Valikko Sulje

Vakavia haittoja HPV-rokotteesta

Olen saanut luvan jakaa seuraavan tositarinan HPV-rokotteista.  Näistä rokotteista kysellään kouluissa taas lupia. Tiedetään, että Suomessa on kymmeniä vakavia haittoja ilmoitettu HPV-rokotteiden seurauksena.

Tässä kertomus yhdestä haittatapauksesta:

”Tyttäreni 14 vuotta on sairastunut tosiaankin erittäin vakavasti HPV rokotteesta. Olen jakanut tyttömme tarinaa aiemmin ihan julkisesti rokotusinfonkin sivuille, mutta tarinasta tuli sen verran ikävää kommenttia, vaikka nimellä ei kirjoitettukaan. Kuulemma tarina ei voi olla totta, sanoi joku viisas kaikkitietävä. No eihän tätä voi uskoakaan. Julmaa kidutusta ja nuoren tytön elämän tuhoamista. Emme ole toistaiseksi julkisesti tarinaa jakaneet laajemmin. Mietimme mikä olisi uskottava kanava tuoda tämä todellisuus nyt julkisuuteen. Siten toivomme malttia tarinan levittämisessä ja nimiä ei saa mainita. Tyttöä on vielä suojeltava. Tavoite on kyllä mahdollisimman pian jollain tavalla asiaa jakaa julkisesti. Ja varsinkin jos sitä apua ei ala tulla.

Heti ekan piikin jälkeen alkoivat oudot lämmönsäätelyhäiriöt, raajat olivat aina kylmät (ja ovat edelleenkin), yöllä hikoili lakanansa litimäriksi. Eka tajuttomuus kohtaus kesti lähes 1/2 h toisen tehosteen jälkeen. Samoihin aikoihin tuli myös outo ihottuma, jonka ihotautilääkäri sanoi olevan tyypillinen autoimmuuni ihottuma. Lisäksi näkö- ja kuulohäiriöt, erityisesti tasapaino ongelmia olivat erikoista tanssia koko ikänsä harrastaneelle tytölle.

Kolmannen HPV-rokotepiikin jälkeen erään koulupäivän aikana näkö meni täysin sumeaksi, näkökenttä kapeni putkimaiseksi ja molemmat silmät olivat äärimmäisen kipeät. Kivut silmien takaosassa jatkuivat puoli vuotta 24/7 hellittämättä edes unessa. Vähäinenkin jalkeilla olo provosoi kivun niin kovaksi että kirkui kivusta. Mikään kipulääke ei tuonut mitään vastetta. Nukkuminen oli pari kuukautta 1/2 tunnin pätkissä. Vointi romahti lopulta liikuntakyvyttömäksi, kun ei pystynyt varaamaan jaloilleen ja jouduimme nostamaan häntä siirtymisissä ja auttamaan kaikessa. Silmät tulivat niin valoinaroiksi, että eli kuukauden täysin pimennetyssä huoneessa. Oirekuvaan tulivat myös aviosähkötoiminnan häiriöt, jolloin tytön vartalo ja nytkähtivät nytkähti täysin hallitsemattomasti ja sähköiskun lailla. Kovissa kivuissa lopulta sairaala taipui yksityislääkärin läheetteeseen ja aloitettiin antibiootti tiputus pitkänä kuurina. Kivut helpottuivat muutamissa päivissä, ja olivatkin kuurin ajan lähes poissa.
Liikkuminen rajoittui koko kuluneen kesän lähinnä sisätiloissa ja omassa pihassa tapahtuvaksi. Herkästi pienikin sen yli menevä ponnistelu toi ja tuo edelleenkin kivut takaisin.

Tällä hetkellä pyörätuoli on käytössä kodin ulkopuolella ja sisätiloissa joutuu liikkumaan tukia apuna käyttäen leveäraiteisessa asennossa jalkojen jäykistymisen takia. Jatkotutkimuksia tehdään edelleen. THL Hanna Nohynek on kuitenkin todennut, että Suomen terveydenhuollossa ei ole kykyä tunnistaa näitä rokotehaittoja ja siksi hoitoakaan ei pystytä antamaan.”

cropped-christer-sundqvist.jpegChrister Sundqvist
turpaduunari, ravintovalmentaja, biologi, filosofian tohtori

Monessa liemessä keitetty yllätyksellinen tietokirjailija ja suosittu bloggaaja. Tuttu turpaduunari, eli huumorin pilke silmäkulmassa esiintyvä terveysluennoitsija. Löydät lisää tietoa täältä: http://ravintokirja.fi/ 

1 Comment

  1. Nimetön

    Kamala kuulla tällaisista hirvittävistä oireista. Olen kuullut ja nähnyt videon HPV rokotteista sairastuneiden saaneen apua mm. Japanilaisen luontaislääkärin antamasta mega-annostuksesta C-vitamiinia suonensisäisesti. Kyseinen lääkäri on auttanut Fukusiman ydinonnettomuuden uhreja samaisilla hoidoilla. Ei mulla muuta. Toivottavasti tyttöparka saisi apua.

Olisi kiva kuulla kommenttisi!