Valikko Sulje

Olet mulle haaste

Kyllä mulla on niin ihania synkkasistereitä, dynaamisia siskoja ja sielunveljiä, jotta voi olla vaan kiitollinen. On upeeta saada aikaan tunteita, onnistumisia, suuria rakkaudentunteita ja ihan pyyteettömästi. On ihanaa saada tietää olevansa toisen sydämessä, tapahtui mitä tahansa.

On ihanaa saada olla oma itsensä, ihanaa saada kasvaa täyteen mittaansa. Kasvua ja laajenemista tapahtuu koko ajan. Ei pienet tuulet, eikä suuremmatkaan myrskyt kaada tätä puuta, jonka juuret ovat syvällä maassa ja oksat tavoittelevat taivaita. Sateen piiskaama ja tuulen tuivertama runko pysyy hyvin pystyssä, ja pikkaisen oksat taipuu kun oikein kovasti puhaltaa.

Olen monelle myös haaste, ja niitä haasteita tarvitsen myös itsekin. Annan ja saan, ja yksi ystäväni totesikin näin:

“Tarviit vain haasteita ja jotain tavallisuudesta poikkeavaa myös muiden suhteen, tätä se henkisyys on, riman ylitystä alueella kuin alueella.”
“Se, että sä olet täysillä omassa jutussa, on mulle esimerkki siitä mun haasteesta, kun mun haaste-merkki olet, ja kun huomaan et ei mul oo siinä mitään muuta kun into mukana, niin tajuun et oon ottanu haasteeni jo vastaan ja sisäistänyt sen, istuttanu sen sun toimtamallin elämääni.”

Voihan kyynel, mikä fiilis tästäkin tuli!

Elän monen ihmisen kanssa niin synkassa, että voi vaan ihmetellä sitä energian kierrätystä ja vahvistamista. Niiden avulla tarkentuu se, mitä me halutaan ja myös se, mitä emme tarvitse.

“Tässä ajassa eteen tulee niitä ihmisiä, joiden myötä saa prosessoitua asioita ja nähdä itseään, rakkauden sallivuudessa.”

Tässä ajassa myös monet kipuilevat voimakkaasti. Ikään kuin se olis viimeinen mahdollisuus päättää suunnasta. Ja monilla se onkin. Kuulen hätähuutoa isoista ja pienistä asioista, jotka ovat jokaiselle huutajalle se suurin ja pahin ongelma.

Mutta se kipu ja paine tarvitaan, jotta kykenee tekemään muutoksia. Ei ne muutokset hetkessä tapahdu, eikä niitä voi paeta hyssyttelemällä. Ne on vaan kohdattava, mentävä päin pelkoa ja epämukavuusalueelle. Ja niistä hetkistä kasvaa muistoja, tunne, että on selvinnyt.

pike_hilakariPike Hilakari

Espoolainen kirjoittaja, toimittaja, äiti.

Tunteellinen älykkö, joka herkästi huomioi ja tunnistaa muutokset ja sen tarpeen niin ympäristössä, lähipiirissä kuin myös itsessään.
Hyvin taipuvainen analysoimaan, pähkäilemään, pohtimaan, selvittämään ja tutkimaan asioita, valmis oppimaan kuulemastaan ja kokemastaan tuottaen herättävää tekstiä kulloinkin pinnalla olevasta aiheesta. Ehdottoman oikeudenmukainen, uskaliaskin kyseenalaistaessaan jämähtäneitä toimintatapoja.

”Jos yksikin ihminen saa avun tekstieni kautta tai toimintatavastani, olen kiitollinen onnistuja.”

About Author

Samanlaisia kirjoituksia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *