Valikko Sulje

Terveystietoiset keikkailevat

parasterveysSuomeen on perustettu Terveystietoiset -niminen yhdistys. Tämä yhdistys tarjoaa tietoa terveydestä ihan uudella konseptilla. Katso lisää tietoa yhdistyksen kotisivulta: http://terveystietoiset.fi/

Esimerkkinä yhdistyksen toiminnasta on terveystapahtuma Vuokatissa. Tilaisuus pidetään lauantaina (14.11.2015) klo 13-16 Vuokatin Urheiluopiston auditoriossa Iso-Pölly. Liput tilaisuuteen ovat 20 € paikanpäältä ostettuna. Ennakkoliput Tiketistä. Ennakkolipun ostaneille lahja paikan päältä.

Iltaohjelma klo 18-20 sisältää lyhyitä puheenvuoroja ja keskustelua Vuokatin Aatelin Tsaari-mökissä osoitteessa Lumekkaantie 8. Mökki sijaitseen noin 2 km matkan päässä Vuokatin Urheilu -opistolta Lumekkaantien päässä. Sisäänpääsy iltaan samalla lipulla kuin iltapäivän ohjelmaan ja ilman lippua 5 €. Tervetuloa erityisesti tähän ajankohtaistilaisuuteen meneillään olevien kiperien terveysasioiden keskipisteeseen.

Paras terveys – terveystietoista elämää! on Terveystietoiset ry:n järjestämä ensimmäinen luento, jossa luennoitsijat Christer Sundqvist, Olli Posti, Teemu Syrjälä, Ina Virkki-Ukeleghe, Henna Länsipää ja Essi Kenttälä luennoivat terveystietoisesta elämästä. Tapahtuman juontaa Pike Hilakari.

Terveystietoiset on ryhmä terveystietoista elämää kannattavia luennoitsijoita ja ideoijia. Terveystietoisten ”isä” on Christer Sundqvist, joka kirjoitti erittäin suosittua Iltalehden terveysblogia vuodesta 2012 aina keväälle 2015 asti. Nyt Christer on avannut nämä uudet, omat blogisivustonsa, jotka ovat saaneet suuren joukon kannattajia. Lisätietoja saa myös yhteisön Facebook sivuilta.

Tervetuloa tähän tilaisuuteen! Tilaisuuksia on tulossa lisää!

About Author

Samanlaisia kirjoituksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *