Valikko Sulje

Syöpä ja sen kokonaisvaltainen hoito – erään potilaan näkökulmasta

Kirjoittaja: Antti Oinas

Levinnyt syöpä on kuin hyvä sienirihmasto

Aina kun olosuhteet metsässä ovat otolliset niin sieniä puskee maasta vaikka kuinka tarkkaan edellisenä syksynä sienet olisi kerätty pois. Sama on syövän kanssa. Ainoa tapa, millä pystyy estämään levinneen syövän uusimisen, on pitää kehon olosuhteet sellaisina, että ne ovat mahdollisimman epäsuotuisat syövälle eli tehdään kaikki asiat päinvastoin kuin mistä syöpä pitää.

Erittäin aggressiivinen syöpä

Itselläni oli 3,5 v sitten molempiin keuhkoihin metastoitunut pienisoluinen erittäin aggressiivinen syöpä. Hoitavan professorin mukaan, jos tietokonetomografiassa näkyi kymmenkunta metastaasia, niin todellisuudessa niitä on yli 100, mutta ne ovat vielä niin pieniä, ettei ne näy kuvissa. Maksassakin oli jotain. Elinajanennusteeni oli n. 1 vuosi. ”Levinnyt sylkirauhasen syöpä ei ole nykytiedon perusteella parannettavissa nykyisillä hoidoilla”.

Elän edelleen vaikka minun piti kuolla pari vuotta sitten

Yli 3,5 vuotta uusiutuneen syövän toteamisen jälkeen käyttämäni kuurin avulla (katso alla) tuotti tällaisen rivin potilaskertomukseen: ”Metastaasien jäänteissä stabiili tilanne eikä uusia löydöksiä”. Syövässäni on pieni siivu eturauhassyöpätyyppiä (saa energiansa mieshormonista), johon saan pillerin päivässä Bicalutamid-hormonilääkettä.

Itse uskon systeemiini ja olen itseni koekaniini

Olen kehittänyt oman systeemin, jolla pidän syöpäni kurissa ja siitä kerron pian olennaiset tiedot. Mielestäni suurin virhe on sanoa onnistuneen hoidon jälkeen potilaalle, jolla on levinnyt syöpä, että olet terve, koska jossain on varmasti ”syöpäitiöitä”, jotka odottavat vain sopivia olosuhteita puhjetakseen. Ainoa tapa, jolla estetään syövän uusiutuminen on pitää kehon olosuhteet epäsuotuisina syövälle eli syövänvastaisen elintavan on jatkuttava koko pitkän loppuelämän.

Tässä erittäin lyhyesti PESHLA? perusteluineen

Kehittämälleni systeemille olen antanut nimen PESHLA?, joka syntyy seuraavista sanoista:

P = Positiivisuus

E = Emäksisyys

S = Sokerittomuus

H = Happi

L = Liikunta

A = Antioksidantit

? = En tiedä

Aivan varmasti tässä on jotain merkityksetöntä, mutta kun en tiedä mitä, niin en uskalla jättää mitään pois.

PESHLA?

P => Positiivisuutta, uskoa asiaan ja siihen, että stressittömyys on kaiken perusta. Negatiivisuus muuttaa solut syövälle alttiiksi. Suositeltavaa: jooga, meditaatio, SaluStim-terapia, mahdollisesti kipu/mielialalääkitystä

E => Syöpä viihtyy happamassa elimistössä eli muuta se mahdollisimman emäksiseksi. Viisi kertaa päivässä nautin puoli litraa koivuntuhkauutetta (pH n. 13) sekoitettuna samaan määrään tomaattimehua. Teen koivuntuhkalipeän itse (kaupassa kallista). Ruokasooda ajanee osin saman asian, mutta siinä ei ole terveellisiä hivenaineita.

S => Syöpä saa energiansa veren sokerista eli verensokeri alas. Sokerin ja hiilihydraatin saanti mahdollisimman vähiin eli ketogeeninen dieetti. Lisäksi otan pillerin diabeteslääkettä aamuin illoin (2 g metformiinia) auttamaan verensokerin alentamisessa. Nämä dieettimuutokset (ketogeeninen) ovat ohjelman ehkä tärkeimpiä osioita.

H => Syöpä viihtyy hapettomissa olosuhteissa eli elimistöön ja soluihin mahdollisimman paljon happea. Aamuisin otan tyhjään vatsaan veteen sekoitettuna happijauhetta ja sen päälle vajaa dl sitruunamehua. Sitten reilu tunti reipasta ulkoilua syvähengittäen. Joka kolmas kuukausi ylipainehappikuuri (5 krt.), jolloin ylipaineessa solut avautuvat ja hengitettäessä 100 prosenttista happea soluista tulee happipitoisempia. Suositeltavaa:  tarkistetaan Hb ja Hkr, pulssioksimetri-mittaus, happirikastin, keuhkofunktiotestit (PEF), mahd. spirometria; HBO 5 hoitoa per 2-3 kuukautta

L => Liikunta luonnossa puhtaassa ilmassa. Hyvä peruskunto on kaiken vastustuskyvyn edellytys. Luonnosta saa hapen lisäksi myös henkisiä voimavaroja (sielu lepää). Liikuntaa vähintään tunti päivässä.

A => Antioksidantit vastustavat syöpää esim. sipulit, kaalit, pähkinät, marjat, sitruuna, raakakaakao, punaviini, hibiskustee ja esim. sekoitus kurkuma + öljy + mustapippuri + inkivääri.

? => En tiedä mihin perustuu, mutta punajuuressa on jotain tehokasta syöpää vastaan. Syön mehupuristimessa tehtyä raakaa luomupunajuurta n. 20 kg/kk eli mehuna n. 2 dlx2/vrk. Maku ja teho paranee, kun satsiin lisää puristimeen 1/2 luomusitruunaa kuorineen ja vielä loraus öljyä. Normipunajuuri voi aiheuttaa lievän pahanolon tunteen, mutta luomu ei. Lisäksi desilitra valkosipulisitruunajuomaa aamuisin tyhjään vatsaan. Ohje: 300 g valkosipulia + 1 kg luomu sitruuna+ 1,5 l vettä tehosekoittimella sekoitettuna + nopea kiehautus (säilyvyyden lisäämiseksi). Vielä nautin 10 aprikoosin siementä, vitamiineja, hivenaineita ym. Jos kiinnostusta niin kerron tarkemmin.

PESHLA?-ohjelma tulee räätälöidä kulloinkin kyseessä olevan syöpäongelman vakavuusasteen mukaan.

Vointi on erinomainen!

Voin erittäin hyvin ja myös normaalit taudit ovat täysin kiertäneet minut, vaikka n. 7 vuotta sitten sylkirauhassyöpäleikkauksen yhteydessä minulta poistettiin 60 imusolmuketta, jolloin vastustuskykyni kerrottiin alentuneen.

Tahdon vielä painottaa, että kaiken edellä mainitun olen itse testannut ja elänyt sen mukaan 1.2.2016 lähtien, jolloin mahtipontisesti ilmoitin lähipiirilleni, että olen kehittänyt systeemin, jolla syöpään ei kuole (ei kyllä välttämättä paranekaan). Minun piti vain käytännössä näyttää se toteen.

Vielä vähän taustatietoja syövästäni

Syöpäni määrityksiä: Salivary duct-karsinooma, CO8.01 Carsinoma ductale high grade glandulae, Submandibularis l.sin.et metastasibus, CO8.89. Keuhkoihin mestastosoitunutta submandibulaarirauhasen androgeenireseptoripositiivista salivary duct-karsinoomaa.

Puolisen vuotta kestäneet sytostaattihoidot, joilla pyrittiin hidastamaan syövän leviämistä, lopetettiin vaikutuksen ja tehon hävittyä 15.12.2015 ja olin silloin koululääketieteen syöpähoidosta vapaa. Sain tehdä mitä itse halusin sairaudelleni 15.1.2016 alkaen.

Lupasin itselleni, että jos/kun olen itselläni todistanut PESHLA?:n toimivuuden, tuon sen muidenkin kohtalotovereitten avuksi. Jos joku alkaa toteuttaa ohjelmaa, niin pyydän, että minuun ollaan yhteydessä, jotta voin opastaa ja auttaa myös henkisesti omalla esimerkilläni.

PESHLA? – kuuri sopii tällaisenaan minulle, mutta jotain hienosäätöä määrien suhteen on ehkä tehtävä, jos vatsa on heikohko. Minun on myös mielestäni oikeus tietää miten kuuri tehoaa.

Lopuksi

Lopuksi vielä painotan, etten ole saanut minkäänlaista lääketieteellistä kolutusta, enkä ole perehtynyt viralliseen syövän hoitoon kuin oman kokemukseni kautta. Olen itse toteuttanut PESHLA?-kuuria edellä kuvatulla tavalla ja jokainen voi halutessaan omalla vastuulla kokeilla sen toimivuutta syöpään.

Olen satoja tunteja miettimällä, kuuntelemalla ”hiljaista tietoa” ja kokeilemalla päätynyt yllä olevaan tekstiin.

Antti Oinas

Mahdolliset yhteydenotot ainakin nyt aluksi turpaduunarin kautta