25/05/2022

Kirjoittaja: Sami Virtanen

Tilastojen mukaan diabetes on yksi niistä yleisimmistä sairauksista, jossa koronavirus nostaa kuolemanriskiä.

Jos on terveelliset elintavat ja katsoo mitä syö, niin silloin virus ei kovin vaarallinen ole.

Siitä huolimatta maailmanloppu on näyttäytynyt erikoisella tavalla: Makaronitehtaalla Hyvinkäällä painetaan töitä nyt kolmessa vuorossa – “Makaroni ja suomalainen vilja eivät ole loppumassa” https://www.lansivayla.fi/artikkeli/850278-makaronitehtaalla-hyvinkaalla-painetaan-toita-nyt-kolmessa-vuorossa-makaroni-ja

Ihmiset siis syövät kolmin käsin ruokaa, että olisivat taas vähän lähempänä diabetesta. Ei mikään ihme jos virukset iskevät näin kovaa, kuten nyt. Tilannetta ei auta yhtään mitään ilmaiseksi jaettavat litran mehutölkit. Ajatus on kyllä hieno.

Eikö tosiaan sieltä kaupasta enää mitään muuta ruokaa löydy? Aikoina, jolloin olisi erityisen tärkeää katsoa mitä sinne lautaselle laittaa! Kun pitää itsestään huolta ja katsoo mitä syö, niin jo sillä voisi vaikuttaa ettei tehohoitopaikkoja tarvita niin paljon. Virus näyttäisi menestyvän kohonneen verensokerin seurauksena. https://diabetesvoice.org/en/news/covid-19-and-diabetes/?fbclid=IwAR2HksnCHkMriIwZMm5PNWQiirwpz68w47d-eO9dqSta7ePWcb6avpYPwIA

Taistellaan coronavirusta vastaan laadukkaalla, ravitsevalla ja aidolla LCHF-ruoalla sekä muutamalla ravintolisällä (C- ja D-vitamiinia sekä sinkkiä ja seleeniä).

Sami Virtanen

Olen usein toisin ajatteleva maanläheinen ihminen.

Vuodesta 2010 lähtien olen ravintoon liittyen lukenut kirjallisuutta sekä englanniksi että suomeksi. Tosinaan saatan myös eksyä kuuntelemaan netistä löytyviä luentoja. Päivittäin seuraan uutisia maailmalla niin Ruotsista kuin muualtakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.