Valikko Sulje

Kehon ja mielen yhteys terveydessä

Kirjoittaja: Christer Sundqvist

****************************************

Päivän terveysmiete (12.3.2023):

“Mitä jos tulisit toukokuussa Tallinnaan ryhmäni kanssa elämäsi hienoimpaan terveyskoulutukseen? Olisiko siinä ideaa?”

Christer Sundqvist (terveystietoinen kouluttaja)

****************************************

Terveystietoisesta elämästä kiinnostuneille on tarjolla on aivan ainutlaatuinen terveyskoulutus PESHLA-elämäntavan mukaisesti. Koulutus on Tallinnassa toukokuussa 2023! Koulutuksen järjestää Christerin Akatemia. Tule mukaan!

Tutustu terveyttä edistävään PESHLA-elämäntapaan

PESHLA-elämäntapa on terveystietoinen tapa edistää terveyttä, jossa yhdistyy koululääketieteen, luontais- ja perinnehoitojen sekä täydentävien hoitojen parhaat piirteet. Vuosien saatossa tästä on kehittynyt vakavasti otettava tieteellisin tutkimuksin varmistettu elämäntapa, jossa keskeistä on positiivisuus, emäksinen ja vähäsokerinen ruokavalio, terveyttä edistävä liikunta, happihoidot, lukuisat apuvälineet, -menetelmät ja aineet.

PESHLA-elämäntapa edistää kekseliäällä tavalla terveyttä ja sopii erityisen hyvin kaikenlaisten kroonisten sairauksien ennaltaehkäisyyn ja hoitoon (syöpä, reuma, diabetes jne). Menetelmän keksijä, Antti Oinas, kehitti tästä elämäntavasta valtavan hienon kokonaisuuden, jota on ollut ilo toteuttaa ja kehittää.

PESHLA-elämäntavasta löytyy kansanomainen ja ajantasainen tiivistelmä Turpaduunarin blogissa. PESHLA-elämäntavasta on äskettäin (2022) ilmestynyt kirja, joka toimii oppimateriaalina koulutuksissa.

Houkutteleva tarjous Sinulle!

PESHLA-elämäntapaa noudattavien ryhmä on saanut hyvin houkuttelevan tarjouksen Tallinnassa sijaitsevasta Viru-hotellista, jossa FT Christer Sundqvist aiemmin on ollut terveyskoulutuksia järjestämässä. Hotelli on kiinnostava paikka meille suomalaisille ja se on hyvin varusteltu sekä tarjoaa hyvät puitteet terveyskoulutuksille. 50-vuotisjuhlaansa viettävä Viru-hotelli halusi muistaa entisiä asiakkaitaan houkuttelevan tarjouksen myötä. Näin pystyn järjestämään hyvin laadukkaan terveyskoulutuksen Tallinnassa oikein edullisesti! Tämä on minulle mieluisa seikka, sillä olen aina halunnut tarjota edullista ja laadukasta terveyskoulutusta.

Ihana PESHLA-ystävämme Kadri Hint pystyy tarjoamaan meille parhainta mahdollista Viron terveystarjontaa. Hän tuntee perin juurin Viron terveysalan toimijat. Minä teen parhaani kokoakseni teille laajan suomalaisen asiantuntijajoukon kertomaan meille PESHLA-elämäntavasta. Aukeaa ihan huikea näkymä terveyteen!

Terveystietoa jakava PESHLA-ryhmä on hieno juttu!

PESHLA-elämäntavan perustaja Antti Oinas piti suuressa arvossa Viron terveystarjontaa ja alla tarjottu terveyspaketti on mielenkiintoinen mahdollisuus astella Antin jalanjäljissä Virossa. Tutustutaan Antin terveyselämyksiin Virossa. Mennään sinne missä Antti osti apuaineitaan, tutustui perinnehoitoihin, hankki propolista ja valkosipulia. Tutustutaan luontaiskauppoihin Tallinnassa ja opitaan vaalimaan terveyttämme sitä kautta. Lisäksi nautitaan kiinnostavista asiantuntijaluennoista (suomalaisia ja virolaisia!) ja ollaan kiitollisia siitä, että meillä on tämä PESHLA-ryhmä. Tämä PESHLA-ryhmä on hienointa mitä minulle (meille kaikille!) on tapahtunut lähes 50-vuotisen urani aikana terveysvaikuttajana Suomessa. Olen ihan tavattoman innostunut tästä mahdollisuudesta toteuttaa tämä terveyskoulutus Tallinnassa.

Ilmoittaudu viimeistään 31.3.2023

Ensi tilassa tarjoan tätä koulutusta PESHLA-ryhmäläisille, mutta kutsun tähän myös mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä muita ihmisiä, joita kiinnostaa kokonaisvaltainen terveysvalitus PESHLA:n tyyliin.

Viru-hotelli tarjoaa meille modernit kokoustilat, laadukkaan yöpymisen ja aamiais- sekä lounastarjoilun hyvin edulliseen hintaan. Terveystieto on sitä totuttua PESHLA-laatua, eli parasta mahdollista! Teemana on tällä kertaa ”Kehon ja mielen yhteys terveydessä”.

Minun pitäisi saada sitovat ilmoittautumiset mahdollisimman pian, jotta voin määritellä lopullisen hinnan tälle terveyskoulutukselle. Vastaa heti minulle, jos voit tulla Tallinnan Viru-hotellin PESHLA-koulutuspäiville toukokuussa. Houkuttele mukaan myös kaverisi! Majoitumme ensisijaisesti kahden hengen huoneissa. Mitä enemmän meitä on, sitä edullisempi koulutus on. PESHLA-laadun jo tunnistat, tässä on aito, rehellinen terveysvalistus keskiössä. Pyrimme viimekertaiseen tapaan videoimaan luennot, jolloin ne voi katsella uudestaan jälkeenpäin ja voimme tarjota myös etäkoulutuspaketin viimekertaiseen tyyliin.

”Kehon ja mielen yhteys terveydessä”

Tässä päätöksesi tueksi alustava ohjelmarunko, ajankohta ja hintatietoja.

Ajankohta: 18.-21.5.2023 (torstai-sunnuntai)

Hinta: 325 euroa (PESHLA-ryhmälle 275 euroa)

Mitä tällä summalla saa?

 • kolme yötä hotellissa, aamiaiset ja lounaat, kiintoisaa terveystietoa, KGB-museossa vierailun, terveystuotteita kotiin vietäväksi, tutuksi tulevat PESHLA-elämäntapaa edistävät Viron terveyspalvelut, saat mukavaa matkaseuraa, koet keväisen Tallinnan yms.

ALUSTAVA OHJELMA

”Kehon ja mielen yhteys terveydessä”

Torstai 18.5.2023

 • omakustanteinen ja -toiminen merimatka Tallinnaan (useita vaihtoehtoja)
 • noin klo 13 saapuminen ja kirjautuminen Viru-hotelliin (kuuluu pakettiin)
 • klo 14-15 lounas Viru-hotellissa (kuuluu pakettiin)
 • Klo 15-18 kokoustila Fortessa FT Christer Sundqvist ”Tervetuloa PESHLA-elämäntavan pariin” & ”Kehon ja mielen yhteys terveydessä” (luennoitsijat varmistuvat pian) (kuuluu pakettiin)
 • klo 18-20 omakustanteinen päivällinen terveellistä ruokaa tarjoavassa ravintolassa + rentoa yhdessäoloa (Kadri Hint valitsee meille ruokapaikan)
 • yöpyminen Viru-hotellissa (kuuluu pakettiin)

 

Perjantai 19.5.2023

 • klo 7-8 perinteinen PESHLA-kävely (Christer Sundqvist) (kuuluu pakettiin)
 • klo 8-9 runsas aamiainen Viru-hotellissa (kuuluu pakettiin)
 • klo 10-14 PESHLA-terveyskoulutus (suomalaisia kouluttajia, kuuluu pakettiin)
 • klo 14-15 PESHLA-lounas (kuuluu pakettiin)
 • klo 15-18 vapaa-aikaa, kouluttajien kanssa voi keskustella, hoitoja voi saada, ilmoitelkaa toivomuksianne!
 • klo 18-20 omakustanteinen päivällinen terveellistä ruokaa tarjoavassa ravintolassa + rentoa yhdessäoloa (Kadri Hint valitsee meille ruokapaikan)
 • yöpyminen Viru-hotellissa, mahdollisuus saunomiseen (kuuluu pakettiin)

 

Lauantai 20.5.2023

 • klo 7-8 perinteinen PESHLA-kävely (Christer Sundqvist) (kuuluu pakettiin)
 • klo 8-9 runsas aamiainen Viru-hotellissa (kuuluu pakettiin)
 • klo 10-14 PESHLA-terveyskoulutus (suomalaisia ja virolaisia kouluttajia, kuuluu pakettiin)
 • klo 14-15 PESHLA-lounas (kuuluu pakettiin)
 • klo 15-18 Vierailu KGB-museossa (kuuluu pakettiin)+ PESHLA-vierailut, kouluttajien kanssa käydään luontaistuotteita ja -hoitoja tarjoavissa paikoissa, ilmoitelkaa toivomuksianne! (kuuluu pakettiin)
 • Klo 18-20 omakustanteinen päivällinen terveellistä ruokaa tarjoavassa ravintolassa + rentoa yhdessäoloa (Kadri Hint valitsee meille ruokapaikan)
 • yöpyminen Viru-hotellissa (kuuluu pakettiin)

 

Sunnuntai 21.5.2023

 • klo 7-8 perinteinen PESHLA-kävely (Christer Sundqvist) (kuuluu pakettiin)
 • klo 8-9 runsas aamiainen Viru-hotellissa (kuuluu pakettiin)
 • klo 10-14 PESHLA-terveyskoulutus (suomalaisia ja virolaisia kouluttajia, kuuluu pakettiin)
 • klo 14-17 vapaa-aikaa
 • noin klo 17 omakustanteinen ja -toiminen kotimatka (useita vaihtoehtoja)

 

Kouluttajat selviävät lähiaikoina, mutta todennäköisesti saamme kuulla muutamia uusia kouluttajia ja totuttuja entisiä vakiokouluttajiamme (Christer Sundqvist, Jarmo Lehtimäki, Jaakko Myllyniemi, Marja Ruuti, Xuefei Wu, Kadri Hint)

Halusin tarjota sinulle mahdollisuuden PESHLA-koulutukseen Tallinnassa. Mieti tätä mahdollisuutta, liity PESHLA-ryhmään ja saat jatkossa alennusta koulutuksissa. Nyt tarvitsen siis mahdollisimman pian sitovia ilmoittautumisia. Ilmoittakaa minulle siis ihan pian, voitteko tulla PESHLA-koulutuksiin Tallinnassa 18.-21.5.2023 (torstai-sunnuntai). Mahdollisesti voi myös tulla vain osalle päivistä (esimerkiksi lauantai-sunnuntai, lasken sille erillisen tarjoushinnan). Lisäksi siis myös mahdollisuus kuulla luennot livenä etäyhteyksillä ja tallenteena (lasken sille erillisen tarjoushinnan).

PESHLA-terveisin,

Christer Sundqvist
FT, kouluttaja, PESHLA-elämäntavan puolustaja
christer.sundqvist@ravintokirja.fi
040-7529274

About Author

Samanlaisia kirjoituksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *