Valikko Sulje

Syöpä

Miten sitä ihmisellä voikin olla sellainen harhakuva, että sytostaatit parantaisi syövän. Mulla nimittäin on ollut. En tiedä, miten teillä muilla. Tässä on alkanut nähdä asioita hieman eri tavalla, kun syöpä koskettaa läheistä ihmistä jo kolmannen kerran lyhyen ajan sisään.

Sytostaatteja annetaan silloin, kun syöpäpesäkkeitä ei voi leikata. Ja muista vaihtoehdoista ei puhuta. Ihan on itse otettava selvää, älyttävä kysyä.

Ei voi enää sokeasti uskoa “faktaa”, joka on lääketieteellisesti todistettu ja oikeaksi nuijittu. Sytostaatteja annetaan myös leikkauksien jälkeen varmuuden vuoksi, ja ne myrkyt eivät ihan heti lähde kehosta pois.

Kaljupäisen syöpäpotilaan kuva on solumyrkkyjä saaneen peilikuva. Hienompi nimi solymyrkyille on sytostaattihoito tai kemoterapia. Ei kuulosta enää niin kamalalle, vai? Solumyrkyt eivät paranna syöpää, vaan sillä yritetään estää sen leviäminen oli etäpesäkkeitä tiedossa tai ei. Eikä ole itsestäänselvää, että sisäelimet kestäisivät myrkkyjä. Ystäväni kuoli alkuvuodesta juuri siksi, ettei maksa enää kestänyt.

Solumyrkyt tuhoaa kyllä soluja, niin syöpä- kuin terveitä soluja. Voiko ihmisen myrkyttää terveeksi? Syöpä etsii heikkoja kohtia, joihin voi levitä. Eikö sytot heikennä entisestään terveitä soluja? Eikö terveitä soluja tulisi suojata ja syöpä poistaa/parantaa?

Muutamien asiaan perehtyneiden sairaanhoitajien kautta olen myös kuullut, että sytostaatti itsessään jo aiheuttaa syöpää. Ja useimmin syöpähoidossa ollut sairastuu hyvin äkkiä uudestaan, ellei tee sitten ravintopuolella selkeää muutosta.

Ja kun diagnoosi tehdään, niin miksei aloiteta sitten heti tekemään jotain? Ruokavalio-ohjaus olis ehdottoman tärkeää, äärimmäisen tärkeää. Miksi juuri syöpädiagnoosin saanut laitetaan mahdollisesti viikkotolkuksi kotiin odottamaan, että toimenpiteet alkavat?

Vaihtoehtoja on olemassa, oikeasti. Niistä ei vain saisi puhua tai mainostaa. Ei kaikki parantajat ole puoskareita, ja osa tarvitsee myös lääketieteellistä hoitoa. En siis vastusta kumpaakaan, mutta haluan, että jokaisella on mahdollisuus tietää, miten ruokavaliolla on suuri merkitys. Ja jos oppii onnellisen ja terveellisen elämän perusteet, niin lääkäri pysyy loitolla.

pike_hilakariPike Hilakari

Espoolainen kirjoittaja, toimittaja, äiti.

Tunteellinen älykkö, joka herkästi huomioi ja tunnistaa muutokset ja sen tarpeen niin ympäristössä, lähipiirissä kuin myös itsessään.
Hyvin taipuvainen analysoimaan, pähkäilemään, pohtimaan, selvittämään ja tutkimaan asioita, valmis oppimaan kuulemastaan ja kokemastaan tuottaen herättävää tekstiä kulloinkin pinnalla olevasta aiheesta. Ehdottoman oikeudenmukainen, uskaliaskin kyseenalaistaessaan jämähtäneitä toimintatapoja.

”Jos yksikin ihminen saa avun tekstieni kautta tai toimintatavastani, olen kiitollinen onnistuja.”

 

 

About Author

Samanlaisia kirjoituksia

0 Comments

  1. d.dahlberg

    mitkään lääkitykset eivät paranna sairautta vaan helpottavat ja tottakai riippuen ihmisen elintavoista ja ruokavaliosta niin tulokset sen mukaisia. onhan selvää että myrkyt ovat myrkkyjä keholle mutta joskus akuutti vaiheessa tarpeellisia mutta pitkällä tähtäimellä lääkkeet syövät kehon normaalia puolustusmekanismia nollaan. olen seurannut vuosia lääkäreiden lääkitystä ja aina epäonnistuneet syövän hoidossa. omaisia kuolleeita syövän hoidossa on useampi ja ollaan rehellisiä kerrankin, tällaisessa sairaudessa pitäisi akuutissa vaiheessa kohentaa kehon toimintaa eikä alentaa. katselin äsken cancerfondenin antamaa rukavaliota ja hätkähdin kun ei anneta yhtään korkeaa ravintoainetta potilaille vaan kermaa ykkösolutta leipää yms(s tässä yht ei tarkoita semmoista) mikä pistää kehon happamaan tilaan. tätähän juuri pitäisi välttää ja suoda keholle emäksisiä ravinteita eikä happamia. myöskin biodynaamisesti viljelty ruoka ei sisäl raskauttavia tekijöitä keholle. myöskin puhdas vesi on välttämätön. tuntuu että meitä petetään idioottimasella aivopestyllä ideologialla että mitä vahvempi lääke sitä parempi. itse en ole tarvinnut lääkkeitä sairauksiin (en ole sairastunut syöpään) vaan hoitanut ravinnon avulla kaikki ongelmat. olen pettynyt tav lääketieteeseen ja heidä tapansa jatkaa samaa rataa. yli 50% syöpäpotilaista kuolee tänä päivänä mikä kertoo tuurista päästä eroon syövästä. olisiko korkea aika pistää vastaan ja jos lääkäri epäonnistuu joutuu siis vastuuseen virhehoidoista. nyt ollaan koehenkilöitä joka ikinen,

  2. Ari

    Vaikka Magneettimedia ei ole kovin hyvämaineinen web-sivusto niin siitä huolimatta tuo juttu kannattaa lukea. Se on suora käännös Dr. Mercolan artikkelista. Siinä kerrotut asiat perustuvat tohtoreiden Seyfried ja Agostino tutkimuksiin. Itselläni on Seyfriedin kirja “Cancer as a Metabolic Disease” ja aika hyvin ne suomeksi kerrotut asiat vastaavat tehtyjä havaintoja. Missään muualla ei ole noin selkeää suomennosta.
    http://web.archive.org/web/20160426192454/http://magneettimedia.com/ketogeenisen-ruokavalion-hyodyt-ja-rooli-syopahoidossa/
    Thomas Seyfriedin työstä lisää googlettamatta: “Thomas Seyfried cancer”. Kannattaa myös tutustua Nobel-palkitun saksalaisen tutkijan, Otto Warburgin työhön – aloittaa voi vaikka Wikipedian artikkelilla “Warburg hypothesis” tai “Otto Heinrich Warburg”.

    YLE:ssä esitettiin Paastoaminen -ohjelma tammikuussa 2014. Tässä linkki YLE:n arkistoon:
    http://yle.fi/vintti/yle.fi/teema/ohjelmat/juttuarkisto/paastoaminen.html
    Ohjelmaa ei ole enää nähtävissä, mutta kannattaa lukea katsojien kommentteja. Arvokkainta antia ohjelmassa oli lähinnä osuus, jossa lyhyttä paastoa (2-3pv) käytetään sytostaattihoidon tehostajana. Se suojaa terveitä soluja sytostaatin haittavaikutuksilta, mutta samalla heikentää syöpäsoluja. Lisää tietoa netistä googlettamalla “Valter Longo”, joka esiintyi ohjelmassa. Tässä linkki erääseen dokumenttiin ko. asiasta: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3048045/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *