Sensuroimatonta terveys- ja kulttuurivalistusta. Mikäli olet tyytymätön sivustoon, kerro siitä minulle. Jos olet tyytyväinen, kerro siitä muille tiedonjanoisille. Yhteystiedot: Christer Sundqvist, biologi (FT), christer.sundqvist@ravintokirja.fi, 040-7529274, Helsinki

Turpaduunarin viikoittainen terveysohje

On taas uuden viikoittaisen terveysohjeen vuoro: AAMU KÄYNTIIN KUNNOLLA

TURPADUUNARIN TERVEYSOHJEET

Turpaduunarin terveysohjeet jatkuvat. Nyt on jaossa kaiken kaikkiaan 285. ja tämän vuoden 22. terveysohje. Tämä lähetetään terveyskirjeeni tilaajille (terveysohjeet ilmestyvät viikoittain).

*****************************

Turpaduunarin terveysohje numero 285
Jakelupäivä tiistaina 26.5.2020

AAMU KÄYNTIIN KUNNOLLA

Aamu aloittaa päivän. Jokaisen elämäsi päivän. Ei ole yhdentekevää mitä teet ensimmäiseksi. Aamusta alkaa hyvä päivä, jos niin haluamme. Ota talteen muutama vinkki.

Herää ajoissa. Mikään ei ole niin raivostuttavaa kuin se, että huomaa myöhästyvänsä aamupäivän tilaisuudesta, vain sen takia kun ei päässyt ajoissa sängystä ylös. Mieluummin vartti aikaisemmin silmät auki kuin puolitokkuraisena kiireen sekaan 15 min myöhemmin.

Juo lasi vettä. Lempeä herätys elimistöllesi on pieni määrä nestettä, mieluusti raikasta lähde- tai hanavettä. Jotkut hankkivat veden otsonointilaitteen saadakseen happirikkaasta vedestä ylimääräistä tarmoa päivään.

Oikea asenne. Olen havainnut, että päivä lähtee paremmin käyntiin, kun seuraavaan päivään valmistautuu jo etukäteen edellisenä iltana. Jokin aikaa vievä aamupuuha, voidaan ehkä tehdä osittain jo edellisenä iltana. Mieli rakennetaan siihen suuntaan edellisenä iltana, että aamu pääsee alkuun helpommin (ei pidä ”nousta sängystä väärällä jalalla”).

Aamupala. Useimmat asiantuntijat puolustavat laadukkaan aamupalan nauttimista – niin minäkin. Vain silloin jos ei kerta kaikkiaan aamulla mikään muu maistuu kuin se ”pakollinen” aamukahvi, niin maailma ei kaadu siihen, että laadukkaan aamupalan joko jättää kokonaan pois tai siirtää myöhemmäksi.

Tehokkuus huippuunsa aamupäivällä. Tiedän, että on aamu- ja iltaihmisiä. Väitän kuitenkin, että kaikkein vaativimmat työtehtävät kannattaa suorittaa aamupäivällä. Aikaisin tehdyksi saatu tehtävä (pienikin) motivoi sinua jatkamaan tehokkaasti päivää ja jos aamupäivän tehtävä ei tullut valmiiksi (hyvin yleistä) voi sitten rauhassa jatkaa sitä esimerkiksi lounaan jälkeen. Työ on saatu hyvälle alulle.

Aamun ensi hetki vain sinulle. Tämä voi olla tärkeä asia. Heräät sitten aamuun ilman herätyskelloa tai kellon piippaukseen, varaa itsellesi ensimmäiset sekunnit, minuutit. Jätä silmät vielä kiinni, osoita kiitollisuutta, että saat herätä uuteen aamuun. Mieti miltä tuntuu olla taas yhden aamun verran viisaampi, kiitollisempi, vanhempi.

Hyviä aamuja sinulle!

…………..

Voit varmistaa terveysohjeiden saannin omaan ja ystäväsi sähköpostiin 20 euron vuosimaksua vastaan.

Maksa 20 euroa tilille FI94 5723 3320 0772 65 (OKOYFIHH), Christerin Akatemia. Kirjoita viestikenttään sähköpostiosoitteesi (tai ystäväsi sähköpostiosoitteen mikäli tilaat terveysohjeen hänelle).

52 terveysohjetta vuonna 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 ja 2020 – kerää koko sarja!

Kerro muillekin!

Rakkain terveisin,
Christer Sundqvist
biologi, FT
Lisätietoja: christer.sundqvist@ravintokirja.fi

Viimeisimmät artikkelit

Tässä esimerkkejä luentotarjonnastani

Käytä älliä ruokavalinnoissa: Tämä on suosituimpia luentoaiheitani. Alustan ja herätän keskustelua älykkäistä ruokavalinnoista, ruoan luonnollisuudesta, säilyvyydestä ja käytössä olevista ruoan lisäaineista sekä pohdin sitä, mikä on terveellistä arki- ja juhlaruokaa. Miten liikkujan pitää syödä? Onko ikääntyvän ihmisen otettava huomioon jotain erityistä ruokavalintojen suhteen? Keskustellaan yhdessä miten voisimme parantaa ruokaostostemme laatua. Sillä mitä valitset ruokakaupasta ostoskassiisi, on merkitystä. Sisältääkö kassisi juureksia vai eineksiä? Ruokavallankumous alkakoon nyt! Tämä luento muokkautuu helposti kaikenikäisille ja monille erilaisille yhteisöille. Kerro mikä on tavoitteesi luennon suhteen, niin saat tällä tavalla räätälöidyn luennon minulta.

Onni, terveys ja äly – elämäsi melodia: Terveystietoinen ja viisaan onnellinen elämä rakentuu yksinkertaisista osatekijöistä. Tule kuuntelemaan turpaduunarin melodioita! Filosofian tohtori ja suosittu luennoitsija Christer Sundqvist on vauhdissa!

Terveystietoinen elämä: Terveellisestä elämäntavasta ei saa tehdä liian vaikeaa itselleen. Terveys säilyy vaikka välillä elää epäterveellisesti, mutta se mikä erottaa terveystietoisen muista ihmisistä, on se luontevuus ja rivakkuus mikä nähdään siinä paluussa terveellisten valintojen ääreen. Terveystietoinen oivaltaa, että niitä huonoja valintoja pitää välttää, ei sen takia että se olisi pakko, vaan sen takia, että hän pitää terveyttään erittäin suuressa arvossa.

Liikunta on lääke: Ihminen on luotu liikkumaan sopivasti ja monipuolisella tavalla. Liikunnalla voidaan ehkäistä sairauksia, hoitaa terveyttä ja kuntoutua monista pitkäaikaissairauksista. Luennolla mainitaan liikunnan teho tyypin 2 diabeteksessa, kohonneessa verenpaineessa, sydän- ja verisuonisairauksissa, lihavuuden hoidossa, astmassa, keuhkoahtaumataudissa, polven nivelrikossa, nivelreumassa, selkävaivoissa ja masennuksessa. Turpaduunari Sundqvist kehottaa tekemään liikunnasta pysyvä osa elintapamuutostasi.

Oivaltavaa urheilua: Filosofian tohtori, ravinto- ja urheiluvalmentaja sekä suosittu luennoitsija Christer Sundqvist on useiden vuosien aikana kehittänyt kokonaisvaltaista urheiluvalmennusta. Hän kertoo käytännönläheisesti ja hauskasti miten hänen urheiluvalmennuksestaan on ollut hyötyä sekä huippu-urheilijoille että liikunnallista elämäntapaa noudattaville. Luennolla tarkastellaan näiden osa-alueiden merkitystä urheilumenestykselle: yksilöllisesti määritelty harjoitusohjelma, ravitsemukselliset näkökulmat, unen ja levon merkitys, urheilijan rentoutuminen, elämän kokonaisrasitus, urheilijan henkiset voimavarat.

Laadukas ravinto terveyden lähde: Turpaduunari kertoo laadukkaista ruokavalinnoista. Hänen neuvoillaan löydät keinoja etsiä älliä ruokakaupasta. Haluat ehkä laittaa laadukasta lounasta ja haluat löytää lisäaineetonta luomua? Luonnollisesti tämä on täysin mahdollista kuunneltuasi Christerin ohjeita!

Vireä vanhuus: Biologi Christer Sundqvist kertoo meille menestysreseptinsä miten säilyttää hyvä vire ja terveys iäkkäänä. Tarjolla on runsaasti tietoa terveystietoisesta elämästä. Huumoria, iloista rentoutta ja oivaltavaa ideointia kannattaa tulla kuulemaan!

Elämän kokonaisrasitus hallintaan: Huomioi päivittäiset haasteet, kehottaa biologi Sundqvist luennollaan. Kun epäviisaasti joudut rientämään paikasta toiseen tukka putkella, muista kompensoida tämä huomioimalla terveen elämän kaikki osatekijät täysimääräisinä: hyvä ravinto, kunnon lepo, hyvät ihmissuhteet, virkistävä liikunta.

Rentoutta ja hengähdyshetkiä kiireiselle ihmiselle: Biologi Christer Sundqvist vie meidät rentouden maailmaan tällä luennollaan. Opi arvostamaan arjen hengähdyshetkiä. Muista oleskella puhtaassa ilmassa. Vedä keuhkoihin puhdasta ilmaa ja nauti siitä miten puhdas ilma vienosti koskettelee paljasta ihoasi. Voiko elämässä olla mitään ihanampaa? Älä stressaa! Et voi ratkaista yhtäkään ongelmaa stressaamalla itsesi puolikuolleeksi. Pidä siis itsesi täysillä elossa rennolla elämänasenteella. Nauti tästä hetkestä. Tartu kiinni ohikiitävään hetkeen, sillä elämä koostuu pienistä ihmeistä, jotka näemme vasta kun huomaamme pysähtyä niiden äärelle, hetki hetkeltä.

Aivot ja ravinto: Biologi Christer Sundqvist kertoo siitä mikä on parasta mahdollista aivoruokaa. Hyvä ruoka – hyvä mieli. Keskustelemme siitä miten voimme pitää aivot kirkkaana täsmäruoalla. Luennolla esitellään uutta aivotutkimusta selkokielellä. Varautukaa yllätyksiin!

Ruokaa suurella sydämellä: Huolehdi sydämesi kunnosta syömällä oikein terveellistä ruokaa, kehottaa biologi Christer Sundqvist. Yleisö saa alusta lähtien osallistua vilkkaaseen keskusteluun verenpaineen hoidosta ravinnolla, tarvitaanko kolesterolilääkkeitä ja millaisella ruoalla sydän lyö parhaiten. Kuuntele uusimmat sydäntutkimukset selkokielellä esitettynä.

Miten vatsasi voi? Biologi Christer Sundqvist kertoo parhaimmat vinkit miten suoliston saa toimimaan mahdollisimman hyvin. Keskustelemme hyvistä bakteereista ja siitä miten tärkeässä roolissa on suoliston hyvä terveys. Varautukaa yllätyksiin! Uusia suolistotutkimuksia saatte kuulla selkokielellä.

Rasvaista tarinaa: Ravintorasvat ja niiden terveellisyys tai vaarallisuus ovat jo pitkään aikaansaaneet kiihkeitä keskusteluja ja jopa väittelyjä. Biologi Christer Sundqvistin tieteellisiin tutkimuksiin pohjaavan alustuksen pohjalta keskustellaan luonnollisten rasvalähteiden terveyshyödyistä. Korkean kolesterolin negatiiviset terveysvaikutukset ja sen hoitoon käytettävien lääkkeiden sivuvaikutukset, ovat myös kuuma puheenaihe.

Ravitsemuksen kiistanaiheet ja tulevaisuuden näkymät: Läpi vuosikymmenten on kiistelty optimaalisesta ravinnosta. Löytyykö totuus kaurapuurosta myös tulevaisuudessa? Biologi Christer Sundqvist kertoo alustuksessaan mm. nutrigenomiikasta, tieteenalasta joka tutkii ravinto- ja perintötekijöiden yhteisvaikutuksia. Alustuksen pohjalta keskustellaan ravitsemuksen kiistanaiheista ja ravitsemustieteen tulevaisuuden näkymistä.

Reuman virallinen, täydentävä ja vaihtoehtoinen hoito: Luennolla esitellään reuman Käypä hoito suositukset ja käydän niiden pohjalta rakentavaa ja samalla kriittistä keskustelua. Hyviksi koettuja täydentäviä hoitomuotoja tuodaan esille ja tarkastellaan voiko olla apua jostakin vaihtoehtoisesta hoidosta.

Kolme tapaa hoitaa diabetes: virallisesti, täydentävästi ja vaihtoehtoisesti: Suositussa diabetesluennossaan biologi Sundqvist tuo esille koko kirjon erilaisia tapoja hoitaa tämä vakava sairaus yksilöllisesti tyydyttävällä tavalla.

Lisäksi tunteja, päiviä, viikkoja, kuukausia, jopa vuoden kestäviä koulutuksia ravinnosta, levosta, liikunnasta ja terveydestä. Varsinaista terveystykitystä!

Suomen tärkeimmät terveysvaikuttajat vuonna 2018

Kirjoittaja: Christer Sundqvist

Äänestystulos on selvillä! (Loppui 19.1.19 klo 19:19)

Lopullinen äänestystulos tässä alla. Kiitos kaikille äänestäneille ja onnea kisassa selvinneille. Lisää tietoa tulossa.

Vuoden 2018 tärkein terveysvaikuttaja Suomessa on lääkäri Antti Heikkilä!

Ääniä Nimi
1430 Antti Heikkilä
583 Anni Sirviö
142 Muutos hyvinvointivalmennus
70 Juha Jäntti
67 Tomi Kokko
60 Suomen kilpirauhaspotilaat ry
57 Olli Posti
35 Christer Sundqvist
28 Nina Saine
27 Ville Pöntynen
23 Erja Tamminen
19 Susanna Tanni
17 Matti Tolonen
16 Tommi Kangas
15 Olli Polo
14 Yazka Love
11 Olli Sovijärvi
8 Fredu Sirviö
8 Ville Valtonen
7 Taija Somppi
7 Johanna Koivu
6 Paula Heinonen
5 Elina Hytönen
5 Tuula Putus
4 Tamara Tuuminen
4 TerveysSummit
4 Juhani Knuuti
4 Juhana Harju
3 Kari Kurki
3 Sami Sundvik
3 Merja Lindström
3 Tuomas Javanainen
3 Teppo Järvinen
3 Katja Pulkkinen
3 Virpi Raipala-Cormier
3 Ari Kaihola
3 Karita Aaltonen
3 KoivuTV
2 Marja Ruuti
2 Vesa Ilvesmäki
2 Tiina Keldrima
2 Erkki Antila
2 Jan Sundell
2 Jaakko Halmetoja
2 Vilho Ahola
2 Pauliina Aarva
2 Homepakolaiset ry
2 Joakim Piiroinen
2 Tuomas Helkala
1 Vladimir Heiskanen
1 Varpu Tavi
1 Leena Furubacka
1 Sointu Hietala
1 Päivi Hytinkoski
1 Antti Heikkinen
1 Pedram Shojai?
1 Mark Hyman?
1 Silja Kuitu
1 Johanna Koskinen
1 Tara Lange
1 Mikko Oikkonen
1 Heikki Anttila
1 Antti Rinne
1 Teemu Syrjälä
1 Anne-Mari Jääskinen
1 Maili Lepola
1 Kaisa Jaakkola
1 Terveydenhuollon Keskusliitto ry
1 Mikko Ahonen
1 Helena Karilainen
1 Meistä jokainen
1 terveysvastaanotto.fi
1 Joni Jaakkola
1 Hanna Huovelin

 

On taas se aika vuodesta, jolloin äänestäjät valitsevat Turpaduunarin terveysblogissa vuoden tärkeimmät terveysvaikuttajat. Äänestys päättyy lauantaina 19.1.2019 klo 19:19, jolloin julistetaan mielenkiintoisen terveysvuoden 2018 tärkeimmät terveysvaikuttajat.

Kilpailu on järjestetty aiemminkin (2016 & 2017) ja se on kerännyt aika paljon huomiota. Voit äänestää niin monta kertaa ja niin monia terveysvaikuttajia kuin haluat. Perustele kuitenkin valintasi. Viime vuonna lääkäri Ville Pöntynen sai eniten ääniä.

Äänestä näin

 1. Anna äänesi ja perustelusi mieluusti sähköpostiin: christer.sundqvist@ravintokirja.fi
 2. Saan äänimäärät ja perustelut poimittua myös tämän artikkelin kommenttiosiosta
 3. Omasta Facebook-profiilistani osaan myös etsiä äänet ja perustelut
 4. Muut keinot ovat epävarmoja

Teen säännöllisiä päivityksiä äänestystilanteen kehittymisestä aina kutkuttavaan loppuun asti! Hyviä äänestyksiä ja kivoja perusteluja, kiitos!


cropped-christer-sundqvist.jpeg

Christer Sundqvist
turpaduunari, ravintovalmentaja, biologi, filosofian tohtori

Monessa liemessä keitetty yllätyksellinen tietokirjailija ja suosittu bloggaaja. Tuttu turpaduunari, eli huumorin pilke silmäkulmassa esiintyvä terveysluennoitsija. Löydät lisää tietoa täältä: http://ravintokirja.fi/ 

Minä olin messuilla

479 thoughts on “Suomen tärkeimmät terveysvaikuttajat vuonna 2018”

  1. Anni Sirviö. Hän on se nainen jonka opeilla olen vihdoin oppinut syömään hyvää ja ravitsevaa ruokaa .

   1. Antti Heikkilä ,Tomi kokko,Olli Sovijärvi …..Antti herätti minut todellisuuteen

    1. Uusinta ajankohtaista tietoa terveydenhoidosta ruokavaliolla. Jarkeva ohjelma. Aanestan Antti Heikkilää.

  2. kokonaisvaltaista terveysvaikuttamista vaihtoehtoja antamalla,,antoisa luento..

 1. Antti Heikkilän valinta ei olisi vääryys. Ravistelee tehokkaasti terveys, – lääketiedepiirejä saaden aikaan keskustelua ravinnolla hoitamisesta lääkkeiden sijaan. Huipputyötä jatkavat myös Christer Sundqvist, Olli Posti ja Tomi Kokko.

  1. Antti Heikkilä ehdottomasti ainakin minun kohdallani on tapahtunut paluu elämään Keto dietillä ja järkevä lääkkeiden käyttö

 2. Antti Heikkilä koska hänen antamat neuvot auttaneet monia ihmisiä edistämään terveyttään ja parantamaan sairauksia. Nostan hänelle nöyrästi ja kiitollisena ison hatun koska hänellä on aitoa halua auttaa kansalaisia edistämään tietouttaan terveysasioista ja pysymään terveinä. Hänenlaisiaan tarvitaan lisää tässä maassa. Lääke- ja elintarviketeollisuus on raivoissaan hänen hienosta työstään. Hän on ehkä tehnyt jotain hyvin silloin. Kateus on myrkkyä.

 3. Antti Heikkilä.
  Auttanut monia monia sairaita ja tehny pitkän uran, kirjoittanut arvokkaita kirjoja, rohkea suunnannäyttäjä ja on oikeasti ihmisen puolella.

  Tomi Kokko.
  Auttanut monia, herättäny ihmisiä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan. Arvostettavaa heittäytymistä kiertää Suomen pikkukyliä ja innostaa ihmisiä elämäntapojen muutokseen.

 4. Antti Heikkilä. Huolimatta jo kauan jatkuneesta ”toisinajattelijoiden” painostuksesta Heikkilä on jatkanut kliinisissä työssä tehokkaaksi todetun hoito-ohjelmansa jakamista. Hoito perustuu terveelliseen ruokavalioon turhien lääkkeiden sijasta. Heikkilä ei sen sijaan teilaa myöskään virallisen lääketieteen tarkoituksenmukaisia hoitoja ja kehottaa lukijoitaan aina keskustelemaan ohjeista myös oman lääkärin kanssa. Perusteluiksi riittäisi jo Heikkilän potilaiden antama palaute.

  1. Antti Heikkilä, on suorastaan ainoa lääkäri, joka yrittää oikeasti auttaa ihmisiä. Hän on älykäs, lukenut paljon, ja on kiinnostunut ihmisten auttamisesta. Hän myös osaa auttaa, enemmin kuin kukaan osaa pyytää. Ei ole sotkeentunut korruptiokuvioihin. En tiedä miksi muut lääkärit eivät halua auttaa, antavat reseptin ja yrittävät päästä potilaasta mahdollisimman nopeasti eroon. Eivät tiedä mikä potilasta vaivaa, koska se ei heitä kiinnosta. Ei sovita jatkohoitoa, siihen jäät tyhjän päälle ilman hoitoa tai apua. Tauti tai oireet jää joka tapauksessa hoitamatta. Antti Heikkilä voisi käydä kouluttamaan lääkäreitä kokonaisvaltaiseen ihmisen hoitamiseen.

 5. Antti Heikkilä. Hänen teoksensa ”Diabeteksen hoito ruokavaliolla” oli ensimmäinen Heikkilän kirja johon tutustuin vuosia vuosia sitten. Ostin kirppikseltä. Sen jälkeen olen lukenut hänen muitakin teoksiaan, ja olen hänen teesiensä kannattaja. Ihmettelen sotaa, jota nyt käydään häntä vastaan, tai joka alkoi jo kauan sitten, mutta edelleen jatkuu ja kovenee.

 6. Kun katsotaan kuka on tehnyt sitkeää ja uraauurtavaa työtä, niin Antti Heikkilä ykkönen. Jos saisi antaa lisä-ääniä niin sitten tulisikin Varpu Tavi, Olli Posti, Christer S., Tolonen, Tomi Kokko jne. Olette kaikki mahtavia ja autatte isosti!

 7. Antti Heikkilä, hänen ohjeillaan olen päässyt monista terveysongelmista eroon, esim. allergioista ja polvivaivasta.

  1. Koska tässä ei ollut väliä vaikuttaako terveyteen edistävästi vai toiseen suuntaan, kunhan vaikuttaa, niin äänestän Antti Heikkilää. Hänen suositukset aiheuttaneet vakavia komplikaatioita mm. Vaimoni papalle. Ja valitettavasti, jos Antin ohjeita noudatetaan, muutama syöpäpotilas kuolee aikaisemmin kuin kuolisi hyvin hoidettuna.

 8. Vladimir Heiskanen! Tieteen puolestapuhuja, joka pyrkii asialliseen dialogiin erilailla ajattelevien kanssa, eikä pelästy vasta-argumentteja.

 9. Antti Heikkilä on ehdottomasti tärkein todelliseen terveyteen vaikuttava lääkäri, joka ei kumartele kuvia, vaan toteuttaa hoitotoimenpiteitä potilaan edun mukaisesti. Valitettavasti suurin osa lääkäreistä tuntuu olevan lääketehtaiden bulvaaneja, jotka tuottavat lääketeollisuudelle miljardivoittoja vuosittain.
  Lääkekoukun takia moni potilas on päässyt ennenaikaiseen haudan lepoon!
  Taitaa tuo Antin viimeinen kirja olla liikaa totuuteen perustuva, koska ”ne koirat älähtävät, joihin kalikka kalahtaa”!

 10. Antti Heikkilä ehdottomasti!! Tuonut terveyden pohdinnan ihmisten tietoisuuteen. Seurauksena on tärkeä ilmiö. Ihmiset ovat alkaneet ottaa vastuuta oman terveytensä huoltamisesta. Kun hoitaa terveyttä voi välttyä sairauksilta. Kaikkeen ei tarvita lääkitystä. Elämäntapamuutos. Yksikin ihminen joka havahtuu omalla kohtaa muutokseen on kansanterveydelle plussaa.

 11. Antti Heikkilä. Ymmärtää, että ravinto on tärkeimmässä osassa ihmisen terveyttä. Uskaltaa olla eri mieltä, kun ruoka ja lääketeollisuuden rahoittamat ”lääkärit ja ravitsemusasiantuntijat”

 12. Antti heikkilä, Olli Posti ja Tomi Kokko vaikuttanu omaan elämään eniten positiivisesti jakamalla omaa tietouttaan eteenpäin:)

 13. Antti Heikkilän kirja Ravinto ja terveys aikanaan sai minut, terveestä kiinnostuneen nuoren miehen, pois lukemasta näennäis-terveyslehtiä ja aidosti terveeksi, enkä sairastellut 8 vuoteen kuin yhden oksennustaudin. Sitten pikku hiljaa kun alkoi repsahtelemaan fogelholmien suosittelemille ruuille, alkoi taas flunssat painaa.

  Lääkkeetön elämä tavoitteena jälleen 🙂

  Lisäksi annan äänen Olli Postille, joka tuo myös mainion kirjan vielä tänä vuonna myyntiin. Se tulee muuttamaan myös monen elämää helpommaksi tässä rajattomassa valintaviidakossa!

  Kolmas ääni Tomi Kokolle, joka teki hurjan kiertueen ja vaikutti positiivisesti tuhansien ihmisten elämään!

 14. Antti Heikkilä. Viimeaikainen ajojahti ja mustamaalaus on nostanut terveyden, sairauksien syyt ja Suomen korruptoituneisuuden esille. LCHF, keto ja lääke-ja elintarviketeollisuuden suhmurointi ovat nyt puheenaiheena. Toki iso osa kansasta menee muun lammaslauman mukana, mutta josko tämä herättäisi edes joitakin.

 15. Tänä vuonna Antti Heikkilä, jonka paskalynkkaus nosti terveysasiat loppu vuodesta hyvin esille! Ei voi muutenkaan kuin ihailla Heikkilän rohkeutta puhua miten asiat ovat, hyvin harva lääkäri Suomessa uskaltaa. Tosin jos toisenkin äänen saa antaa niin se menee toiselle rohkealle, eli Ville Pöntyselle ❤

 16. Antti Heikkilä. Hänen opetustaan noudattamalla saa kehon toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, mahdollisesti päästen eroon kokonaan synteettisistä, toksisista lääkkeistä. Olisi vähintään oikeudenmukaista, että hän voittaisi tämän äänestyksen pelkästään meriittiensä puolesta, mutta myös tämänhetkisen lynkkauksen vuoksi. Antti on huippu!

 17. Antti Heikkilä. Puhuu ja kirjoittaa asiaa; itsekin hänen opeillaan olen hoitanut alkavaa biabetestä sekä raskaudiabetestä hyvin tuloksin.

 18. Ville Pöntynen; hurjan sitkeä ja viisas lääkäri, joka jaksaa pitää kilpparipotilaiden puolia, vaikka joutunut ison myrskyn keskelle. Kiitos, Ville! Sua tarvitaan!

  Tomi Kokko, huippu juttu, kun ihmiset pääsi sijannista huolimatta kuulemaan sun kiertueelle kaikesta hyvästä mitä tiedät! Hieno teko! Sinun valmennuksen ohjeilla jalkakivut häviää minulta ja palaa aina uudestaan jos lipsuu. Joten huippu ohjeistuksia! Ja huippua nähdä ihminen niin innostuneena työssänsä!

  Nina Saine; hienoa työtä kilpparipotilaiden eteen. Jaksat niin paljon jakaa vertaisryhmissä tietotaitoasi, josta on ollu iso hyöty! Kiitos siitä!

  Olli Posti; huippu seurata ihmistä joka elää omanlaista elämää ja josta loistaa läpi, että on sillä tiellä millä haluaa. Tärkeää tietoa jakaa kaikille ja niin hyvin että tavallinen tallaajakin ymmärtää. Kiitos, Olli!

  Olli Sovijärvi; huippua tietoa ravitsemuksesta! Hienoa kun lääkäri tuo tätä puolta niin hyvin esille! Hyvää työtä Olli! Kiitos siitä!

  Taija Somppi; huippu lääkäri! Kilpparipotilaiden puolesta puhuja ja ravinnon merkityksen tietäjä. Arvostan, että ymmärrät sen, mitä me kilpparipotilaat tarvitaan. Toivotaan, että saat vielä oikeuden hoitaa meitä, sillä sinunlaisia lääkäreitä tarvitaan!

  Leena Furubacka; lääkäri suurella sydämellä, kohtaa ihmisen niin arvokkaasti ja osaa hoitaa kokonaisuutena. Sinua tarvitaan! Osaat hoitaa kilpoaripotilaat niinkuin kuuluukin! Jospa saisit vielä oikeudet takaisin!

 19. Anni Sirviö! Hän on uskomaton sparraaja, apu hädän hetkellä ja innokas auttamaan muita! Hänen miehensä pitäis olla jakamassa tätä titteliä! Mahtava pariskunta ❤️

 20. Antti Heikkilä on oma kantani.
  Olen myös D-liiton Kohtauspaikka sivuilla tuonut Turpaduunari-sivujasi esille. Toivottavasti sillä on edes pientä vaikutusta ollut.
  D-liitto itsessään on äärivanhoillinen ja ravintosuosituksensa ovat suorastaan järkyttäviä.

 21. Tommi Kangas, hurjasti tietoa laidasta laitaan, jaksaa jakaa, opiskelee koko ajan uutta, osallistuu ja vaikuttaa

 22. Antti Heikkilän ruoka-ohjeita seuraamalla olen saanut hyvän alun tervehtymiseeni.

 23. Anni Sirviötä äänestän ykköseksi.
  Olen hänen valmennuksensa hankkinut Ketokickstartiin, vaikka en sitä olekaan vielä saanut varsinaisesti aloitettua.
  Olen tiiviisti seurannut muiden vahvaa edistymistä ja ryhmän henkeä ja antia, ja olen vakuuttunut olevani oikeassa porukassa.
  Meillä on huikean positiiviset, asiantuntevat ja avuliaat vetäjät Anni ja Fredu!
  Toiseksi antaisin ääneni Antti Heikkilälle, jota nyt ihan väärin perustein ja asiattomasti teilataan julkisuudessa.
  Mutta jos vain yhdelle voi antaa, se on Anni.

 24. Anni Sirviö, olen osallistunut Annin ravintovalmennukseen ja löytänyt itselleni sopivan ruokavalion jolla voin ylläpitää painoa ja voida loistavasti syömällä hyvää ja ravitsevaa ruokaa

 25. Äänestän Anni Sirviötä. Hän puhuu rohkeasti radikaalinkin ruokavaliomuutoksen puolesta, mistä iso osa kansasta todellakin hyötyisi. Olen ollut lähes alusta asti mukana hänen ketogeenisen ruokavalion valmennuksessaan ja seurannut väkimäärän lisääntymistä, kilojen putoamista ja mitä moninaisimpien terveysongelmien katoamista. Ohjeet ovat pätevät ja linjassa tunnetuimpien ketogeenistä ruokavaliota puoltavien tutkijoiden näkemysten kanssa. Hän on synnyttänyt liikkeen, joka tulee väistämättä kasvamaan edelleen ja näkymään tulevaisuudessa myös positiivisesti julkisuudessa. Koska ihmisten tervehtymistä tällä terapeuttisella ruokavaliolla ei voi enää kieltää! Voisin äänestää myös Antti Heikkilää, mutta en sitä tee, koska tämä asia ei tarvitse yhtään lisää vastakkainasettelua tai suuria tunteita. Anni on raikas ääni takavasemmalta, joka kutsuu ihmisiä aidon ruoan ja terveyden äärelle. Vuoden terveysvaikuttajan titteli on minun silmissäni jo annettu ❤️

 26. Antti Heikkilä ehdottomasti! Myös Olli Postin ja Tomi Kokon kanssa käydyt keskustelut ovat olleet silmiä avaavia. Suuri kiitos kuuluu heille!

 27. Antti Heikkilä nykyajan Don Quijote.
  Tuomas Javanainen ketogeenisen ruokavalion ja paastotiedon tuoja paastovslmennus.com Teki sen mihin mikään muu ruokavalio ei pystynyt eli kilpirauhasen vajaatoiminnasta kärsivä sai painon putoamaan.

 28. Suomen kilpirauhaspotilast ry
  Ovat potilaiden ääni ja tekevät hyvää työtä lääkitysten parantamisem puolesta.

 29. Anni Sirviö tekee ketogeenisen ruokavalion puolestapuhujana valtavan tärkeää työtä. Asiallisesti ja aina valmiina auttamaan. Olen saanut suuren avun itse.

 30. Anni Sirviö, monia kuunnelleena ja seuranneena, vasta Annin kanssa pääsin maaliin!

 31. Nina Saine. Tekee työtään koko sydämellään. On valmis auttamaan,kuuntelemaan. Hänellä on todella paljon tietoa ja kouluttaa itseään lähes jatkuvasti.

 32. Anni Sirviö, vain hänen avulla sain pudotettua painoa ja energiani takaisin!

 33. Sointu Hietala. Tekee hyvää työtä tietoisuuden avaamisessa ihmisessä ja hänellä on hyvä kokonaiskuva myös ihmisen psykologiasta.

 34. Juha Jäntti: Paras akupunktiohoitaja ikinä! Susanna Tanni: Huikea voimanainen freetox-saralta ❤ Olli Posti: Tärkeääkin tärkeämpää tietoa joka saralta ravintoon jne. liittyen ja sitkeää valistusta taviksille.
  Tommi Kangas: Hyvää terveystietoutta vähän joka saralta.

 35. Juha Jäntti. Todella osaava ja alansa ammattilainen. Jäntin hoidossa ei tarvitse miettiä onko hoito tehokasta, syntyykö tuloksia tms. Vaikutuksen ja paranemisen huomaa hoidon aikana ja vaikutus tuntuu vielä useita päiviä hoidon jälkeenkin. Jäntti käyttää niin koululääketieteen kuin kiinalaisen lääketieteen metodeja upeasti keskenään eikä vähäisemmäksi jää akupunktio ja Reiki-opetukset vain osan mainitakseni hänen osaamisestaan.
  Jäntin rautaisen ammattilaisen otetta suosittelen ihan kaiken ikäisille, sillä se todellakin toimii. Olen elävä esimerkki siitä.

 36. Antti Heikkilä, Olli Posti ja Susanna Tanni ovat aidosti terveellisen ruokavalion puolestapuhujia, Juha Jäntti on monipuolinen ammattilainen henkilön terveyden edistäjänä.

 37. JUHA JÄNTTI, ehdottomasti.
  Itämaisen lääketieteen todellinen multitalentti, parantaja, opettaja, kävelevä tietosanakirja. Ystävällinen, omistautunut auttamaan ja parantamaan, ei luovuta, ei lupaa katteettomia.
  Tuttavapiirissäni onnistumispros 100, sis vaikeitakin sairauksia, kiputiloja,ym. Vaikea käsittää tämän sympaattisen, iloisen, karhumaisen terveysvaikuttajan olevan samalla yksi Suomen parhaista henkilösuojaajista, useiden itsepuolustuslajien asiantuntija jne. Ehdottomasti vuoden terveysvaikuttaja!

 38. Tomi Kokko – tehnyt ison urakan neuvoakseen suomalaisia oikeaan syömiseen ja liikuntaan. Sydän on täysillä mukana. Toivottavasti monet ottavat tästä kopin. <3

 39. Suomen kilpirauhaspotilaat ry. Osallistuvat potilaiden hyvinvoinnin ja hyvän, asiallisen hoidon edistämiseen monin tavoin.

 40. Suomen Kilpirauhaspotilaat ry. Tämän yhdistyksen kautta olen saanut erittäin monipuolista sekä vähän vanhempiin että ennen kaikkea uusimpiin tieteellisiin tutkimuksiin perustuvaa tietoa kilpirauhassairauksista ja niiden hoidosta. Lisäksi olen Suomen Kilpirauhaspotilaat ry:n kautta saanut paljon hyvää, yleisestikin ihmisen hyvinvointiin liittyvää tietoutta. Yhdistyksen jäsenten keskinäinen vertaistuki on tietenkin ollut korvaamattoman arvokasta. Muutama muukin varteenotettava ehdokas löytyisi, mutta omalla kohdallani Suomen kilpirauhaspotilaat ry on kuitenkin tärkein.

 41. Suomen kilpirauhaspotilaat; koska saanut erittäin paljon arvokasta tietoa sekä vertaistukea hoidon ankeaan tilanteeseen Suomessa. Antti Heikkilä, rohkeudesta, koska ravistelee ainoaa oikeaa ? ”käypää hoitoa.” Monia muita tietenkin löytyy, jotka olisivat maininnan arvoisia.

 42. Anni Sirviö! Ravistelee koko Suomen ravitsemusgenreä innokkaalla otteellaan. Niin moni on saanut avun hänen ketogeenisen ruokavalion opeistaan, että titteli kuuluu tämän vuoden osalta kyllä hänelle.

 43. Anni Sirviö. Löysi itselleen keinon parantua ja voida paremmin. Ja jakaa nyt hyvää auttamalla muita

 44. Anni Sirviö
  Uutta näkökantaa omaan hyvinvointiin, mutta mikä parasta, elinikäinen jäsenyys, tuki ja turva, oppia ja viisautta tuloksia tehden.

 45. Anni Sirviö.
  Ketokickstartista saanut apua omaan elämäntapa muutokseen.

 46. Anni Sirviö ehdottomasti: muuttanut monen elämän parempaan ketogeenisen ruokavalion myötä ❤️

 47. Anni Sirviö (ja Fredu Sirviö) on tehnyt mieletöntä työtä saadakseen terveellisen ruokavalion salat avattua selkeällä tavalla ja tuotua valmennuksen jokaisen ihmisen saataville. Olen itse hyötynyt valmennuksesta siten, että neljässä kuukaudessa paino on pudonnut 15 kg, olen päässyt luopumaan verenpainelääkkeestä( paineet siis nykyisin normaalit), kortisonista, reumalääkkeestä ja migreenilääke käytössä enää hyvin harvoin. Olen energinen ja hyvinvoiva. Mieheni on 2-tyypin diabeetikkona pudottanut painoa samassa ajassa 8 kg ja päässyt luopumaan verensokerien normalisoituessa osasta diabeteslääkkeistään. Anni tukee valmennettaviaan viikottaisissa livelähetyksissään tukiryhmässä ja kerran valmennuksen ostettuaan (joka todellakin hyvin kohtuuhintainen tehtyyn työmäärään nähden!) materiaaleihin on elinikäinen käyttäoikeus. Anni ansaitsee kunniamaininnnan mennen tullen! 🙂

 48. Anni Sirviö. Ketogeenisellä ruokavaliolla paino ja diabetes2 kuriin neljässä kuukaudessa. Elinikäinen ruokavalio minulle ja vaimolle. saimme kumpikin takaisin terveytemme.

 49. Anni Sirviö. Positiivinen valmentaja joka jaksaa kannustaa. Verkkovalmennus on kaikkien saatavilla ja sieltä saa loistavat ohjeet ketogeeniseen ruokavalioon.

 50. Anni Sirviö
  vihdoinkin ruokavalio joka on mahdollinen ja josta sain hyvän olon. Enkä liene ainoa. Kädestä pitäen -ohjeet.

 51. Anni Sirviö. Hän on kehittänyt todella toimivan valmennuksen ja auttaa monia omalla iloisella ja innokkaalla asenteellaan.

 52. Anni Sirviö. Hänen KetoKickstartinsa muutti elämäni vuosi sitten. Uusi elämäntapa on tullut jäädäkseen!

 53. Antti heikkilä kyllä ansaitsee tän tittelin ehdottomasti! Mut voi kun vois antaa ääniä muillekkin kuten anni sirviölle ja tomi kokolle!
  Antti kyllä silti ansaitsee voiton kun on kovaa työtä tehnyt ja auttanu ihmisiä jo monia vuosia vaikka onkin saanut sen matkan aikana todella paljon paskaa niskaansa virallisilta tahoilta. Silti antti ei oo luovuttanu.

 54. Anni Sirviö, kertoo ketoilusta niin, että taviskin pääsee jyvälle mistä on kyse. Hieno ja kokonaisvaltainen paketti keto kickstart!

 55. Anni Sirviö. Positiivinen tsemppari, jonka Keto kickstart ohjelma on vertaansa vailla!

 56. Anni Sirviö, paras valmennus ja elämäntapa jonka ohjeet hänen käsialaansa.

 57. Anni Sirviö ! Positiivinen heittäytyjä joka jaksaa kannustaa lempeällä otteellaan ja faktoilla. Löysin tasapainoisen ja innostavan tavan pitää huolta ruokavaliosta hänen avullaan!

 58. Anni Sirviö. Perusteelliset ohjeet ketogeenisen ruokavalion toteuttamiseen, joita on helppo noudattaa.

 59. Anni Sirviö!
  Selkeitä ja ajattelemisen arvoisia ohjeita. Ei tuomitse, vaan ohjaa tekemään omia valintoja. Useisiin aiempiin kokeiluihin verrattuna ollut ehdottomasti helpoin elämäntapamuutos ja vaikutus hyvinvointiin on ollut huikea!

 60. Anni Sirviö! Hänen valmennuksensa ruokavalio lisännyt hyvinvointiani huomattavasti!

 61. Anni Sirviö, huikean positiivisella asenteella auttanut minun lisäksi satoja muita saamaan terveyden raiteille ja painon putoamaan huikean ketogeenisen ravintovalmennuksen avulla.

 62. Anni Sirviö , aina läsnä ja vastaa jokaiselle apua tarvitsevalle , ei tuomitse. Elinikäinen valmennus uuteen elämäntapaan, ei hetken huumaa. Viikottaiset tunnin livet, siihen ei moni pysty.

 63. Anni Sirviö ehdottomasti. Hän on täydellä sydämellä tekemässä valmennusta terveemmän elämän puolesta.

 64. Anni Sirviö❤️…On auttanut minua ja lukuisia muita antamalla ohjeet noudattaa ketogeenistä ruokavaliota.

 65. Kaikesta parjauksesta huolimatta Antti Heikkilä sopii vuoden terv.vaikuttajaksi. Medikalisaatio ei ole läheskään aina ihmisen hyväksi.

 66. Tommi Villimies Kangas, huikeat kääpäuutteet ovat ehdottamasti vuoden terveysteko! Vahvaa terveyttä ja elinvoimaa Suomen luonnosta, Villimies tuo esille tärkeää asiaa.

 67. Anni Sirviö. Vihdoin löytynyt ruokavalio, joka auttanut mm. oikuttelevaan vatsaan ja jumittavaan aineenvaihduntaan.

 68. Anni Sirviö ❤️ Loistavaa työtä tekee puolisonsa Fredun kanssa terveyden ja hyvinvoinnin eteen. Ikuisesti kiitollinen Ketokickstartista.

 69. Anni Sirviö. Ihana, positiivinen ihminen joka tietää mistä puhuu. Ottaa selvää jos jotakin ei tiedä, on rehellinen ja puhuu suoraan. Tekee selvästi työtään intohimoisesti ja sydämellä.
  Paras motivoivin elämäntapa/ravintovalmentaja!

 70. Anni Sirviö!! Ketoelämäni ohjuri! Migreenit vähentyneet kuudesosaan entisestä tämän elämäntavan myötä! 🙂

 71. Antti Heikkilä sentään yrittää tervehdyttää ihmisiä! – Joten ääni Antti Heikkilälle tällä kertaa!

 72. Kiitos Johanna Koivulle sisäilmasairaiden puolustamisesta ja asian eteenpäinviemisestä

 73. Antti Heikkilä. Uskaltaa kävellä tulisilla hiilillä puhuen suoraan. Kohtelee potilasta kokonaisuutena. Pitkää ja vankkaa kliinistä kokemusta myös arvostan.

 74. Tuomas Javanainen. Aidosti auttaa ihmisiä sokeritaudissa. Pätkäpaasto ja ketogeeninen ruokavalio.

 75. Anni Sirviö on ehdottomasti vuoden vaikuttaja! Positiivisella persoonalla tehnyt ketogeenista ruokavaliota tunnetuksi ja auttanut satoja ihmisiä terveyden tiellä <3

 76. Antti Heikkilä ehdottomasti. Rohkea tuulimyllyjä vastaan taistelija. Hänen ohjeillaan suolistoni voi hyvin.

 77. Antti Heikkilä. Jokainen voi itse kokeilla miten Antin ohjeet vaikuttaa Jos ei toimi voi jatkaa pillereiden rouskuttamista ja nauttia sivuvaikutuksista.

 78. Antti Heikkilä, olen ollut myös klubin jäsen hyviä ruoka ja herkku ohjeita vastaa myös kysymyksiin tosi nopeasti.

 79. Anni Sirviö. Hänen Keto Kickstart valmennuksensa on ihan huippu ja hän myös huolehtii valmennettavistaan.

 80. Anni Sirviö. Jaksaa kertoa ja opastaa ketoilijoita terveellisen elämän puolesta joka tehoaa. Ja ongelma tapauksissa osaa kertoa kuinka toimia.

  Ja Antti Heikkilä. Hänen ensimmäisen kirjansa kuin n 12 v sitten. Se jopa pelotti minua kun ravitutteli niin hereille

 81. Antti Heikkilä, hoitaa ihmistä kokonaisuudessa, ei turhaa ruokaa lääketeollisuudelle.

 82. Suomen kilpirauhaspotilaat ry. Yhdistys tehnyt hienoa työtä potilaiden hyväksi!

 83. Juha Jäntti. Kiinalaisemmat hoitokeinot kuin kiinalaisilla itse. Paras alallaan.

 84. Juha Jäntti, ystävällinen, tuttu ja turvallinen osaaja. Minä itse ja lapseni olemme saaneet apua Juhalta vaivoihimme ♥️

 85. Antti Heikkilä. Jos vaan uskallat/ pystyt noudattamaan ohjeita, muutos on parempaan.

 86. Suomen kilpirauhaspotilaat ry, joka on täysin riippumaton lääkäreistä tai lääketehtaista tai muista tahoista. Työtä oikean ja hyvän hoidon puolesta kaikille kilpirauhaspotilaille. Pienellä vapaaehtoisporukalla, mutta sitäkin suuremmalla sydämellä.

 87. Aivan ehdottomasti Kilpo (Suomen Kilpirauhaspotilaat ry). Sieltä vaimoni on saanut parhaan tuen ja ohjeet, jotka ovat auttaneet koko perhettä. Asiallinen ja asiantunteva yhdistys.

 88. Anni Sirviö on mun ehdotus vuoden terveysvaikuttajaksi.
  Annin valmennus on turvallinen ja laadukas.

 89. Anni Sirviö! Hän on luonut valmennuksen ketogeenisestä ruokavaliosta, jonka avulla olen laihtunut 15kg ja se on uusi elämäntapani, ei vain dieetti. Hänen ansiostaan olen avannut silmäni ja tajunnut puhtaan hyvän ruoan merkityksen elimistööni sekä henkiseen hyvinvointiin.

 90. Anni Sirviö. Hänen valmennuksen avulla olen oppinut paljon ruoasta ja itsestäni. Ja tämä hyvä olo mikä nykyään on niin on aivan mahtavaa, kiitos siitä Annille.

 91. Anni Sirviölle ääni täältä. Ketogeeninen ruokavalio parasta painonhallintaa ja hyvää oloa!!!

 92. Anni Sirviö, hän saa kokonaisvaltaisesti elämän ja hyvinvoinnin tuntumaan arvokkaalta ja tarkoituksenmukaiselta. Ketogeeninen ruokavalio on gastronomian saralla parasta mitä minulle on tapahtunut ❣️

 93. Fredu Sirviö. Huikea tsemppari, kehittänyt supertehokkaat treeniohjelmat joka tasoiselle treenaajalle. Tekee työtään suurella sydämellä!

 94. Tomi Kokko ehdottomasti!
  Tomi muutti elämäni täysin, positiivisella tavalla.
  Henkinen hyvinvointi parani järjettömän paljon Tomin avulla sekä hänen antamat ravitsemus- ja liikuntaneuvot tekivät elämästäni yksinkertaisesti paljon paremman!

 95. Eihän tähän ole kuin yksi vaihtoehto, Antti Heikkilä.
  Hän laittoi itsensä peliin ja sai ( viisaat ) huonoon valoon.

 96. Antti Heikkilä , Tolonen.
  Ovat oikealla asialla-ei rahan ahneita. Maalaisjärki ja rakkaus elämään.
  Kiitos ❤

 97. Antti Heikkilä, sain hänen ja Karita Aaltosen vinkeillä/ohjeilla ymmärrystä oman syövän itsehoitoon perinteisen hoidon rinnalle. Voin niiiiiiin paljon paremmin.

 98. Antti Heikkilä. Kuulin hänestä ensimmäistä kerta 10 vuotta sitten. Kunnioitan hänen työtä ja hänen halua auttamaan ihmisiä. Toinen ääni Susanna Tannille, Susanna ihanalla tavalla inspiroi ihmisiä elää terveellisemmin.

 99. Antti Heikkilä
  Tekee hyvää työtä ja moni on saanut vuosia lisää elinaikaa!Itse heräsin myös Antin innoittamana laittamaan ruokavalioni kuntoon.

 100. Teppo Järvinen on yksi niistä harvoista suomalaisista lääkäreistä, joka uskaltaa kertoa totuuden psykiatrian alan todellisesta tilanteesta, jossa ykkösenä ei olekaan potilaan etu, vaan lääketeollisuuden miellyttäminen ja medikalisaation edistäminen.

 101. Antti Heikkilä. Ainut kuka ei lobbaa kasvisrasvoja yms. suolistosairauksia edistävää huuhaata. Vaan kertoo asiat just niinkuin ne ovat, muiden lehmistä välittämättä.

 102. Antti Heikkilä, jaksaa valistaa ihmisiä vaikka valtamedia polkee jatkuvasti häntä alas.

 103. Antti Heikkilä Auttanut monia, kertoo totuuksia, ravistelee kunnolla käytävää keskustelua ravinnosta ja lääkkeistä.

 104. Erkki Antila – auttoi lastani kun kahden vuoden ravaaminen julkisilla lääkäreillä/sairaalassa ei tuottanut tulosta

 105. Antti Heikkilä ehdottomasti! Hän on ravistellut ruoka- ja lääkekulttuuria tavalla, joka on oikeasti pelastanut monen ihmisen elämän!

 106. Antti Heikkilä ehdottomasti! Hänellä on selkeä kokonaisvaltainen näkemys hoitotyöstä ja terveellisestä ruokavaliosta. Hänen ihmisläheinen ja kunnioittava kohtaaminen potilastyössä on arvokkainta pääomaa mitä lääkäriltä voi odottaa. Olen saanut terveyteni takaisin Antti Heikkilän ravitsemusohjeiden myötä. Pidän tärkeänä, että lääkäri haluaa ja osaa puhua selkokielellä kaikki ne juurisyyt auki, joista sairaus johtuu. Näin kykenen itse sisältämään asian ja ymmärrän mistä pohjimmiltaan on kysymys. Heikkilä on väsymättä ja sitkeästi pitänyt diabeteksen oikeaa ravinto-opillista puolta esillä. Antti Heikkilän asiallinen, totuudellinen ja pitkäjänteinen työ ansaitsee tunnustuksen.

 107. Antti Heikkilä. Yli 10 vuotta noudattanut hänen ohjeitaan. Niillä olen saanut terveyteni takaisin. Samalla hävisi 50 kg ylimääräistä painoakin. Olen 75v.

 108. Antti Heikkilä ehdottomasti. Pitkä ura terveellisen ravinnon puolestapuhujana, kokonaisvaltainen ihmisläheinen lähestymistapa hoitotyössä, kirjoittamiensa kirjojen kautta aina uusin tieto mahdollisimman monen saatavilla, edistyksellinen, seuraa ja välittää myös maailmalla tapahtuvaa mitä tulee terveyteen ja uusimpaan tietoon ravitsemuksessa. Sitkeä, peräänantamatoin, lahjomatoin, suunnannäyttäjä, rohkea, täysin oman polkunsa luonut lääkärikunnassa.

 109. Voi monikin, mut Antti Heikkilälle annan ääneni! Järkimies kertoo asiat rehdisti ja sydämmellä, auttaa oikeasti tuhansia ihmisiä voimaan paremmin! Tulee seurattua myös Tomi Kokkoa, Olli Postia, Taija Somppia ja Matti Tolosta, hekin tekevät jäätävän hienoa ja arvokasta työtä ihmisten auttamiseksi

 110. Antti Heikkilä.
  Hyvä, että joku puolustaa kansalaisten terveyttä. Suomalaisetkin on niin hyvä uskoisia, että uskovat lääkärin sanaan kuin pyhään Jumalaan. Harmi vaan, etteivät tiedä minkälaiset provisiot hekin eli lääkärit lääkkeiden myynnissä saavat. Olisi jo aika herätä todellisuuteen ja ottaa vastuuta omasta terveydestä. Kuunnelkaa itseänne❣️

  Hyvä Antti Heikkilä.

 111. Antti Heikkilä! Siinä on mies paikallaan! Häntä pitäisi kaikkien ihmisten kuunnella. Hän jakaa ajatuksiaan, koska haluaa vilpittömästi ihmisten voivan paremmin. Hän ei tee sitä rahan takia.

 112. Antti Heikkilä, kaiken alku. Tomi Kokolle myös ääni huikeasta kiertueesta!

 113. Ääni Antti Heikkilälle. Hänen hoidot perustuvat RUOKAVALIOON turhien lääkkeiden sijasta. Heikkilä ei teilaa myöskään virallisen lääketieteen tarkoituksenmukaisia hoitoja. -> Onnistuneet hoitotulokset, sairauksien todellisten SYIDEN selvittäminen ja niiden SYIDEN hoitaminen ratkaisevat ja myöskin todistavat hoitojen tehokkuuden! …eikä suinkaan jatkuvat vuosikausien ja vuosikymmenien, lääkkeelliset, pelkästään oireiden hoidot. => Eikö terveys-näkökulmasta potilas ole parantunut ja hoito onnistunut ja tehonnut vasta sitten, kun sairaus + oireet ovat molemmat hoidettu pois,..kun lääkehoito on vasta ns. ”tekohengitystä”..

  1. Antti Heikkilä ehdottomasti. Hän on pisimpään puhunut terveellisen ruokavalion puolesta ja tulokset alkavat näkyä.

 114. Antti Heikkilä.

  Kansantajuista järkipuhetta ravinnosta, terveydestä ja niihin vaikuttavista tekijöistä.

 115. Antti Heikkilä murtaa Käypä hoidon sekä sen taustalla olevan Big Pharman mennen tullen ja palatessaan.

 116. Antti Heikkilä.
  Vuoden alusta alkoi kymmenes vuosi lääkkeetöntä Heikkilää.

 117. Antti Heikkilältä olen saanut elintärkeitä eväitä elämääni niin ruokavalion, liikunnan kuin mielenterveyden suhteen! Anni Sirviö ja moni muu tekee myös huikeaa työtä meidän kaikkien terveyden ja jaksamisen eteen, mutta ääni nyt Antille pitkästä ja tuloksekkaasta hoitotyöstä!

 118. Antti Heikkilä. Hän on tehnyt tätä ”ruokavaliovalistusta” jo vuosikymmenet, paljon ennen muita. Haluan antaa ääneni hänelle myös siksi, että hänen uusin kirjansa on suorastaan lynkattu ”viralliselta taholta”.

 119. Antti Heikkilä, Olli Sovijärvi ja Tomi Kokko
  Heitä seurannut jo vuosia ja heidän ansiosta itse ja perheeni lääkkeettömiä ja terveitä.

 120. Antti Heikkilä. Terveellinen ravinto ja liikunta ehkäisee sairauksia. Antti tekee uskomattoman arvokasta työtä, monien viranomaisten vastustuksesta huolimatta.

 121. Antti Heikkilä, hän on lääkäri ja tehnyt vuosia hyvää työtä ja ensimmäinen jonka minä olen aikoinaan löytänyt ja avannut silmäni. Myös tohtori Matti Tolonen, olen löytänyt paljon mielenkiintoisia artikkeleita !

 122. Antti Heikkilä. Kymmenen vuotta olen noudattanut hänen terveysohjeitaan menestyksekkäästi ja suuri luottamus häneen on syntynyt oman kokemukseni pohjalta.

 123. Antti Heikkilä. Pyrkii avaamaan ihmisten silmiä näkemään, että ruokavaliolla voi vaikuttaa omaan terveyteensä.

 124. Antti Heikkilä. Hän uskaltaa olla erimieltä. Hänen neuvojaan voi soveltaa ruokavalioonsa tervekin ihminen.

 125. Antti Heikkilä, koska kokonaisvaltainen terveyteni ja hyvinvointini on kohentunut hänen opeillaan!

 126. Antti Heikkilä; Välittää tutkimustietoa myös muualta maailmasta, jotta emme eläisi vain omassa pienessä suomikuplassamme.
  Tamara Tuuminen lisää ymmärrystä homealtistusksen vakavuudesta, jota useimmat suomalaiset lääkärit pitävät vain ”kevyinä” oireina ja korvienväliasioina.

 127. Antti Heikkilä
  Asiaa. Neuvot auttaneet ainakin minua. Ei kumartele kuvia. Ei tarvitse.

 128. Antti Heikkilä
  Vuosi sitten luin hänen kirjansa diabeteksen hoidosta ruokavaliolla ja aloin noudattaa ohjeita. Sain parissa kuukaudessa verensokerit kuntoon, puolessa vuodessa cpap-laitteen pois ja vuodessa 30 kg painosta pois. Nyt lääkkeetön elämä.

 129. Antti Heikkilää, mies paikallaan. Tehnyt paljon hyvää ja auttanut ihmisiä voimaan paremmin. Uskaltaa sanoa

 130. Antti Heikkilä. Rajusta ja täysin asiattomasta (virallisen puolen) vastustuksesta ja mustamaalaamisesta huolimatta hän jaksaa ohjata meitä terveellisempään elämään. Viestintuojat ammutaan ensimmäisinä, kunnes jossakin vaiheessa ko. käytännöt tulevat virallisiin suositiksiin, jolloin taas kukaan ei ”halua muistaa”, että kappas, Heikkilähän näistä puhui jo 10v sitten. Näin näissä tuppaa käymään. Nähty on.

 131. Antti Heikkilä, hän kertoo tehokkaan ja edullisen keinon terveempään elämään.

 132. Antti Heikkilä! Henkilö, joka näkee totuuden ja uskaltaa sen sanoa kaikkien edessä. Myöskin Olli Sovijärvi ansaitsee pisteen, koska hänellä myös ymmärrystä ja käytännön työtä totuudellisesta terveyden- ja sairauksien hoidosta.

  Olli Posti. Pysynyt omana kestosuosikkina vuodesta toiseen. Olli näkee pintaa syvemmälle, mitkä tuotteet ovat terveydelle arvokkaita.

  Juhana Harju ja Erja Tamminen. Tuovat asiallisesti ja kärsivällisesti esiin sähkömagneettisen säteilyn haittoja, ja myöskin opastavat terveempään elämään. Arvokasta työtä!

  Nostaisin listalle Johanna Koskisen. Hän on Ruohonjuuri-lehden päätoimittajana jakanut valtavasti tietoa uusista ja vanhoista terveystuotteista.

  1. Kyllä Antti Heikkilä on best! Terveys, ilman lääkkeitä ja JOS lääkkeitä sit tarvitaan sit tarvitaan. Ensin kuitenkin ruokavaliolla ym…Ihminrn on sitä mitä se syö, kuten laulussa sanotaan

 133. Antti Heikkilälle ääni itseltäni. Tarvitseeko tätä nyt edes perustella, mies on dynamiittia, ja uusimman kirjansa painos loppuunmyyty. Hesari ja valtamedia lyttää, mutta kansa rakastaa.

 134. Antti Heikkilä, hän vavisuttaa julkisuudellaan lääketieteen mehupillinäköalattomuutta. Ihminen on kokonaisuus, eikä lääketeollisuus voi sanella, mikä on parasta. Toki kaikki muutkin ehdokkaat ovat tehneet upeaa työtä, mutta jos yksi pitää vain valita.

 135. Antti Heikkilä. Hän neuvoo yksinkertaisesti: ”Kyllä keho tietää, kokeile itse ja mm. tässä kirjassani kerron, kuinka saat parhaat käytännöt lähtökohtaisesti toteutumaan.” Heikkilän opit täydentävät siis sitä, mitä keho sisäsyntyisesti jo tietää.

  Intuitio on ihmisen paras ohjaaja, jonka ilmaisut on ulkoistettu terveysalan asiantuntijoille ja sitä kautta lääketehtaille ja lääkkeille. Heikkilän intuitio toimii ja sen näkee hänen suhtautumisestaan terveyttä väärin hyväksikäyttäviin sidosryhmiin.

  Lääke toimii (tarpeen niin vaatiessa) kehon ulkoisena motivaattorina käynnistää eheyttävä-elvyttävä prosessi ja vastustuskykyinen immuniteetti. Ravitseva ruoka puolestaan on kehon sisäinen mitokondritioiva elämä itse.

  Miksi käyttää lääkkeitä ennaltaehkäisevästi, kuten mm: statiineja – sitä varten on myötävaikuttava liikunta – sanoisi Antti.

  Lisäksi lääke on katabolinen (hajottava, estävä) – ravinto anabolinen (rakentava).

 136. Anni Sirviö. Hänen opeillaan moni on saanut lääkkeitä karsittua, pudotettua painoa, veriarvot kohdilleen ja ihan uutta virtaa arkeen 🙂

 137. Antti Heikkilä ansaitsisi tittelin tänä vuonna.
  Moni olisi heittänyt pyyhkeen kehään jo aikoja sitten ja pitänyt hankkimansa opit omassa tai korkeintaan lähipiirinsä tiedossa.

 138. Juhani Knuuti, Jan Sundell, Vilho Ahola (ja moni muu) asiallista tietoa myös somessa jakava ansaitsee tämän tittelin.

 139. Antti Heikkilä ehdoton ykkönen, sekä kirjojen että terveysklubin kautta oikeasti toimivaa terveystietoa,
  lisä-ääni Paula Heinoselle, joka on upea luennoitsija terveysaiheista

 140. Erja Tamminen. Tekee pioneerityötä kertoessaan mobiililaitteiden emf-säteilyn terveyshaitoista ja on vaikuttanut merkittävässä määrin omaan terveydentilaani! Kärsin mobiililaitteiden aiheuttamista hermostollisista oireista (lihasten nykiminen, pään vihlominen/suonenvedon kaltainen tunne pään sivussa) ja vasta saatuani tietoa säteilyn terveyshaittavaikutuksista olen radikaalisti muuttanut teknologiankäyttötapojani. Laitteet ovat pääosin pois päältä/lentotilassa ja vähintään mobiilidata, wifi, paikannus ja bluetooth pois päältä. Käynnistän datat vain hetkinä, jolloin aidosti viestittelen. Olen oireeton ilman laitteita/datayhteyksiä. Bonuksena en ole enää ”laitteiden orja” ja omaa aikaa on huomattavasti enemmän. Kiitos Erja ja muut ympäristöterveyden pioneerityötä tekevät. Pelastatte henkiä.

 141. Christer Sundqvist. Ei ”yhdellä asialla” vaan vaikuttaa monipuolisesti ja pitkäjänteisesti terveyttä edistävään keskusteluun.

 142. Antti Heikkilä. Mun piti vain aluksi pudottaa painoa vähähiilarisella,mutta sainkin myös terveyteni huippukuntoon.

 143. Antti Heikkilä ja Tomi Kokko sekä Vilho Ahola – kaikilla vahva usko omaan tekemiseen.Saavat kansan innostumaan. Itse käynyt pari kertaa Heikkilän vastaanotolla ja vinkannut kavereille, jotka nyt kävelevät, eivätkä syö kolmiolääkkeitä tai saaneet puukkoa (muiden lääkäreiden hoitosuositukset). Olen osallistunut Tomin tilaisuuksiin. Vilho Aholalla käynyt kilppariasioissa ja vinkannut kavereille, jotka saaneet loistavaa hoitoa! Hyvä kolmikko!

 144. Antti Heikkilä. Antti puhuu asiaa ja viimeisimmät reaktiot ”virallisen totuuden” puolelta (kirjojen sensuroiminen kaupoista ja median luokattoman hyökkäävät artikkelit) saivat minut valitsemaan hänet. On hienoa, että hän taistelee vapaamman ja monipuolisemman tiedonvälityksen puolesta, vaikka vastapelurit pelaavatkin erittäin häikäilemätöntä peliä. Hänellä on hyvät arvot: lääkekeskeisyys on nykyisessä Suomessa ja koko maailmassa iso ongelma, joka ei koske vain ihmisiä vaan kokonaisia ekosysteemejä (lääkejäämät ja saasteet vesistöissä ovat todellinen ongelma).

 145. Antti Heikkilä. Huippu asiantuntija. On tietoa ja kokemusta. On potilaan asialla. Oju

 146. Antti Heikkilä äänestän!.
  Hän on mahtava lääkäri ,edelläkävijä ja tunneälykäs ihminen..Hän tavoittaa ihmisen ihmisenä ja asettuu kuin hänen asemaansa hyvällä sydämellä ja laajalla tiedollaan..Hänellä on laaja kokemus ja hän on kiinostunut uudistamaan alaansa eri keinoin ..

 147. Antin terveysklubi on ollut elämäni paras sijoitus
  Pääsin eroon lääkkeistä 5 vuotta sitten

 148. Ääni Antti Heikkilälle, joka uskaltaa puhua asioista ääneen häneen kohdistuneesta lynkkauksesta huolimatta! Tekee hienoa työtä terveyden edistämiseksi! Noudatan hänen ohjeitaan ja voin paljon paremmin kuin ennen!

 149. Antti Heikkilä. Terveysklubi on huippu klubi. Antin sanomiset ja tekemiset tulevat muuttamaan virallista terveydenhoidon linjaa. Antin ohjeet ovat joskus vielä viralliset suositukset.

 150. Antti Heikkilä, ehdottomasti. Perustelut jo yllä olevissa vastauksissa. Harvinaisuus lääkäreissä ja rohkeudessa ja uskossa ihmisiin.

  1. Antti Heikkilä Paneutuu vaivojen syihin eikä vain hillitse lääkityksellä oireita.

 151. Antti Heikkilä on tehnyt valtavan työn tuodessaan esille vhh:n ja ketogeenisen dieetin hyötyjä koko kansalle.

 152. Antti Heikkilä. Vahvaa ammatillista kouluttautumista ja osaamista taustalla. Lääkäri, joka ei pelkää astua ulos kuplasta.

 153. Anni Sirviö ehdottomasti. Hänen ansiostaan elämäni on taas elämisen arvoista. Upea nainen, joka pistää itsensä likoon päivä toisensa perästä ketoryhmänsä hyvinvointia ajatellen.

 154. Anni Sirviö opettaa lähes kädestä pitäen terveellistä ruokavaliota ja elämäntapaa.Paras verkkovalmentaja.

 155. Ehdottomasti Anni Sirviö. Positiivinen ja ihana nainen joka tekee työtään suurella lämmöllä.

 156. Antti Heikkilä. Kokonaisvaltaista, lääkkeetöntä hoitoa ja luonnonmukaisen ravinnon merkitystä hän on tuonut esiin.

 157. Anni Sirviö, hänen ohjeidensa ja kannustuksensa avulla olen vihdoin saanut kivuttoman kehon ja samalla painoakin pudonnut 30kg

 158. Anni Sirviö, opeilla saanut hyvän alun oman hyvinvoinnin parantamiseen ja samalla linjalla jatketaan.

 159. Ari Kaihola. Kaihola tekee syvempää tutkimustiedon tarkastelua ja analyysia ravitsemuksen ja terveyden yhteydestä. Kaikkien tulisi lukea Kaiholan tekemät tutkimukset!

 160. Tomi Kokko ja koko Suomen ravintoremontti!! Paljon hyvää asiaa ja sai muutoksia aikaan ihmisissä!!

 161. Antti Heikkilä. Siksi, että hän uskaltaa jopa oman työnsä menettämisen uhalla tuoda oman näkemyksensä esille.

 162. 1.Antti Heikkilä + Olli Posti. Näillä miehillä on oma vahva polku ja rohkeus, ihailen! Karita Aaltonen – uskalla parantua! Upein nainen mitä maa päällänsä kantaa!

 163. Tomi Kokko ansaitsee mun äänen. Tomi uhrasi aikaansa käymällä pienessä ajassa Suomen jokaisessa kaupungissa puhumassa ravinnosta ja hyvinvoinnista. Tomin tapa tuoda asioita esiin on kannustava. Ilmaiset luennot ympäri maan antoi myös monille mahdollisuuden osallistua.

 164. Johanna Koivu tekee arvokasta valmennusta ja tuo terveysasioita ihmisten tietoisuuteen KoivuTV:ssä ja sisäilmaongelmataistelussa Homepakolaisissa ja lehtien palstoilla.

 165. Antti Heikkilä! Oikean ravitsemustiedon oikeudenmukainen jakaja, luonnollisen terveyden edistäjä ja luonnottomien sairauksien ”parantaja”. Sydämellään ajatteleva ja toimija.

 166. Antti Heikkilä.
  Antin vhh toimii hyvin ja muutkin ohjeet ovat maalaisjärjellä ymmärrettäviä.

 167. Antti Heikkilä! Lääkkeettömän elämän puolella viisaasti ja potilaan puolella oleva lääkäri.

 168. Antti Heikkilä. Hän tekee hienoa työtä tuodakseen tietoa ravitsemuksen merkityksestä sairauksien hoidossa ja terveyden ylläpitämisessä. Hän välittää potilaista, ei lääkeyhtiöistä.

 169. Antti Heikkilä. Funktionaalinen lääkäri, hänelle ihminen on kokonaisuus. Ei viitearvoihin verrattava labtatulos.

 170. On monia hyviä mutta Antti Heikkilä ravistaa perusteellisesti Suomen herrauskovaista ajatusmaailmaa ja toiminta tapaa sairaanhoidossa. (Ei voi kutsua Suomen toimintamallia terveyden huolloksi.)

 171. Ääneni menee ehottomasti Tomi Kokolle! Positiivislla energialla puskee eteenpäin ja jaksaa kannustaa ihmisiä terveellisiin elämäntapoihin. 30 päivän ihmiskoe oli pysäyttävä video, ihan senkin perusteella ääneni menee hänelle☺️

 172. Tomi Kokko! Koko suomen kiertue toi monille paljon tietoa viime vuoden aikana, Tomi tekee uskomattoman hyvää työtä!

 173. Hyvistä ehdokkaista vaikea valita, mutta oma listani TOP3 olisi 1. Lääkäri Ville Pöntynen, 2. Lääkäri Antti Heikkilä ja 3. Tomi Kokko. Lääkäreissä on moneen junaan ammattilaisia, mutta ne ketkä uskaltavat heittää turhan kollegiaalisuuden romukoppaan ja puolustaa ihmisten elämää ja hyvinvointia oman uransa riskeeraten, eivät ansaitse vain terveysvaikuttaja tittteliä vaan mysö hengenpelastaja tittelin!

 174. Yksi parhaimmista Oikean tiedon jakajista on Suomen Kokonaisvaltaisen Terveydenhuollon Keskusliitto ry ja sen kuvia kumartamaton, rohkea, sinnikäs ja totuuden puolesta käymä taistelu kaikkien meidän suomalaisten terveyden puolesta!

 175. Tomi Kokko. Hän välitti ravintoremonttikiertuellaan positiivista energiaa ja inspiraatiota terveellisiin elämäntapoihin, aivan tavallisten ihmisten keskelle.

 176. Tomi Kokko, selkeästi esitetty tärkeä asia kesän kiertueella ja siitä saadut ohjeet oman elämän parantamiseen. Siksi äänestän Tomi.

 177. Tomi Kokko , vaikuttanut positiivisesti elämäntapamuutoksen alkuun LIFW-haasteella ja valmennuksella. Sympatiaa paljon myös muille, Olli Sovijärvi, Ville Pöntynen ja Antti Heikkilä, paljon hyvää asiaa ja aajateltavaa, mutta tällä kertaa nyt ääni siis Tomille

 178. Suomen terveysvaikuttajat 2018
  1. Merja Lindström, Suomen Terveysjärjestön (STJ) puheenjohtaja, koosti teoksen ”Hyvinvointia ja terveyttä edistävät hoidot Suomessa”. Tämä ”HYVE-opas” voisi sopia lääkäreiden koulutukseen. Teoksessa on paljon lähteitä http://www.terveysjarjesto.fi/ladattavat/Lataa%20/3-hyve_cam_2018
  2. Christer Sundqvist, positiivinen toisinajattelija
  3. Olli Posti, tasapainoinen vaikuttaja
  4. Ari Kaihola, hyviä kirjoituksia linkkeineen esim.: insuliiniresistenssi, osteoporoosi, magnesium jne.
  5. Antti Heikkilä, nostaa vielä kerran kissan pöydälle kirjalla ”Lääkkeetön elämä”, jossa hän kirjoittaa monesta ”tabu-aiheista”.
  6. Olli Polo, omilla aivoilla ajatteleva erikoislääkäri ja tutkija, joka on niin etevä (erityisesti ME/CFS/SEID-taudin hoidoissa), että Valvira ei pysy perässä. Valvira sen sijaan rajoitti Olli Polon toimintaa.
  7. Tomi Kokko, elintapamuutosekspertti, joka keväällä ja kesällä 2018, luennoi terveydestä, joka Suomen kaupungissa, noin 15 000 kuulijoille.

 179. Tomi Kokko. Tomilta olen saanut valtavasti uutta tietoa terveydestä, hän on muuttanut suhtautumiseni etenkin ravintoon pysyvästi. Ennen kaikkea olen oppinut sen, ettei kaikkea sitä, mitä meille ylemmältä taholta kerrotaan kannata välttämättä ottaa ainoana totuutena. Tämä on ollut todella silmiä avaavaa. Tomi on huikea inspiraation lähde!

 180. Tomi Kokko on omalla persoonallaan ja tietämyksellään vahvasti vaikuttanut ja varmistanut omia käsityksiäni terveellisen ravinnon merkityksestä sekä siitä miten sen pystyy myös toteuttamaan hektisessä arjessa ihan joka päivä. Tärkein viesti, jonka sisäistin Tomin avulla on se, että jokaisen on löydettävä se oma polkunsa myös ravinnon suhteen.

 181. Johanna Koivu persoonallaan ja hyvän olon valmennuksillaan muuttaa maailmaa paremmaksi.
  Terveysvalistus ja inspiraatio: KoivuTV

 182. Tomi Kokko – jaksaa tehdä laaja-alaisesti hommia niin kehon, mielen kuin ravinnon ja levon eteen ja jakaa tietoa, oppia sekä kiersi koko Suomen läpi.
  Pyrkii kehittämään itseään kokoajan, uudistuu sekä ei ole tuomitsevat, vaan kannustava, mieluumin porkkana kuin keppi metodilla.
  Käyttää hyvin hyödyksi sosiaalista mediaa, jolloin tavoittaa myös meikäläiset, jotka työksemme matkaamme ympäriinsä Suomen niemeä ja Eurooppaa.

 183. Muutos-valmennus (Muutos.net) – Hyvin maanläheinen lähestyminen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Keskitytään olennaisiin asioihin ja tehdään pieniä säännöllisiä tekoja pitkällä tähtäimellä ilman turhaa hifistelyä.

 184. Muutos hyvinvointivalmennus. Hyvät ohjeet,tarpeeksi pitkäkestoinen ja pienin askelin etenevä. Antaa aikaa myös henkiselle muuttumiselle.

 185. Ville Pöntynen koska hän hoitaa potilaitaan oikeasti yksilöllisesti ja asiakaskesneisesti, ei koskaan luovuta vsikeimmissakaan tilanteissa, puolustaa potilasryhmien oikeuksia ja kouluttaa potilaita hoitamaan itseään kaikin mahdollisin keinoin, ei pelkästään lääkkeillä.

 186. Sain uuden terveen elämän Antti Heikkilän ohjeilla jo yli 15 vuotta sitten ja se jatkuu yhä virkeänä ilman mitään lääkityksen tarvetta nyt eläkkeelle päästyäni koska tässä ruokavaliossa pysyminen on ollut niin helppoa ja palkitsevaa.

 187. Muutos-valmennus. Kaikki tieto ja tuki mitä tarvitset pysyvästi terveellisempään ja laadukkaampaan elämään.

 188. Äänestän Antti Heikkilää. Hän on auttanut ihmisiä jo vuosien ja vuosien ajan voimaan paremmin, pääsemään eroon lääkkeistä, ja parantumaan. Minäkin voin paremmin, kun noudatan hänen kehotuksiaan. Lisäksi hän on jaksanut tehdä töitä ihmisten hyvinvoinnni eteen kamalasta ajojahdista huolimatta, jolla häntä yritetään mustamaalata koko ajan.

 189. Muutos hyvivinvointivalmennus!
  Sen avulla todellinen muutos ja elämänLiekki leimahtaa kirkkaammaksi!

 190. Olli Posti! Huikea tietämys ja sen ymmärrettävästi jakaminen motivoi parantamaan omaa ruokavaliota.

 191. Muutos valmennus on mielestäni kaikkein kokonaisvaltaisin ja oikeasti pysyviä tuloksia tuoma menetelmä. Osaa myös ottaa huomioon vähän vanhempien naisten haasteet painonpudotuksessa.

 192. Muutos.net hyvinvointivalmennus. Järkevää ja omassa arjessa melko helposti toteutettavaa valmennusta. Pyrkii muuttamaan niitä tapoja, joiden lopputulemaan hyvinvointi on. Katsoo asioita ruokavaliota syvemmällä tasolla.

 193. Muutos hyvinvointivalmennus, minusta ohjaus on niin suunniteltu että sieltä saa itselle todella kattavan ohjauksen ja se osataan tuoda esille psykologiaa käyttäen. En ole koko elämäni aikana kokenut näin hyvää valmennusta

 194. Muutos valmennus ehdottomasti. Pienin askelin mennään, kukin omien voimavarojensa ja tilanteensa mukaan. Pitkäjänteistä tekemistä, joutuu miettimään omaa tekemistä, omia valintoja. Eikä tarvitse stressata tai kiirehtiä.

 195. Joakim Piiroinen ja Tuomas Helkala muutosvalmentajat ehdottomasti. Pienin askelin elämänmuutokseen

 196. Muutos valmennus. Ymmärsin valmennuksen avulla, että jokaisen suupalan tai valinnan ei tarvitse olla täydellisiä. Kokonaisuus ratkaisee ja uusi päivä on uusi mahdollisuus tehdä vähitellen aina vain parempia valintoja oman hyvinvoinnin eteen.

 197. Antti Heikkilä on asiantunteva lääkäri ja todellinen kansanparantaja.

  Hän seuraa aikaansa sekä luotaa kauas kansanparantajien tietoihin,

  jotka inkojen tietojen tavoin uskonpuhdistus pyrki hävittämään kaikkialta maailmasta.

  Suurin osa meistä koko ihmiskunnasta elämme uskomuksiemme vallassa

  pyrkimättä itsenäiseen tutkimiseen ja ajatteluun.

  Onneksi meillä on Antti Heikkilän tapaisia lääkäreitä.

  Edesmennyt Antti-lääkäri (Antti Arstila) oli ensimmäinen lääkäri,

  jota seurasin kansanomaisessa lääkärin työssä.

  Antti Arstila aloitti julkisen kansanparantamisen lääkärintyönsä,

  ollen myös Antti Heikkilän tavoin ammattitaitoinen laillinen lääkäri.

Olisi kiva kuulla kommenttisi!

© 2020 Turpaduunari All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.