Valikko Sulje

Antti Oinaksen malli – turvallinen terveyskoulutus

SAIRAAN HYVÄ TERVEYSKOULUTUS SUONENJOELLA 30.9.-2.10.2022

Tule mukaan turvalliseen terveyskoulutukseen!

Tässä koulutuksessa saat erittäin arvokasta tietoa terveydestä.

Tässä uusin tieto osallistujille ja osallistumista harkitseville (päivittynyt 13.9.2022).

Pääkouluttaja: FT Christer Sundqvist
Muut kouluttajat: tohtori Xuefei Wu, Marja Ruuti, Jarmo Lehtimäki

Paikkoja on vielä vapaana!

TEE NÄIN:

– totea, että tämä on koulutus johon ehdottomasti haluat osallistua
– jos et vielä ole maksanut hyvin edullista koulutusmaksua, niin tee se nyt
– maksu (250 euroa) alla olevien ohjeiden mukaan varmistaa paikkasi tähän koulutukseen, saat koulutusmateriaalin, saapumisohjeet ja tarvittaessa tiedot miten voit osallistua koulutukseen etäyhteydellä
– koulutusmaksuun sisältyy majoitus viihtyisässä huoneessa ja PESHLA-elämäntavan mukaiset ruokailut
– koulutuksessa on tarjolla yllätyksiä!!

MITÄ MAKSAA?

Koulutus veroineen, majoituksineen, ruokineen, luentoineen, lisätietoineen ja yllätyksineen (perjantaista-sunnuntaihin) maksaa vain 250 euroa.
Etäyhteys maksaa myös 250 euroa ja oikeuttaa luentojen seuraamiseen etäyhteyden kautta ja täydellisen opetusmateriaalin. Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia christer.sundqvist@ravintokirja.fi tai soita 040-7529274. Saat sähköpostiin laskun, tai voit maksaa koulutuksen heti, jolloin koulutukseen pääsy varmistuu. Kerro osallistutko paikan päällä tai verkon välityksellä. Saat maksusta kuitin. Koulutus maksetaan tilille Christerin Akatemia FI94 5723 3320 0772 65 (OKOYFIHH). Voit käyttää kurssin yleistä viitenumeroa: 1009

Koulutuksen voi maksaa osa-erissä ja voit anoa alennusta maksuihin mikäli taloustilanteesi tällä hetkellä ei salli täyttä maksua, mutta sinulla kuitenkin on sellainen voimakas ajatus, että tästä koulutuksesta on sinulle valtavan paljon hyötyä. Kerro lisää yhteydenotossasi.

TULE MUKAAN!

Tule mukaan turvalliseen terveyskoulutukseen! Parasta koulutus on paikan päällä, mutta kaikki luennot pyritään välittämään etäyhteyden kautta osallistujille, jotka eivät tällä kertaa pääse paikan päälle.
Tässä koulutuksessa saat erittäin arvokasta tietoa terveydestä. Ennen koronapandemiaa näitä koulutuksia oli useita tarjolla. Nyt ne taas käynnistetään koronatauon jälkeen kaikki koronan varotoimet viritettynä (tähän koulutukseen on turvallista tulla). PESHLA-kirjasta saatu voitto ja muukin intomielinen sponsorointi on madaltamassa tämän koulutuksen hintaa. Tämä on todella edullinen tapa saada runsaasti tietoa, toivoa ja motivointia sairastuneelle. Tätä tietoa jaetaan suurella sydämellä!

Antti Oinaksen malli

Immuunipuolustuksen vahvistaminen, positiivisuus, terveellinen ruokavalio, terveyttä edistävä liikunta, tietopankki suojaravintoaineista (ravintolisät, vitamiinit ja hivenaineet), hoitoa tukevat laitteet ja menetelmät, vertaistuki ja lupaus pitää huolta toisistamme ovat tärkeitä asioita ja tämän koulutuksen tärkeintä antia. Siihen meitä opastavat pääkouluttajana toimiva biologi FT Christer Sundqvist ja muut kouluttajat. Toimimme PESHLA-asiantuntijan ja -keksijän Antti Oinaksen mallin mukaisesti.

Kouluttajat antavat osallistujille jotain, mihin turvata vaikeankin sairauden keskellä ja osallistujat saavat konkreettisia työkaluja arjen pyörittämiseen sairastelun keskellä siellä kotona. Omaiset saavat runsaasti vinkkejä ja motivoituvat hankkimaan lisää tietoa ja taitoa. Tällaista ei ole ollut tarjolla missään muualla kuin näissä PESHLA-koulutuksissa. Koulutus sopii erityisesti sellaiselle, joka ennakkoluulottomasti haluaa täydentää koululääketieteen tarjoamaa mainiota apua sairauteensa perinteisillä, täydentävillä ja vaihtoehtoisilla menetelmillä.

