Sensuroimatonta terveys- ja kulttuurivalistusta. Mikäli olet tyytymätön sivustoon, kerro siitä minulle. Jos olet tyytyväinen, kerro siitä muille tiedonjanoisille. Yhteystiedot: Christer Sundqvist, biologi (FT), christer.sundqvist@ravintokirja.fi, 040-7529274, Helsinki

Turpaduunarin viikoittainen terveysohje

On taas uuden viikoittaisen terveysohjeen vuoro: AAMU KÄYNTIIN KUNNOLLA

TURPADUUNARIN TERVEYSOHJEET

Turpaduunarin terveysohjeet jatkuvat. Nyt on jaossa kaiken kaikkiaan 285. ja tämän vuoden 22. terveysohje. Tämä lähetetään terveyskirjeeni tilaajille (terveysohjeet ilmestyvät viikoittain).

*****************************

Turpaduunarin terveysohje numero 285
Jakelupäivä tiistaina 26.5.2020

AAMU KÄYNTIIN KUNNOLLA

Aamu aloittaa päivän. Jokaisen elämäsi päivän. Ei ole yhdentekevää mitä teet ensimmäiseksi. Aamusta alkaa hyvä päivä, jos niin haluamme. Ota talteen muutama vinkki.

Herää ajoissa. Mikään ei ole niin raivostuttavaa kuin se, että huomaa myöhästyvänsä aamupäivän tilaisuudesta, vain sen takia kun ei päässyt ajoissa sängystä ylös. Mieluummin vartti aikaisemmin silmät auki kuin puolitokkuraisena kiireen sekaan 15 min myöhemmin.

Juo lasi vettä. Lempeä herätys elimistöllesi on pieni määrä nestettä, mieluusti raikasta lähde- tai hanavettä. Jotkut hankkivat veden otsonointilaitteen saadakseen happirikkaasta vedestä ylimääräistä tarmoa päivään.

Oikea asenne. Olen havainnut, että päivä lähtee paremmin käyntiin, kun seuraavaan päivään valmistautuu jo etukäteen edellisenä iltana. Jokin aikaa vievä aamupuuha, voidaan ehkä tehdä osittain jo edellisenä iltana. Mieli rakennetaan siihen suuntaan edellisenä iltana, että aamu pääsee alkuun helpommin (ei pidä ”nousta sängystä väärällä jalalla”).

Aamupala. Useimmat asiantuntijat puolustavat laadukkaan aamupalan nauttimista – niin minäkin. Vain silloin jos ei kerta kaikkiaan aamulla mikään muu maistuu kuin se ”pakollinen” aamukahvi, niin maailma ei kaadu siihen, että laadukkaan aamupalan joko jättää kokonaan pois tai siirtää myöhemmäksi.

Tehokkuus huippuunsa aamupäivällä. Tiedän, että on aamu- ja iltaihmisiä. Väitän kuitenkin, että kaikkein vaativimmat työtehtävät kannattaa suorittaa aamupäivällä. Aikaisin tehdyksi saatu tehtävä (pienikin) motivoi sinua jatkamaan tehokkaasti päivää ja jos aamupäivän tehtävä ei tullut valmiiksi (hyvin yleistä) voi sitten rauhassa jatkaa sitä esimerkiksi lounaan jälkeen. Työ on saatu hyvälle alulle.

Aamun ensi hetki vain sinulle. Tämä voi olla tärkeä asia. Heräät sitten aamuun ilman herätyskelloa tai kellon piippaukseen, varaa itsellesi ensimmäiset sekunnit, minuutit. Jätä silmät vielä kiinni, osoita kiitollisuutta, että saat herätä uuteen aamuun. Mieti miltä tuntuu olla taas yhden aamun verran viisaampi, kiitollisempi, vanhempi.

Hyviä aamuja sinulle!

…………..

Voit varmistaa terveysohjeiden saannin omaan ja ystäväsi sähköpostiin 20 euron vuosimaksua vastaan.

Maksa 20 euroa tilille FI94 5723 3320 0772 65 (OKOYFIHH), Christerin Akatemia. Kirjoita viestikenttään sähköpostiosoitteesi (tai ystäväsi sähköpostiosoitteen mikäli tilaat terveysohjeen hänelle).

52 terveysohjetta vuonna 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ja 2020 – kerää koko sarja!

Kerro muillekin!

Rakkain terveisin,
Christer Sundqvist
biologi, FT
Lisätietoja: christer.sundqvist@ravintokirja.fi

Viimeisimmät artikkelit

Tässä esimerkkejä luentotarjonnastani

Käytä älliä ruokavalinnoissa: Tämä on suosituimpia luentoaiheitani. Alustan ja herätän keskustelua älykkäistä ruokavalinnoista, ruoan luonnollisuudesta, säilyvyydestä ja käytössä olevista ruoan lisäaineista sekä pohdin sitä, mikä on terveellistä arki- ja juhlaruokaa. Miten liikkujan pitää syödä? Onko ikääntyvän ihmisen otettava huomioon jotain erityistä ruokavalintojen suhteen? Keskustellaan yhdessä miten voisimme parantaa ruokaostostemme laatua. Sillä mitä valitset ruokakaupasta ostoskassiisi, on merkitystä. Sisältääkö kassisi juureksia vai eineksiä? Ruokavallankumous alkakoon nyt! Tämä luento muokkautuu helposti kaikenikäisille ja monille erilaisille yhteisöille. Kerro mikä on tavoitteesi luennon suhteen, niin saat tällä tavalla räätälöidyn luennon minulta.

Onni, terveys ja äly – elämäsi melodia: Terveystietoinen ja viisaan onnellinen elämä rakentuu yksinkertaisista osatekijöistä. Tule kuuntelemaan turpaduunarin melodioita! Filosofian tohtori ja suosittu luennoitsija Christer Sundqvist on vauhdissa!

Terveystietoinen elämä: Terveellisestä elämäntavasta ei saa tehdä liian vaikeaa itselleen. Terveys säilyy vaikka välillä elää epäterveellisesti, mutta se mikä erottaa terveystietoisen muista ihmisistä, on se luontevuus ja rivakkuus mikä nähdään siinä paluussa terveellisten valintojen ääreen. Terveystietoinen oivaltaa, että niitä huonoja valintoja pitää välttää, ei sen takia että se olisi pakko, vaan sen takia, että hän pitää terveyttään erittäin suuressa arvossa.

Liikunta on lääke: Ihminen on luotu liikkumaan sopivasti ja monipuolisella tavalla. Liikunnalla voidaan ehkäistä sairauksia, hoitaa terveyttä ja kuntoutua monista pitkäaikaissairauksista. Luennolla mainitaan liikunnan teho tyypin 2 diabeteksessa, kohonneessa verenpaineessa, sydän- ja verisuonisairauksissa, lihavuuden hoidossa, astmassa, keuhkoahtaumataudissa, polven nivelrikossa, nivelreumassa, selkävaivoissa ja masennuksessa. Turpaduunari Sundqvist kehottaa tekemään liikunnasta pysyvä osa elintapamuutostasi.

Oivaltavaa urheilua: Filosofian tohtori, ravinto- ja urheiluvalmentaja sekä suosittu luennoitsija Christer Sundqvist on useiden vuosien aikana kehittänyt kokonaisvaltaista urheiluvalmennusta. Hän kertoo käytännönläheisesti ja hauskasti miten hänen urheiluvalmennuksestaan on ollut hyötyä sekä huippu-urheilijoille että liikunnallista elämäntapaa noudattaville. Luennolla tarkastellaan näiden osa-alueiden merkitystä urheilumenestykselle: yksilöllisesti määritelty harjoitusohjelma, ravitsemukselliset näkökulmat, unen ja levon merkitys, urheilijan rentoutuminen, elämän kokonaisrasitus, urheilijan henkiset voimavarat.

Laadukas ravinto terveyden lähde: Turpaduunari kertoo laadukkaista ruokavalinnoista. Hänen neuvoillaan löydät keinoja etsiä älliä ruokakaupasta. Haluat ehkä laittaa laadukasta lounasta ja haluat löytää lisäaineetonta luomua? Luonnollisesti tämä on täysin mahdollista kuunneltuasi Christerin ohjeita!

Vireä vanhuus: Biologi Christer Sundqvist kertoo meille menestysreseptinsä miten säilyttää hyvä vire ja terveys iäkkäänä. Tarjolla on runsaasti tietoa terveystietoisesta elämästä. Huumoria, iloista rentoutta ja oivaltavaa ideointia kannattaa tulla kuulemaan!

Elämän kokonaisrasitus hallintaan: Huomioi päivittäiset haasteet, kehottaa biologi Sundqvist luennollaan. Kun epäviisaasti joudut rientämään paikasta toiseen tukka putkella, muista kompensoida tämä huomioimalla terveen elämän kaikki osatekijät täysimääräisinä: hyvä ravinto, kunnon lepo, hyvät ihmissuhteet, virkistävä liikunta.

Rentoutta ja hengähdyshetkiä kiireiselle ihmiselle: Biologi Christer Sundqvist vie meidät rentouden maailmaan tällä luennollaan. Opi arvostamaan arjen hengähdyshetkiä. Muista oleskella puhtaassa ilmassa. Vedä keuhkoihin puhdasta ilmaa ja nauti siitä miten puhdas ilma vienosti koskettelee paljasta ihoasi. Voiko elämässä olla mitään ihanampaa? Älä stressaa! Et voi ratkaista yhtäkään ongelmaa stressaamalla itsesi puolikuolleeksi. Pidä siis itsesi täysillä elossa rennolla elämänasenteella. Nauti tästä hetkestä. Tartu kiinni ohikiitävään hetkeen, sillä elämä koostuu pienistä ihmeistä, jotka näemme vasta kun huomaamme pysähtyä niiden äärelle, hetki hetkeltä.

Aivot ja ravinto: Biologi Christer Sundqvist kertoo siitä mikä on parasta mahdollista aivoruokaa. Hyvä ruoka – hyvä mieli. Keskustelemme siitä miten voimme pitää aivot kirkkaana täsmäruoalla. Luennolla esitellään uutta aivotutkimusta selkokielellä. Varautukaa yllätyksiin!

Ruokaa suurella sydämellä: Huolehdi sydämesi kunnosta syömällä oikein terveellistä ruokaa, kehottaa biologi Christer Sundqvist. Yleisö saa alusta lähtien osallistua vilkkaaseen keskusteluun verenpaineen hoidosta ravinnolla, tarvitaanko kolesterolilääkkeitä ja millaisella ruoalla sydän lyö parhaiten. Kuuntele uusimmat sydäntutkimukset selkokielellä esitettynä.

Miten vatsasi voi? Biologi Christer Sundqvist kertoo parhaimmat vinkit miten suoliston saa toimimaan mahdollisimman hyvin. Keskustelemme hyvistä bakteereista ja siitä miten tärkeässä roolissa on suoliston hyvä terveys. Varautukaa yllätyksiin! Uusia suolistotutkimuksia saatte kuulla selkokielellä.

Rasvaista tarinaa: Ravintorasvat ja niiden terveellisyys tai vaarallisuus ovat jo pitkään aikaansaaneet kiihkeitä keskusteluja ja jopa väittelyjä. Biologi Christer Sundqvistin tieteellisiin tutkimuksiin pohjaavan alustuksen pohjalta keskustellaan luonnollisten rasvalähteiden terveyshyödyistä. Korkean kolesterolin negatiiviset terveysvaikutukset ja sen hoitoon käytettävien lääkkeiden sivuvaikutukset, ovat myös kuuma puheenaihe.

Ravitsemuksen kiistanaiheet ja tulevaisuuden näkymät: Läpi vuosikymmenten on kiistelty optimaalisesta ravinnosta. Löytyykö totuus kaurapuurosta myös tulevaisuudessa? Biologi Christer Sundqvist kertoo alustuksessaan mm. nutrigenomiikasta, tieteenalasta joka tutkii ravinto- ja perintötekijöiden yhteisvaikutuksia. Alustuksen pohjalta keskustellaan ravitsemuksen kiistanaiheista ja ravitsemustieteen tulevaisuuden näkymistä.

Reuman virallinen, täydentävä ja vaihtoehtoinen hoito: Luennolla esitellään reuman Käypä hoito suositukset ja käydän niiden pohjalta rakentavaa ja samalla kriittistä keskustelua. Hyviksi koettuja täydentäviä hoitomuotoja tuodaan esille ja tarkastellaan voiko olla apua jostakin vaihtoehtoisesta hoidosta.

Kolme tapaa hoitaa diabetes: virallisesti, täydentävästi ja vaihtoehtoisesti: Suositussa diabetesluennossaan biologi Sundqvist tuo esille koko kirjon erilaisia tapoja hoitaa tämä vakava sairaus yksilöllisesti tyydyttävällä tavalla.

Lisäksi tunteja, päiviä, viikkoja, kuukausia, jopa vuoden kestäviä koulutuksia ravinnosta, levosta, liikunnasta ja terveydestä. Varsinaista terveystykitystä!

Ikäihmisen osa on julma

Tunnen tarvetta kirjoittaa ikäihmisten ahdingosta. Syitä tähän on useita. Minä uskon, että tässä on kyse johdatuksesta ja/tai intuitiosta. Halutaan, että minä kirjoitan siitä miten ikäihmisiä hoidetaan huonosti hoivakodeissa, miten tapahtuu syrjintää ja miten helpoimmatkin toimeenpiteet ikäihmisten olojen parantamiseksi kaatuvat byrokratiaan ja hoitajien sekä johtotehtävissä olevien välinpitämättömyyteen.

Halutaan, että tämä teksti herättää ihmetystä: Miten ihmeessä tilanne on päässyt noin pahaksi?

Kirjoitukseni perustuu erääseen tuoreeseen keskusteluun ikäihmisten hoidosta, erään kirjan annista (kirja oli odottanut tätä tilaisuutta kirjahyllyssäni jo pitkään) ja Yleisradion uutistoimituksen tuoreeseen kirjoitukseen sekä omiin kokemuksiini.

”Ei ole mahdollista ulkoiluttaa osastolla olevia vanhuksia. Se on liian hankalaa”, väitti eräs kaavoihinsa kangistunut hoivakodin työntekijä, kunnes sinne tuli sijainen, joka vei yksi kerrallaan ikäihmiset ulkoilemaan. Seurauksena oli se, että hoidettavat tulivat paljon virkeimmiksi, iloisemmiksi ja nauttivat olostaan. Tätä jatkui niin kauan kuin paikalla oli se tomera sijainen. Sitten palattiin taas ankeaan arkeen ja ikäihmiset pysyttelivät pakosta sisätiloissa. Tällainen on nöyryyttävää ja käsittämättömän yleistä.

Psykologi Reijo Kauppila kertoo kirjassaan ”Ikäihmisen osa” (Mediapinta, 2012) Jaakon tapauksen. Sellainen peruspohjalainen mies, jolla oli hallussaan pitkäikäisyyden geenit. Viimeiset elinvuotensa hän vietti vanhusten palvelukodissa ja muutaman vuoden vanhainkodissa.

Siellä palvelukodissa Jaakko pärjäsi melko hyvin. Ruoka ei ollut mielistä, huoneen siivous oli puutteellista, ilmastointi ei oikein pelannut, mutta hän pääsi käymään ulkona milloin halusi. Työteliäälle ikäihmiselle oli tärkeää liikkua ulkona ja olla osallisena elämän kulkua.

Sitten Jaakko jäi auton alle suojatiellä ja hänen kuntonsa heikkeni. Hänet siirrettiin vanhainkotiin. Omaiset kävivät katsomassa häntä jopa useita kertoja viikossa. Hänen hoitonsa havaittiin monin tavoin puutteelliseksi. Omaisten käydessä hoitajat teeskentelivät pitävänsä Jaakosta hyvää huolta. Jaakon kunto kävi kuitenkin viikko viikolta heikommaksi. Havaittiin, että hoitajat eivät syöttäneet tai pitäneet huolta hänen syömisestään. Ruoka pidettiin sängyn vierellä olevalla pöydällä esillä jonkin aikaa ja vietiin pois jos Jaakko ei syönyt. Myöhemmin selvisi, että tällainen oli vallitseva tapa hoitolaitoksessa.

Omaiset kävivät edelleen säännöllisesti tapaamassa rakasta Jaakkoaan ja hoitajat jatkoivat teeskentelyään. Eräänä päivänä omaiset yllättäen saivat kuulla, että Jaakolle oli alettu antaa unilääkkeitä. Jaakko ei hoitajien mukaan nukkunut aamuun asti, vaan heräili ja soitti kelloa yöhoitajalle. Hänellä oli tylsää. Hän olisi halunnut mennä ulos, niin kuin hänellä oli aiemmin ollut tapana. Hoitajien tavoitteena oli kuitenkin pitää Jaakko nukkumassa ilta kahdeksasta kello seitsemään aamulla. Siihen tarvittiin unilääkkeitä.

