Sensuroimatonta terveys- ja kulttuurivalistusta. Sivuston suunnittelussa avustaa sekä taloudellisesti että ideoinnilla Domainkeskus.com. Yhteystiedot: Christer Sundqvist, biologi (FT), christer.sundqvist@ravintokirja.fi, 040-7529274, Helsinki

OPI PUHUMAAN PAREMMIN

HUOMIO! HUOMIO!

OPI PUHUMAAN PAREMMIN -kurssi 2/2017

Ammattipuhuja Christer Sundqvistin suosittu ”Opi puhumaan paremmin” -kurssi pienryhmälle pyörii nonstop-periaatteella. Uusi kurssi alkaa 15.11.2017.

Järjestän nyt toisen samanlaisen kurssin heti perään niille, jotka ovat jonotuslistalla (eivät mahtuneet mukaan kurssille numero 1/2017) ja uusille kurssilaisille.

Ilmoittaudu nyt siis kurssille nro 2/2017 (paikkoja on rajallisesti!).  Voi tulla ilman ilmoittautumista, mutta etusijalla ovat ilmoittautuneet.

Kurssin hinta on 10 euroa/kerta (yhteensä 5 opetusiltaa). Hintaan kuuluu pienimuotoinen tarjoilu, opetusmateriaali ja diplomi.

Aikataulu: keskiviikkoisin klo 18-20 (22.11., 29.11., 13.12., ja 20.12.2017)

Opetuspaikka: Töölön kirjasto, Helsinki, ryhmätyötila

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: christer.sundqvist@ravintokirja.fi

TERVETULOA

Viimeisimmät artikkelit

Näitä kommentoidaan vilkkaasti:

今天的健康 & आज के स्वास्थ्य Päivän terveysmiete

Kirjoittaja: Christer Sundqvist

Päivän terveysmiete:

Pranay Singh ja Lin Tao, jos teille tarjotaan länsimaista ruokaa ja lääketiedettä mukamas terveytenne edistämiseksi, älkää uskoko sitä hapatusta, sillä se sairastuttaa teidät. Luottakaa alkuperäiseen tuhansia vuosia vanhaan ruokavalioonne ja lääketieteeseen. Pistäkää rupiat ja yanit kokoon ja turpaduunari kertoo lisää siitä mikä on terveellistä.”

http://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(16)00618-8/abstract

今天的健康:

“Pranay Singh和Lin Tao,如果你提供西方食物和药物来帮助你的健康,不要相信它是酸性的,因为它与你生病在一起,相信你以前的饮食和药物的成千上万年。 “。

आज के स्वास्थ्य:

”प्रणय सिंह और लिन ताओ, यदि आपको अपने स्वास्थ्य की सहायता के लिए पश्चिमी भोजन और दवा की पेशकश की जाती है, तो यह अम्लीय होने पर विश्वास न करें, क्योंकि यह आपके साथ बीमार है, अपने पुराने आहार और दवा के हज़ारों सालों पर भरोसा करते हैं, रोचेस और यैक्स पर चिपकाते हैं, और मोटा पेट आपको स्वस्थ । ”

The health thought of the day:

”Pranay Singh and Lin Tao, if somebody is offering you western food and medicine to help your health, do not trust them, as it will make you ill. Instead, rely on your millenial, traditional diet and medicine. Give me some rupias and yans, and turpaduunari (Dr. Christer Sundqvist) tells you more about what’s healthy . ”

 

cropped-christer-sundqvist.jpegChrister Sundqvist
turpaduunari, ravintovalmentaja, biologi, filosofian tohtori

Monessa liemessä keitetty yllätyksellinen tietokirjailija ja suosittu bloggaaja. Tuttu turpaduunari, eli huumorin pilke silmäkulmassa esiintyvä terveysluennoitsija. Löydät lisää tietoa täältä: http://ravintokirja.fi/ 

Havuja perkele!

1 thought on “今天的健康 & आज के स्वास्थ्य Päivän terveysmiete”

  1. Tupakan myynti levisi kolmansiin maihin voimallisesti sen jälkeen, kun länsimaissa opittiin välttämään sitä. Kehitysmaissa luullaan, että oikea tieto ravinnosta tulee kehittyneistä maista. Olisi hyvä saada tietoa siitä, miten kehitysmaiden länsimaisten ruokailutottumusten leviäminen ja siellä esiintyvät uudet elintasosairaudet korreloivat keskenään.

Olisi kiva kuulla kommenttisi!

© 2017 Turpaduunari All Rights Reserved   

Theme Smartpress by Level9themes.