Valikko Sulje

Päivän terveystarjous

OLYMPIATASON TERVEYSTARJOUS UUSILLE TILAAJILLE!

Kaipaatko terveysohjeita? Tavoitteletko olympiatason terveyttä? Saisiko olla yksinkertaista terveystietoa?

Tässä sitä olisi. Kerran viikossa ilmestyy uusi terveysohje ja bonuksena saat vuosien 2020-2021 aikana ilmestyneet terveysohjeet koosteena. Terveysohjeet ovat ilmestyneet vuodesta 2014 lähtien. Äsken jaettiin 356:s terveysohje. 357:s terveysohje ilmestyy ensi viikon alussa. Se on maailman parhaimpia terveysohjeita. Tule mukaan!

OLYMPIATASON TERVEYSTARJOUS UUSILLE TILAAJILLE!

Saat koosteen viimeisimmistä terveysohjeista ja sitten kerran viikossa oivaltavan terveysohjeen vuoden 2021 loppuun asti sähköpostiisi tarjoushintaan 17,99 euroa (outo hinta siksi, että huomaisin pankkitililtäni katsoa tarjoukseen tarranneet olympiatason terveyttä tavoittelevat ihmiset). Älä anna edullisen hinnan hämätä sinua. Kerrankin on vastinetta rahoille!

Alkuerästä välierään ja mahdollisesti jopa finaaliin asti pääsee näissä Turpaduunarin terveysolympialaisissa tällä tavalla:

Maksa 17,99 euroa tilille FI94 5723 3320 0772 65 (OKOYFIHH), Christerin Akatemia. Kirjoita viestikenttään sähköpostiosoitteesi (jotkut pankkiohjelmat eivät hyväksy @merkkiä, korvaa se jollain muulla merkillä). Voit myös maksaa MobilePay-ohjelmalla (0407529274).

ONNEA KISOIHIN, ANNA INTUITIOSI VIEDÄ SINUT NÄIDEN MAHDOLLISESTI MAAILMAN PARHAIDEN TERVEYSOHJEITTEN PARIIN!

 

Lue tästä lisää: https://turpaduunari.fi/turpaduunarin-terveysohjeet/