Aiemmat koulutukset ovat olleet menestyksiä. Tässä osa saamastamme palautteesta:

Kiitoksia ohjeistuksesta. Martti

Kiitos♥ Merja

Hyvä kun ei kaikki kurssit/luennot ole aina Hgissä. Marja-Liisa

Juuri tätä tulin hakemaan – täsmällistä terveystietoa! Veikko

Tämä on yksi vastaus vuosia sitten heränneestä toiveeseeni saada oikeaa tietoa, kuinka syöpää voisi hoitaa muutenkin kuin lääkkeillä ja tukea ihmisiä parempaan elämään sairautensa kanssa. Marja-Liisa

Kiitos koko porukka! Oli hienoa kohdata teidät kaikki, ja paikka oli ainutlaatuinen! Marja

Tässä on ideaa! Kimmo

Aivan mahtava paketti! Antti

Kurssin vetäminen oli antoisaa konkreettista työtä. Christer

Opit PESHLA-koulutuksissa kivan harrastuksen: Terveyden edistämisen PESHLA-menetelmällä

PESHLA = Positiivisuus, emäksisyys, sokerittomuus, happi, liikunta, apuaineet ja -laitteet. Lue lisää http://turpaduunari.fi/?s=peshla

 

Missä järjestetään?

Koulutus järjestetään erittäin viihtyisässä koulutuskeskuksessa nimeltään Vanha Maamies, Jalkalantie 160, Suonenjoki https://vanhamaamies.fi/ Koulutukseen on helppo tulla junalla (Kuopion juna pysähtyy Suonenjoella, tarvittaessa kyyditys koulutuskeskukseen, noin kilometrin kävelymatka) ja auton saa ilmaiseksi parkkiin. Koulutuskeskus sijaitsee luonnonkauniilla paikalla, järvivesi ja ympäröivä luonto on puhdas, sauna lämpiää joka ilta, huoneet ovat siistejä ja henkilökunta on palvelualtista. Täällä mieli lepää!

Koulutusviikonloppu 30.9.-2.10.2022

Koulutusviikonloppuna on kaikki PESHLA:n osa-alueet mukana. Ajatuksena on, että osallistuja saisi yleissilmäyksen PESHLA-elämäntavan suomiin mahdollisuuksiin. Paljon tietoa on tarjolla luentojen ja keskustelujen muodossa. Koulutuksia tulee lisää, mutta tämä syksyn 2022 ensimmäinen koulutus on parhaiten soveltuva tiedon etsintään PESHLA-elämäntavasta. Seuraavat koulutukset pureutuvat yksitellen PESHLA-elämäntavan yksityiskohtiin: ketogeeninen ruokavalio, positiivisuus sairauksien hoidossa, käyttökelpoiset apulaitteet ja -aineet, liikunta lääkkeenä, emäksisyys ja hapen rooli sairauksissa. Jatkosta sovitaan koulutusviikonlopun aikana. Ole paikalla!

OHJELMA

Perjantaina 30.9.2022

18:00 Majoittuminen ja koulutuspaikkaan tutustuminen
19:00 Tervetuloa, kouluttajien ja osallistujien esittely
19:30 PESHLA-iltapala
20:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”P niin kuin positiivisuus” (Christer Sundqvist)
21:30 PESHLA-puhdistussauna (Kimmo Immonen)
23:00 Hiljaisuus

Lauantaina 1.10.2022

7:00 PESHLA-kävely (Christer Sundqvist)
8:00 PESHLA-aamiainen (Henna)
9:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”S niin kuin sokerittomuus” (Marja Ruuti)


10:30 PESHLA-tauko
11:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”H niin kuin happi” (Jarmo Lehtimäki)


12:30 PESHLA-lounas (Henna)
14:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”A niin kuin apuvälineet ja -menetelmät” (tohtori Xuefei Wu, kiinalaisen lääketieteen taitaja). Luennon jälkeen mahdollisuus päästä Xuefein tarjoamiin hoitoihin.


15:30 PESHLA-tauko
16:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”E niin kuin emäksisyys” (Christer Sundqvist ja muutama muu)
17:30 PESHLA-päivällinen (Henna)
20:00 PESHLA-luento ja keskustelu ”L niin kuin liikunta” (Christer Sundqvist ja muutama muu)
21:30 PESHLA-puhdistussauna (Kimmo Immonen)
23:00 Hiljaisuus

Sunnuntaina 2.10.2022

7:00 PESHLA-kävely (Christer Sundqvist)
8:00 PESHLA-aamiainen (Henna)
9:00 PESHLA-ideointia ”PESHLA-elämäntapa haltuun” (Christer Sundqvist ja muutama muu)
10:30 PESHLA-tauko
11:00 PESHLA-palautekeskustelu ”Mitä PESHLA:sta jäi käteen?” (kaikki)
12:30 PESHLA-lounas (Henna ja muutama muu)
14:00 PESHLA-päätöstilaisuus ja lupaus pitää yhteyttä

Kysy lisää tarvittaessa!

Terveisin,

Christer ja muut kouluttajat

christer.sundqvist@ravintokirja.fi tai soita 040-7529274

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.