Valikko Sulje

PESHLA-terveyskoulutus jatkuu Suonenjoella 9.-11.12.2022

Kirjoittaja: Christer Sundqvist

Todella kiintoisa terveyskoulutus!

Tässä tietoa osallistujille ja osallistumista harkitseville. Tämä voi olla elämäsi tärkein terveyskoulutus. Rohkaistuneena kaikesta hyvästä palautteesta, jota sain vastaanottaa edellisestä koulutuksesta muutama kuukausi sitten, voin kyllä ihan lämpimästi suositella tätä edullista koulutusta kaikille terveydestään kiinnostuneille.

Pääkouluttaja: FT Christer Sundqvist
Muut kouluttajat: ravitsemusterapeutti Marja Ruuti, terveysalan yrittäjä Jaakko Myllyniemi, hoitaja Arto Montonen

Paikkoja on rajoitetusti tarjolla!

TEE NÄIN:

  • totea, että tämä on koulutus johon ehdottomasti haluat osallistua
  • jos et vielä ole maksanut hyvin edullista koulutusmaksua, niin tee se nyt
  • maksu (275 euroa) alla olevien ohjeiden mukaan varmistaa paikkasi tähän koulutukseen, saat koulutusmateriaalin, saapumisohjeet ja tarvittaessa tiedot miten voit osallistua koulutukseen etäyhteydellä
  • koulutusmaksuun sisältyy majoitus viihtyisässä huoneessa ja PESHLA-elämäntavan mukaiset ruokailut
  • koulutuksessa on tarjolla yllätyksiä!!

 

Lisää tietoa koulutusviikonlopusta

Tule mukaan turvalliseen terveyskoulutukseen! Parasta koulutus on paikan päällä. Luennot ja opetusmateriaalit pyritään välittämään etäyhteyden ja sähköpostin kautta osallistujille, jotka eivät tällä kertaa pääse paikan päälle.

Tässä koulutuksessa saat erittäin arvokasta käytännönläheistä tietoa terveydestä. Ennen koronapandemiaa näitä koulutuksia oli useita tarjolla. Nyt ne on taas käynnistetty (syys-lokakuun vaihteessa 2022 oli viimeisin koulutus). PESHLA-kirjasta saatu voitto ja muukin intomielinen sponsorointi on madaltamassa tämän koulutuksen hintaa. Tämä on todella edullinen tapa saada runsaasti tietoa, toivoa ja motivointia sairastuneelle. Tätä tietoa jaetaan suurella sydämellä!

Antti Oinaksen malli

Immuunipuolustuksen vahvistaminen, positiivisuus, terveellinen ruokavalio, terveyttä edistävä liikunta, tietopankki suojaravintoaineista (ravintolisät, vitamiinit ja hivenaineet), hoitoa tukevat laitteet ja menetelmät, vertaistuki ja lupaus pitää huolta toisistamme ovat tärkeitä asioita ja tämän koulutuksen tärkeintä antia. Siihen meitä opastavat pääkouluttajana toimiva biologi FT Christer Sundqvist ja muut kouluttajat. Toimimme PESHLA-asiantuntijan ja -keksijän Antti Oinaksen mallin mukaisesti.

Kouluttajat antavat osallistujille jotain, mihin turvata vaikeankin sairauden keskellä ja osallistujat saavat konkreettisia työkaluja arjen pyörittämiseen sairastelun keskellä siellä kotona. Omaiset saavat runsaasti vinkkejä ja motivoituvat hankkimaan lisää tietoa ja taitoa.

Tällaista ei ole ollut tarjolla missään muualla kuin näissä PESHLA-koulutuksissa. Koulutus sopii erityisesti sellaiselle, joka ennakkoluulottomasti haluaa täydentää koululääketieteen tarjoamaa mainiota apua sairauteensa perinteisillä, täydentävillä ja vaihtoehtoisilla menetelmillä.

Aiemmat koulutukset ovat olleet menestyksiä. Tässä osa saamastamme palautteesta syyskuun 2022 koulutuksen jälkeen:

Palautetta olemme saaneet

Tämä menee kokoajan mielenkiintoisemmaksi! Kimmo
Kiitos kaikesta materiaalista ja viime kirjeestä, joka huokuu samaa lämpöä ja ystävällisyyttä, joka vallitsi Suonenjoen kurssillakin! Marja
Kiitos materiaalista – mielenkiintoista luettavaa. Teillä oli antoisa koulutus, erityisen vaikuttunut olen viestien välittämästä ihmisläheisyydestä ja välittämisestä mikä tässä toiminnassanne vallitsee. Se jos mikä on tärkeimpiä voimavaroja mitä voi jakaa ja mikä kumuloituu. Merja
Kiitos kaikesta materiaalista mitä olet laittanut ja iso kiitos vielä kurssista, sain kyllä hyviä eväitä sieltä ja vielä oon pysynyt muutoksissa mukana. Aija
Minä olen vieläkin PESHLA “,, kuplassa” ja siellä aijon pysyäkkin! Viikonloppu oli mitä parhain, sanoisin kohdallani paras, ja on joitakin kursseja ym tullut käytyä. Tuli kyllä niin paljon lisää virtaa terveydenhallintaan. Minna

Kiva harrastus!

Opit PESHLA-koulutuksissa kivan harrastuksen: Terveyden edistämisen PESHLA-menetelmällä

PESHLA = Positiivisuus, emäksisyys, sokerittomuus, happi, liikunta, apuaineet ja -laitteet. Lue lisää http://turpaduunari.fi/?s=peshla

Mitä koulutus maksaa?

Koulutus veroineen, majoituksineen, ruokineen, luentoineen, lisätietoineen ja yllätyksineen (perjantaista-sunnuntaihin) maksaa vain 275 euroa. Etäyhteys maksaa myös 275 euroa ja oikeuttaa luentojen seuraamiseen etäyhteyden kautta ja täydellisen opetusmateriaalin.

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia christer.sundqvist@ravintokirja.fi tai soita 040-7529274. Saat sähköpostiin laskun, tai voit maksaa koulutuksen heti, jolloin koulutukseen pääsy varmistuu. Kerro osallistutko paikan päällä tai verkon välityksellä. Saat maksusta kuitin. Koulutus maksetaan tilille Christerin Akatemia FI94 5723 3320 0772 65 (OKOYFIHH). Voit käyttää kurssin yleistä viitenumeroa: 1009

Koulutuksen voi maksaa osa-erissä ja voit anoa alennusta maksuihin mikäli taloustilanteesi tällä hetkellä ei salli täyttä maksua, mutta sinulla kuitenkin on sellainen voimakas ajatus, että tästä koulutuksesta on sinulle valtavan paljon hyötyä. Kerro lisää yhteydenotossasi.

Missä koulutus järjestetään?

Koulutus järjestetään erittäin viihtyisässä koulutuskeskuksessa nimeltään Vanha Maamies, Jalkalantie 160, Suonenjoki https://vanhamaamies.fi/ Koulutukseen on helppo tulla junalla (Kuopion juna pysähtyy Suonenjoella, tarvittaessa kyyditys koulutuskeskukseen, noin kilometrin kävelymatka) ja auton saa ilmaiseksi parkkiin. Koulutuskeskus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, järvivesi ja ympäröivä luonto on puhdas, sauna lämpiää joka ilta, huoneet ovat siistejä ja henkilökunta on palvelualtista. Täällä mieli lepää!

Positiivisuutta ja sokerittomuutta

Koulutusviikonloppuna 9.-11.12.2022 on kaikki PESHLA:n osa-alueet mukana, mutta tällä kertaa pääpaino on positiivisuudella (P-kirjain) ja sokerittomuudella (S-kirjain). Paljon tietoa on tarjolla luentojen ja keskustelujen muodossa. Koulutuksia tulee lisää, mutta tämä on syksyn 2022 viimeinen koulutus. Keväällä 2023 jatketaan.

OHJELMA

Perjantaina 9.12.2022
18:00 Majoittuminen ja koulutuspaikkaan tutustuminen
19:00 Tervetuloa, kouluttajien ja osallistujien esittely
19:30 PESHLA-iltapala
20:00 PESHLA-keskustelu ”Mitä opimme viime kerralla?” (Christer Sundqvist)
21:30 PESHLA-puhdistussauna (Kimmo Immonen)
23:00 Hiljaisuus

Lauantaina 10.12.2022
7:00 PESHLA-kävely (Christer Sundqvist)
8:00 PESHLA-aamiainen (Henna)
9:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”Ruoka ja terveys” (Marja Ruuti)
10:30 PESHLA-tauko
11:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”Maailma paranee hampulla” (Jaakko Myllyniemi, hamppumaa.fi Luennon jälkeen mahdollisuus hankkia Hamppumaan tuotteita edullisesti)
12:30 PESHLA-lounas (Henna)
14:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”Koskettavaa apua terveysongelmiin” (Arto Montonen) Luennon jälkeen mahdollisuus saada hoitoja ja ohjeita Artolta.
15:30 PESHLA-tauko, PESHLA-hoitoja, PESHLA-yhdessäoloa
17:30 PESHLA-päivällinen (Henna)
20:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”Minun käsitykseni PESHLA-elämäntavasta” (Kimmo Katavisto, Christer Sundqvist ja muutama muu)
21:30 PESHLA-puhdistussauna (Kimmo Immonen)
23:00 Hiljaisuus

Sunnuntaina 11.12.2022
7:00 PESHLA-kävely (Christer Sundqvist)
8:00 PESHLA-aamiainen (Henna)
9:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”Positiivinen ja merkityksellinen elämä” (Christer Sundqvist)
10:30 PESHLA-tauko
11:00 PESHLA-palautekeskustelu ”Mitä PESHLA:sta jäi käteen?” (kaikki)
12:30 PESHLA-lounas (Henna ja muutama muu)
14:00 PESHLA-päätöstilaisuus ja lupaus pitää yhteyttä

Kysy lisää tarvittaessa!

Terveisin,
Christer ja muut kouluttajat
christer.sundqvist@ravintokirja.fi tai soita 040-7529274

About Author

Samanlaisia kirjoituksia

1 Comments

  1. Paluuviite:Kehon ja mielen yhteys terveydessä – Turpaduunari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *