Valikko Sulje

Yksi tarina yrittäjyydestä

Täysii-seminaarin perustaja Andy Hopi osaa yllättää positiivisesti. Hän oli minuun yhteydessä ja kertoi uusimmasta projektistaan.

Hän haastattelee 101 yrittäjää, jotka kertovat rehellisesti yrittäjyydestä sekä matkastaan kohti yrittäjyyttä. Onnistumisia, epäonnistumisia, oivalluksia, kokemuksia ja erilaisia haasteita kiteytyy näihin tarinoihin.

Minäkin halusin osallistua tähän projektiin. Toivon, että tarinastani on hyötyä sinulle, jos haaveilet oman yrityksen perustamisesta tai olet tällä hetkellä yrittäjä. Terveysalalla yrittäminen on täynnä haasteita, mutta näin on tietenkin alalla kuin alalla. Tärkeintä minun mielestäni on se, että löytää sen oman tyylinsä ja se, että on rehellinen yleisölleen ja asiakkailleen.

Andy Hopin kanssa on ollut mukava tehdä yhteistyötä!

Pääset lukemaan Turpaduunarin tarinan tästä: http://tekijaakatemia.fi/101-tarinaa-christer-sundqvist/

Mahtavaa vuotta sinulle ja muista ilmoittautua verkkokurssilleni! Jos kaipaat erilaista luennoitsijaa, kouluttajaa, opettajaa, juhlapuhujaa, naurattajaa, viihdyttäjää, yllättäjää, terveysalan osaajaa – ota yhteys! Lisää tietoja täältä: http://ravintokirja.fi/

 

cropped-christer-sundqvist.jpegChrister Sundqvist
turpaduunari, ravintovalmentaja, biologi, filosofian tohtori

Monessa liemessä keitetty yllätyksellinen tietokirjailija ja suosittu bloggaaja. Tuttu turpaduunari, eli huumorin pilke silmäkulmassa esiintyvä terveysluennoitsija. Löydät lisää tietoa täältä: http://ravintokirja.fi/

Olisi kiva kuulla kommenttisi!