Unilääkkeillä saatiin Jaakon luontainen uni- ja päivärytmi aivan sekaisin. Hän oli tokkurainen päivisin, osoitti mieltään saamastaan huonosta hoidosta ja oli nälkäinen. Hän oli yli 90-vuotias, mutta hänen ruokailuistaan hoitajat eivät pitäneet huolta.

Valitettavasti tilanne vain paheni.

Yksi Jaakon osastolla olevista hoitajista oli alkoholisti, joka suhtautui Jaakkoon joskus hyvin, joskus ylimielisesti ja alistavasti. Jaakko itse käytti alkoholia hyvin vähän, joskus hän otti yhden ryypyn tai kaksi ja siihen se jäi. Kun merkkipäivinä joku omaisista toi Jaakolle pullon Koskenkorvaa tai konjakkia, niin pian merkkipäivän jälkeen alkoholipullot olivat kadonneet, eikä Jaakko osannut sanoa minne ne olivat hävinneet. Joskus hän saattoi sanoa, että hän oli antanut ne pois. Kävi ilmi, että hoitaja oli ottanut tai puhumalla saanut ne itselleen.

Liikkuminen oli olematonta. Joskus harvoin Jaakko pääsi hoitajien avustamana isoon saliin istumaan. Mutta enimmäkseen hän vain makasi. Aiemmin niin liikkuvainen ihminen makaamassa päivät pitkät! Fyysinen kunto heikkeni silmissä.

Varsinaiset ongelmat Jaakolle alkoivat siinä vaiheessa kun hänen virtsanpidätysvaikeutensa alkoivat. Hoitajat pistivät hänelle vaipat yöksi ja samalla vähennettiin nesteen määrää iltaisin, että Jaakko pysyisi kuivana yön yli. Jaakko meni usein nukkumaan unilääkkeiden avulla nälkäisenä ja janoisena. Mitä tästä seuraa?

Nälkäinen ja janoinen ihminen on helposti ärtyinen. Hoitajat panivat merkille, että leppoisasta papasta oli tullut kriittisempi ja vaativampi. Hän soitti yöllä ja pyysi juomista. Pyyntöihin suhtauduttiin eri tavoin riippuen päivystävästä hoitajasta. Yhdelle hoitajalle Jaakon ärtyisyys ja yökellon soittaminen ei ollut mieleen. Hän otti yhteyttä hoitoyhteisöön kuuluvaan lääkäriin ja suositteli Jaakolle psyykelääkkeitä. Lääkäri kirjoitti varmuudeksi useamman laisia psyykelääkkeitä, joilla oli tarkoitus Jaakko tehdä helpommaksi hoitajille. Jaakolla ei ollut mitään psyykkisiä vaikeuksia, vaan ongelmat lähtivät liikkeelle siitä, että Jaakko häiritsi herätessään hoitajia yökellolla ja kyseli milloin on aamupala.

Jaakolle psyykenlääkkeet muodostuivat kohtaloksi. Hän tuli niistä huonokuntoiseksi ja menetti kognitiivisia kykyjä. Omaisille selvisi vasta puolen vuoden kuluttua tämä psyykelääkityksen antaminen.

Eräänä päivänä sitten tuli tieto, että Jaakon munuaiset eivät olleet kestäneet lääkitystä ja Jaakko joudutaan siirtämään saattohoitoon. Pian tämän jälkeen hänelle annettiin voimakkaita morfiinikipulääkkeitä ja hän menetti henkensä.

Jaakon kuoleman jälkeen omaiset tiedustelivat vanhustyöstä vastaavalta virkamieheltä, että oliko mahdollista, että Jaakon kuolemaa oli edesauttanut voimakas lääkitys. Virkailijan kuultua isän iän (93 vuotta), hän ei suinkaan pahoitellut tapahtunutta vaan totesi: ”Eikö hän jo elänyt tarpeeksi pitkään.”

Näitä sydäntä riipaisevia tarinoita löytyy lisää Kauppilan kirjasta ja elävästä elämästä. Pahaa tekee.

Yleisradion jutussaHoivakoti lopetti turhat lääkkeet – tulos: Vanhukset nousivat sängyistään, lähtivät liikkeelle ja alkoivat syödä itse.”

Haminan kaupunki ryhtyi keväällä karsimaan määrätietoisesti vanhusten lääkityksiä hoivakodeissa ja kotihoidossa. Hoivakodin henkilökunta keskustelee lääkärin kanssa vanhuksen voinnista, ja päätökset lääkeannosten pienentämisestä tekee lääkäri. Esimerkiksi sydän- ja verisuonitautilääkkeiden, nesteenpoistolääkkeiden, rauhoittavien ja muistilääkkeiden käyttö on vähentynyt.

Ennen lääkeuudistusta kaikki sairaanhoitajat kävivät oppisopimuksella lääkehoidon koulutuksen Etelä-Kymenlaakson ammattiopistossa.

– Aloitimme tämän projektin, koska edullisista vaikutuksista oli myös tutkimusnäyttöä. Lääkkeet ovat kalliita, joten asukaskin saa taloudellista hyötyä, kertoo ikäihmisten palveluiden va. päällikkö Sanna Niskanen Haminan kaupungilta.

Tulokset ovat nyt nähtävissä. Kun Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n mukaan puolet Suomen kaikkien hoivakotien asukeista syö vähintään yhdeksää lääkettä päivässä, Haminassa lääkemääriä on onnistuttu pudottamaan parhaimmillaan jopa kuuteen. Samalla vanhukset ovat piristyneet ja toimintakyky on parantunut.

Sekin on nähty, että vuodepotilas, joka aiemmin oli täysin autettava, on alkanut puhua – vieläpä järkeviä.

– Liikkuminen saattaa olla reippaampaa ja varmempaa. Vanhus tuntee olonsa paremmaksi, vaikka olisikin muistisairas. Toiset ovat toki virkeämpiä ja sosiaalisempia kuin toiset, Kristiina Lehtonen kertoo.

– He, jotka eivät ole enää syöneet itsenäisesti, syövät nyt omin voimin. Omaisiltakin on tullut hyvää palautetta, lisää Muuraskodin esimies Minna Rantala.

Rakas lukijani, ymmärrätkö nyt miten vakavasta tilanteesta on kyse? Ikääntyviä ihmisiä pidetään lääkkeiden avulla tokkuraisina, helpommin hoidettavina ja potilas kärsii tästä suunnattomasti.

Kerro onko sinulla vastaavia kokemuksia. 

cropped-christer-sundqvist.jpegChrister Sundqvist
turpaduunari, ravintovalmentaja, biologi, filosofian tohtori

Monessa liemessä keitetty yllätyksellinen tietokirjailija ja suosittu bloggaaja. Tuttu turpaduunari, eli huumorin pilke silmäkulmassa esiintyvä terveysluennoitsija. Löydät lisää tietoa täältä: http://ravintokirja.fi/ 

4 thoughts on “Ikäihmisen osa on julma”

  1. Pahimpana jo liikuntakyvyttömäksi taantuneen äitini hoidossa koin piittaamattomuuden hampaiden hoidosta ja suolen toiminnasta.
    Hampaiden pesu korvattiin ksylitolipastilla, jonka äitini sitten nielaisi! Hampaat tietenkin reikiintyivät ja lohkeilivat pois.
    Ulostamaan hänet laitettiin joka kolmas päivä. Yleensä omatoimista ulostusta ei tapahtunut, vaan peräsuoleen työnnettiin peräpuikko, jonka oli tarkoitus pehmentää pihkatapiksi muodostunut uloste. Tuska oli hirveä. Tästä useasti hoitohenkilökunnalle valitettuamme, saimme vastaukseksi, että tämä on normaalia.

  2. Saapa nähdä minkä verran menee aikaa ennen kuin aletaan lopettamaan vanhukset piikillä kuin koirat. Tai todennäköisemmin yöpöydälle jätetään tappava lääke, jonka ottamiseen painostataan. Tällä menolla 20-30 vuoden päästä se saattaa olla jo arkipäivää ellei kehityksen suuntaa käännetä.

Olisi kiva kuulla kommenttisi!

© 2020 Turpaduunari All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.