18/08/2022

Professori Evoluutio Galaktisen yliopiston Biolaboratoriosta päätti tehdä ravintotukimuksen, jossa on useita satojatuhansia koe- ja verrokkiryhmiä. Miljoonia kaksoissokkokokeita on suoritettu. Käynnissä on universumin laajin koeasetelma!

Edelleen jatkuva tutkimus on nyt kestänyt muutamia miljardeja vuosia ja erään kädellislajin osalta pari miljoonaa vuotta. Eri lajeja on syötetty sattumanvaraisesti kaksoissokkona toisilleen. Osa on jäänyt henkiin ja osa hävinnyt. Eräs kädellislaji on poikkeuksellisen ihmeellisellä tavalla nauttinut tappamisesta. Tällaista hölmöilyä on vaikea selittää. Henkiin jääneet ovat lopulta päätyneet paleodieettiin. Muut dieetit ovat pudottaneet lajien lukumäärän minimiin.

Yli 50 vuoden ajan on kädellislaji kiihtyvään tahtiin valmistanut teollisesti paleodieettiä korvaavia ruoka-aineita. Professori Evoluutio on kokeissaan todennut monet näistä keinotekoisista aineista haitallisiksi ja erään varsin niukasti karvoitetun kädellislajin terveys on tästä johtuen syöksykierteessä.

Karvoihin olisi todella katsomista, sillä Homo sapiens -laji tulee todennäköisesti kuolemaan sukupuuttoon niinkuin miljoonat lajit aikaisemmin. Siinä vaiheessa Biolaboratorion kädellisen lajin aiheuttamat uhanalaistuneet lajit pääsevät lukumääräisesti elpymään. Muun muassa mehiläiset pörräävät taas iloisesti ja professori Evoluùtion koe pääsee häiriintymättä jatkumaaan.

Lue myös professori Evoluution väliraportti, jossa hän toteaa mm. tämän: “Voimme yhtä hyvin ravintoketjun yläpäästä välinpitättöminä poistua ja säästää luontoa. Pentti Linkola oli oikeassa. Jos poistumme, ei jälkipolvien tarvitse kärsiä. Evoluutio kehittää uuden ihmislajin 2 miljardissa vuodessa.”

 

 

Ilkka_harkonen190Ilkka Härkönen

Henkisen hyvinvoinnin asiantuntija, kehittäjä ja valmentaja.

Koulutukseltaan psykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti. Vuosikymmenten kokemus psykiatrisesta hoidosta ja ihmisten henkisestä valmentamisesta. Kouluttanut ja valmentanut yksityisiä ja yrityksiä sekä tehnyt urheilu-, bisness- sekä työnhakupsyykkausta vuodesta 1980 lähtien.

Tutustu lähemmin:  http://www.elamassaeteenpain.fi/d/node/21http://muutoksenblogi.blogspot.fi/http://www.aanitteitaelamaan.fi/ 

0 thoughts on “Biolaboratorio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.