18/08/2022

Kirjoittaja: Christer Sundqvist

Olin Minä Olen messuilla terveystoimittajan roolissa. Finlandia-talo tarjosi taas kaikkea sekavuuden ja selkeyden välimaastossa liikuskelevaa pariksi päiväksi. Kiertelin myyntipöytiä, juttelin ihmisten kanssa ja kuuntelin merkittäviä, merkillisiä sekä tavallisia luentoja. Kaikkein oudoimpien luentojen kohdalla on pakko todeta, joko se oli täydellistä hörhöilyä tai sitten ihan aitoa yritystä ymmärtää maailmankaikkeus vaikeimman kaavan mukaan. Lähde avoimin mielin raporttini vietäväksi.

Eka pääesiintyjä Tim Whild

Brittein saarilta oli saapunut lauantain pääesiintyjä arkkienkeli Tim Whild. Finlandia-salin permanto täyttyy vähitellen, Tim hipelöi kristalleja, joita on aseteltu pienelle pöydälle, juttelee välillä tulkin kanssa, kaikenlaista pientä valmistelua. Juontaja Karita Aaltonen esittelee Timin innostuneesti ja positiiviseen sävyyn kuten vain Karita sen osaa. Luento alkaa! Kiinnittäkää turvavyöt, sillä nyt lennetään ja sukelletaan energiakenttien läpi ihan kultaiseen Atlantikseen asti.

Planeettamme energia on muuttunut!

Koko maan energia muuttui 21. joulukuuta 2012. Olemme nyt siirtymävaiheessa uuteen kulta-aikaan. Siirtymävaihe alkoi kosmisessa hetkessä vähän ennen joulua 2012. Tim kertoi siitä miten hän ja muut valo-olennot eri puolilla maailmaa tunnistivat nämä energiatasojen muutokset. Tämä kosminen hetki tuli 260 000 vuotta pitkän Atlantis kokeen jälkeen. Sanonpahan vain, että mielenkiintoista.

Eikä tässä vielä kaikki. Viimeiset 10 000 vuotta olemme eläneet kolmiulotteisessa maailmassa, mutta vuonna 2014 (jos kuulin oikein?) planeettamme siirtyi neljänteen ulottuvuuteen. Seuraava siirtyminen onkin sitten peräti viidenteen ulottuvuuteen ja siihen tarvitaan arkkienkeleitten ja valo-olentojen apua.

Egon tunteesta rakkauteen

Oikein kun pinnistelen niin löydän muistiinpanoistani vielä jotain mahdollisesti hyödyllistä. Tim puhui siitä miten vuoden 2012 joulukuun jälkeen planeettamme ylle on levinnyt rakkauden viesti egoismin tilalle. Sehän on hieno asia! Rakkautta me tarvitsemme. Työskentelyä oman sydämen kanssa. Pyyteetöntä rakkautta vahvan egon sijaan! Ongelmana Tim näki, että tällä hetkellä on käynnissä globaali egon puolustustaistelu, sillä ego on menettämässä otettaan

Tim teki yleisölle kolme chakraharjoitusta, joihin vierustoverini vaipuivat antaumuksella. Minua touhu lähinnä huvitti, anteeksi. Sydänchakran valoa ja maa-tähden vastaavaa jalkapohjissa siinä ihmeteltiin. Kolmas harjoitus käsitteli sitten napachakran olemusta. Sanonpa taas, että mielenkiintoista.

Juttelin vierustoverin kanssa, joka siis otti Timin viestit vakavasti, että mitä tästä kannattaa ajatella. Hän oli sitä mieltä, että tämä Timin kokoama tieto avautuu, jos siihen suhtautuu avoimin mielin ja tekee harjoitukset säännöllisesti. Oppia siis ikä kaikki ja jokainen tulkoon autuaaksi sillä tiellä minkä on valinnut. Mielenkiintoista.

Eräs toinen haastateltava ei halunnut tuomita Timin esitystä hölynpölyksi, vaikka välillä oli aika villejä väitteitä. Onnellisen elämän ja rakkauden tunteen voi löytää tämän tekniikan avulla, hän sanoi ihan tosissaan. Mielenkiintoista.

Toka pääesiintyjä oli Antti Heikkilä

Saksasta oli saapunut sunnuntain pääesiintyjä. Täpötäysi Finlandia-sali otti vastaan rennon ja hyväntuulisen lääkäri Heikkilän, joka tavoilleen uskollisena välitti meille holistisen lääketieteen ilosanomaa. Tavoilleen uskollisena hän oli epätarkka ilmaisuissaan ja hyvin kriittinen mediaa kohtaan. Melkoisen myllytyksen kohteeksi Heikkilä onkin päätynyt uusimman tietokirjansa johdosta (Lääkkeetön elämä, Otava).

Terveytemme on romahtanut ja syyksi paljastui prosessoitujen kasviöljyjen runsas käyttö ja valtavan suuri roskaruoan tarjonta. Kaikkien kroonisten sairauksiemme perussyyksi paljastui insuliiniresistenssi.

Naurua ja hämmästystä

Hyväntuulinen Heikkilä houkutteli esiin naurua ja hämmästystä lukuisilla heitoillaan, joista sain talteen muutamia (en tiedä ovatko nämä asiat totta?):

“Todellisuudessa Bill Gates omistaa WHO:n ja on korvamerkinnyt sen rokoteohjelmat.”

“Gates ja Soros manipuloivat tietoa ja tiedettä.”

“Kun tehdään rypsiöljyä, niin se prosessointitekniikka muuttaa sen transrasvaksi.”

“Ruoan lisäaineiden vaikutuksia ole koskaan tutkittu, vaan viranomaiset sallivat ne pelkkien ruokateollisuuden antamien ilmoitusten pohjalta. Automaattisesti hyväksyttiin käytössä olleet kemikaalit, joita alettiin kutsua termillä GRAS (generally recognized as safe) eli suomeksi ”yleisesti turvallisiksi todetut”. Näitä on yli 10 000.”

“Facchinin tutkimuksen mukaan ne, joilla oli kaikista pahin insuliiniresistenssi sairastuivat elämänsä aikana syöpään, tyypin 2 diabetekseen, aivohalvauksiin ja muihin verisuoniperäisiin sairauksiin.”

“Kun solusta poistetaan mitokondriot, niin se muuttuu syöpäsoluksi. Kun mitokondriot pistetään takaisin, se muuttuu normaaliksi soluksi.”

Kymmenittäin kirjoja meni kaupaksi taas.

Kylli Kukk ja kukoistava minä

Joogaopettaja ja aina iloinen Kylli Kukk kertoi miten hyvinvointi löytyy sieltä korvien välistä. Hän pyysi käyttämään käsiä sydämen jatkeena. Saimme tietää, että olemme oman elimistömme toimitusjohtajia. Elimistöä, kudoksia ja soluja pitää rakastaa ja ohjata sitä oikeaan suuntaan. Hengitetään sisään iloa ja valoa, hengitetään ulos rakkautta. Me olemme puhdasta energia-valoa sen kauniimmassa ja älykkäimmässä muodossa.

Karita Aaltonen on hyvä tyyppi

Karitan tarinassa riittää ammennettavaa. Hän on elänyt kaksi elämää, yhden elämän ilman syöpää ja nykyisen elämän aivosyövän kanssa. Positiivisuuden kautta hän löytää tapoja ottaa vastuu omasta terveydestään. Huomio kiinnitetään paranemiseen, ei sairauteen.

Hän kerää ympärilleen ihmisiä (heimoa), joiden mielenkiintona on tukea hänen terveyttään kaikin tavoin. Heimon avulla poistuvat esteet tervehtymisen tieltä.

“Älä taistele vastaan, vaan rakasta myös syöpääsi!” kehottaa Karita hämmentävällä tavalla. Kaikkien hyvinvointia edistävien menetelmien ja valmisteiden kohdalla Karita sanoo viisaasti näin: “Antaako tämä minulle voimaa, vai viekö se sitä pois?”

Löydä oma tiesi!

cropped-christer-sundqvist.jpeg

Christer Sundqvist
turpaduunari, ravintovalmentaja, biologi, filosofian tohtori

Monessa liemessä keitetty yllätyksellinen tietokirjailija ja suosittu bloggaaja. Tuttu turpaduunari, eli huumorin pilke silmäkulmassa esiintyvä terveysluennoitsija. Löydät lisää tietoa täältä: http://ravintokirja.fi/ 

3 thoughts on “Minä olin messuilla

  1. Turpaduunari hei. Minulla ei ollut mitään vaikeuksia ymmärtää Antin ilmaisuja. Ehkä sinulla vaikuttaa ruotsinkielisyys. Antti on sekä hyvä kirjoittaja että puhuja. Esitys oli hyvä ja sai suuren suosion. Kirjoja jonotettiin ja kauppa kävi. Parasta katsoa itse video, eikä vetää mitään johtopäätöksiä yksittäisistä lauseista, joita ei esitetä oikeassa asiayhteydessä.

  2. Heikkilän koko luento löytyy youtubesta, kannattaa kuunnella koko luento, ettei jää näiden asiayhteydestä irroitettujen lauseiden varaan, kuten useimmissa kirjablogeissa.
    Ihan fair play -hengessä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.