aikataulu: keskiviikkoisin klo 18-20 (15.11., 22.11., 29.11., 13.12., ja 20.12.2017)

Opetuspaikka: Pitäjänmäen kirjasto, Helsinki, ryhmätyötila (A-junalla pääsee Pitäjänmäen asemalle, josta lyhyt kävelymatka kirjastolle, Jousipolku 1)

Ilmoittautumiset: christer.sundqvist@ravintokirja.fi

TERVETULOA

Viimeisimmät artikkelit

Olen rikas – olen onnellinen!

Minulla on vain vähän omaisuutta. Minulla on aina ollut kaikki tarvittava. Olen aina saanut ruokaa jääkaappiin, vaikka tilanne on ollut todella katastrofaalinen. Olen voinut matkustaa monissa paikoissa. Olen tavannut upeita ihmisiä aina laitapuolenkulkijasta presidenttiin. Olen viettänyt aikaa vaikutusvaltaisten, anarkistien, tavisten, julkkisten, poliitikkojen, homojen ja lesbojen, ulkomaalaisten ja eri ikäisten kanssa.

Olen saanut kokea henkisesti raskaan tien vastoinkäymisine ja haasteineen, mutta säilyttänyt uskon, ilon ja positiivisuuden. Olen nauttinut sairauden jälkeisestä parantumisesta, ja iloinnut suuresti siitä, että voin taas kävellä. Minulla on ihana perhe, uskomattomat lapset ja upeat ystävät ja monta ihanaa naapuria.

Mikä ihaninta, lähelläni on joukko kaltaisiani ihmisiä, joiden kanssa voi viettää aikaa, pitää hauskaa ja tehdä hyvää ja jakaa kokemuksia, parantaa maailmaa ja nähdä kaiken sen kauneuden, jota lähellä on. Meillä jokaisella on mahdollisuus olla onnellinen, elää runsaudessa ja olla rikas.
Omasta mielestäni olen rikas ja koen sen samalla tavalla kuin David Wolfe sen hyvin on todennut:

– Todellinen vauraus on rauhallinen mielentila
– Todellinen vauraus on vahva fyysinen terveydentila
– Todellinen vauraus on yhteys henkiseen energiaan
– Todellinen vauraus on tunne-elämän hyvinvointia
– Todellinen vauraus löytyy toisten palvelemisesta
– Todellinen vauraus on itsensä tuntemista, ympäristönsä tuntemista… ja oman elämäntehtävänsä etsimistä ja seuraamista.

 

Lisäksi:
– Todellista vaurautta ei voi rohmuta, vain jakaa.
– Todellinen vauraus ei synny siitä, mitä olet hankkinut, vaan siitä, mitä olet antanut pois.
– Todellinen vauraus (tai onnellisuutesi) on suoraan verrannollinen iloon, jota tuotat muille.

Ja tätä hyvää haluan jakaa kaikille, on sinun vastuullasi, otatko sen vastaan. Se on sinun valintasi.

pike_hilakariPike Hilakari

Espoolainen kirjoittaja, toimittaja, äiti.

Tunteellinen älykkö, joka herkästi huomioi ja tunnistaa muutokset ja sen tarpeen niin ympäristössä, lähipiirissä kuin myös itsessään.
Hyvin taipuvainen analysoimaan, pähkäilemään, pohtimaan, selvittämään ja tutkimaan asioita, valmis oppimaan kuulemastaan ja kokemastaan tuottaen herättävää tekstiä kulloinkin pinnalla olevasta aiheesta. Ehdottoman oikeudenmukainen, uskaliaskin kyseenalaistaessaan jämähtäneitä toimintatapoja.

”Jos yksikin ihminen saa avun tekstieni kautta tai toimintatavastani, olen kiitollinen onnistuja.”

 

 

Olisi kiva kuulla kommenttisi!

© 2017 Turpaduunari All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.