Valikko Sulje

Intuition syvempi merkitys

Voisitko ajatella, että siitä, mitä kutsumme intuitioksi, löytyy huomattavasti syvempi puoli? Ettei kaikki ole aivan sitä miltä näyttää?

Vaikka voimme pienessä mielessämme ajatella, että tässä tämä on, kaikki, mitä näen ympärillämme, eikö niin, ei ole mitään muuta? Voisitko silti ajatella, ikään kuin venyttää ajatusmaailmaasi, mielesi rajoja, ja ajatella, että olet jotakin muutakin, maailma on, maailmaan kuuluu, jotakin muuta kuin tämä näkyvä osuus, jotain viisaampaa, kattavampaa, korkeampaa? Ikään kuin syvempää tarkoitusta?

Ettemme ole täällä vain heiluttelemassa heinähankoja, vaihtamassa rahojamme, tekemässä työtämme arkista, hoitamassa kotiamme, vaan olemme täällä kokemassa elämää, sen kaikissa muodoissaan, voisitko ajatella niin? Ja jos tuon voit ajatella, edes osan siitä, voisitko ajatella, että tähän kokemukseemme, tähän elämäämme olemme saaneet ikään kuin taivaan lahjan, jos niin saa sanoa, saahan? Vai onko taivaskin niiden kiellettyjen sanojen listalla, josta joudun jumalan pilkkaajaksi, minä joka elän jumalyhteydessä?

Sillä minä, joka yhä vain välillä joudun heikkouteeni, mieleni pyöritykseen, olen silti jatkuvasti yhteydessä itseeni, korkeampaan itseeni ikään kuin, syvempään itseeni, henkeeni, jumaluuteeni, kaikessa, lähes kaikessa mitä teen, voisitko uskoa tätä mahdolliseksi? Voisitko ajatella, että tuo on mahdollista sinullekin, aivan kaikille meistä? Toisille se vain teettää hieman enemmän työtä, niille joille tämä on aivan mahdoton ajatus, he ovat sulkeneet sydämensä, herkkyytensä sen verran voimalla, jos niin voi sanoa.

Sillä kaikilla meillä on tämä herkkyytemme, intuitiomme, kosketuksemme sydämeemme, olemassa, jo ikään kuin elinlahjana, etkä voi sitä mitenkään kaupata muille, luopua siitä, se on ikuinen osa sinua, tulee aina olemaan, vaikka kuolisit pois tästä kehostasi josta nyt luet näitä sanoja, se edustaa ikään kuin tuota sinun ikuista osaasi, sieluasi, henkeäsi.

On vain kyse siitä, kuinka voimakas, kiinteä tuo yhteys on, kuinka helposti saat sitä kautta viestiä, ohjausta itsellesi tähän kokemukseesi, tähän elämääsi, työhösi, kaikkeen siinä. Sillä kun kehität tuota yhteyttä, entisestään, voit ajatella, että saat jatkuvasti tietoa, ohjausta, halutessasi, kaikkeen mitä teet, ajattelet, tunnet, koet itsessäsi, tässä maailmassamme. Ja tuo tieto, jota tuota kautta saat, voisi sanoa, että tuo lähde tietää kaiken, on nähnyt kaiken, kokenut kaiken, aivan kaiken. Ja enemmänkin. Ettet voi mielelläsi käsittää sitä mitä on, mitä olet, et mitenkään.

Sillä mieli on rajallinen, sen ymmärrys on rajallinen, sinä, kyllä sinä, olet rajaton, ikuinen olento kaukaisuuden, jumalolento, jos niin voi sanoa, täyttä valoa ja rakkautta itsessäsi.

Voisit ajatella, että nyt mentiin kyllä rajan yli, p….t minä mikään jumala ole!? Voisitko ajatella, että näin sanoessani, näin tehdessäni, tuodessani esiin, nostin mielesi kulmat, kärjet esiin, ne kulmat, joita et ole vielä käsitellyt? Kuvitellessasi olevasi pieni, näyttäessäsi myös muille heidän olevan vielä pienempiä, teet hallaa kaikille.

Et voi ymmärtää, kuinka tuolloin rikot itseäsi vastaan, jumaluuttasi vastaan, sitä vastaan mitä voisit olla rajattomuudessasi, ilmentää täällä tässä karkeammassa kokemuksessamme yhteisessä. Kyllä, yhteisessä, sillä olemme, kaikki me, valinneet tulla tänne juuri nyt, tekemään tätä muutosta jota käymme läpi juuri nyt. Kyllä, rakkauden muutosta, rakkauden tekemää laivan valtaamista ikään kuin.

Voit ajatella, että nyt, tulevina vuosina, vuosikymmeninä, kaikki muu, kaikki se joka ei ole rakkaudesta, heitetään laidan yli ikään kuin, se ei enää palvele meitä? Tästä syystä, jokaista meistä, pusketaan kuuntelemaan sydäntämme, intuitiotamme, voimallakin. Sillä ollessamme mielemme pauloissa, voimme kärsimyksissämme sanoa, tehdä mitä tahansa, olemme ikään kuin pois kontrollista satuttaessamme muita tunteissamme, peloissamme, voimme alistua, kärsiä kuinka vain, emme ymmärrä mitä olemme, miten emme tosiaankaan ansaitse sitä kärsimystä jota koemme, olemme itse valinneet sen itsellemme.

Ja me itse, voimme valita toisin, koska tahansa, millä sekunnilla tahansa. Ja tuolla sekunnilla, kun tuon päätöksen teemme, päätöksen seurata sydäntämme, kaikessa mitä olemme, teemme, sanomme, koemme, maailmamme muuttuu aivan toisenlaiseksi, rakkaudellisemmaksi, rauhallisemmaksi, täyttymyksellisemmäksi, toiveikkaammaksi, paremmaksi paikaksi olla ja elää, tehdä työtä, tehtäväämme kunkin.

Voit ajatella, että tämä on palturia, täyttä huuhaata, eikö niin? Mutta voisitko ajatella kuuntelevasi näitäkin sanoja rauhassasi, sydämesi rauhassa?

Sillä jos suu vaahdoten, vihassasi sanot jonkin asian olevan paskaa, palturia, huuhaata, ehkä et ole aivan siinä ytimessäsi, omassa rauhassasi, sydänyhteydessäsi, voisitko ajatella niin? Että jos olet valmis sanomaan toiselle kuinka väärässä, kuinka huono, paha ihminen hän on, kuinka hänen pitäisi ajatella samoin kuin sinä, tehdä niin kuin sinä haluat hänen tekevän, olevan, silloin olet aika kaukana itsestäsi, siitä mitä todellisuudessa olet?

Ikään kuin opettaisit toiselle pyörällä ajoa, ilman että itse osaat ajaa, olisiko tämä sopiva vertaus, vai olenko liian suora sanoessani näin, suutuitko jälleen?

Voi voi, jos näin kävi, pahoittelen, sinulla on tällöin vielä paljon opittavaa, koettavaa tässä elämässäsi, jos saan sanoa. Mutta jos, jos tästä vihan kuohahduksesta huolimatta olet valmis harkitsemaan sanojani, tai sanat, sanani tuntuvat sydämessäsi oikeilta, vaikket niitä mielessäsi aivan ymmärtäisikään, niiden tarkoitusta, voisitko ajatella ottavasi apumme vastaan tässä asiassa?

Sillä nyt valmennamme, nyt autamme ihmisiä, erilaisia, jumalyhteyteensä, jos niin voi sanoa. Kyllä juuri siihen, että he saavat kokea jumaluuttansa, rajatonta viisauttansa, ja halukkaat pääsevät vielä hieman pidemmälle, rajummalle matkalle, jos niin voi sanoa, vapautumaan itsestään, mielensä rajoitteista, kärsimyksestään.

Että tämä on sellainen matka, jota et voi hankkia matkatoimistosta, tämä ikään kuin tuntuu soluissasi, kantasoluissasi, sielusi syövereissä asti, kyllä, otamme yhteyden sieluusi heti alussa jos niin voi sanoa. Ettemme aloita mistään pintatasoilta, vaan ohjaamme sinut välittömästi sieluyhteyteesi, ettemme turhaan hukkaa aikaasi, aikaamme.

Sillä nyt on hieman eri ajat kyseessä, ei ole tarvetta jarrutella, odotella, käydä kuukausia, vuosia munkkiluostarissa meditoimassa, ei lainkaan. Nyt voimme kohottaa itsemme, toisemme, jopa sekunneissa jumalyhteyteen, tehdessämme itsessämme sen työn, mitä vaaditaan. Tähän, tässä Jaana on ammattilainen, minä vain apuri, ahkera apuri, jos niin voi sanoa.

Mutta itsekin opettelen tätä jatkuvasti, kolkuttelen itseni, mieleni rajoja kovastikin, jos näin voi sanoa. Enkä aio ihan heti lopettaa tätä työtä itsessäni, toisten auttamista, jos niin voi sanoa. Voit ajatella, että mukanamme, kanssamme, saat apuusi sellaiset apujoukot joista ei niin paljon puhuta, mainita lehtien, kirjojen, median sivuilla, niistä vaietaan. Vaietaan koska ne eivät sovi kulttuuriimme, siihen ymmärrykseemme tieteelliseen, joka nyt on vallalla. Olemme ikään kuin unohtaneet sen kollektiivisen viisauden, joka meillä on muinoin ollut, ja mikä edelleenkin on, tietyillä ryhmillä, ryhmittymillä, alkuperäiskansoilla muun muassa.

Olemme ikään kuin yhdessä, ihmisjoukkiona rajoittaneet ymmärrystämme vain mieleen kohdistuvaksi, ettemme enää näe mitään muuta kuin mitä järjellämme, silmillämme, tunto- ja kuuloaisteillamme sulatamme, ymmärrämme. Ja tämä on vain osatotuus, hyvin rajallinen näkymä siihen mitä on, jos niin voi sanoa. Että tässä piilee kehittymismahdollisuutemme.

No niin, tässä tämä tällä kertaa.

Alla linkit tuleviin valmennuksiimme, joihin olet tervetullut mikäli sen tunnet omaksesi, sydämessäsi. Ja voithan meiltä kysyäkin aiheesta, näistä valmennuksistamme uusista, niin halutessasi.

Vaikka sinua pelottaisikin ottaa yhteyttä, ota silti, olemme aivan tavallisia ihmisiä, vaikka kirjoitammekin näin outoja, ihmeellisistä asioista, joita ei ihmismieli aina ymmärrä, vain sydän.

Voi hyvin!

PetriHuittiPetri Huitti

Koulutukseltaan, taustaltaan DI (Tuotantotalous / logistiikka), perehtynyt globaalien ja PK-yritysten toiminnan kehittämiseen, prosessien, logistiikan, toimitusketjujen, jo vuosia, lähes 20 vuotta, opettaen sitä, konsultoiden, nyt kääntyen henkiseksi opettajaksi, heartfulnessin puolesta puhujaksi ikään kuin, viimeisinä vuosina, vahvasta ateismi-skeptikko-tieteellisyystaustasta huolimatta, oman kokemuksensa kautta, sisimpänsä myllerryksiä läpikäydessään, tunteitaan syvimpiä, alitajuisia, niitä jotka meitä usein rajoittavat olemassa se kuka olemme, rajoittamaton, loistava, vahva, voimakas, osaava, valaiseva jopa. Nykykoulutukseltaan Petri on siis lisäksi henkisen kasvun ohjaaja, heartfulness-ohjaaja-valmentaja, kehonkuuntelun kouluttaja, kirjoittaja, kirjailija, maailmanparantaja, kosminen tiedemies niin sanotusti, henkensä kautta, sydämensä.

 

 

 

About Author

0 Comments

  1. Paluuviite:Vuosi turpaduunarin seurassa | Turpaduunari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *