Valikko Sulje

Sokerin merkityksestä sairauksiin

Petri Huitti on kirjoittanut tämän artikkelin täydestä sydämestään, intuitiivisesti, vailla järjen ymmärrystä, tieteellistä tietoa, näkökulmaa aiheeseen 28.9.2014 lentokoneessa, ollessaan matkalla ulkomaille läheisensä kanssa hakemaan apua, vaihtoehtoista hoitoa pahanlaatuisen syövän kukistamiseksi.


Voitte ajatella, että aikojen alusta asetettiin haasteita ihmiselle. Niin nytkin, haasteet ovat vain erilaisia. Sokerin merkitystä sairauksien syntyyn, hoitoon, on vähätelty. Tai voisiko sanoa piiloteltu. Tämä sen vuoksi, että ilman sokeria häviäisi moni liiketoiminta, rikkauksien haaliminen tietyiltä tahoilta.

Voisitte ajatella, että moni sairaus, syövätkin, saavat ravintonsa sokerista, sen eri ainesosista, huomaamattomistakin. Se on koodattuna ihmiseen, DNAhan, perusrakenteeseen, niin on ollut tarkoitus.

Tämä on yksi tekijä, joka opettaa ihmiset irti vallasta, toisten vallasta. Opettaa heidät kuuntelemaan itseään, sydäntään. Vain siihen voi luottaa.

Voitte ajatella, että nyt on aika ottaa tämä vaiettu, piiloteltu tieto käyttöön. Näette muutoksen nopeasti, jopa päivissä. Kuinka näin voi olla?

Kuinka voi olla, että niin yksinkertainen, tehokas asia, menetelmä, on vaiettu kuoliaaksi, tappavien, ja suunnatonta kärsimystä aiheuttavien sairauksien edessä, ollessa kyseessä?

Kyse on salailusta, oman edun tavoittelusta. Kuka haluaa tutkia lääketieteellistä tutkimusta, joka romahduttaisi koko lääkebisneksen?

Ei kukaan, tietenkään.

Tämän näkee terveissä alkuperäiskansoissa, kun heidät tutustutetaan sokerin ihmeelliseen maailmaan, kaikenlaiset sairaudet alkavat. Hammas-, diabetes-, syöpä-, yms. sairaudet.

Voitte ajatella, ettei ihminen tarvitse mitään teollista ravintoa, lääkettä. Voisiko näin pitkälle mennä?

Tottakai.

Ihmisen keho on suunniteltu täydellisen terveeksi, vain omat valintamme, ajatuksemme turmelevat sen. Tämä yksinkertaistettuna henkisenä oppimääränä.

Voitte ajatella, että mitä tässä on hävittävää, voisiko sitä edes kokeilla?

Niin, itse päätätte.

Mutta ymmärtänette, kuinka isosta asiasta on kysymys?

Voikaa hyvin,

Petri Huitti, sydämestään, hengestään välitettynä


Petri on kirjoittanut kymmeniä muitakin kirjoituksia, itsensä ja muiden avuksi, julkisesti julkaistavaksi blogeissaan, kirjankin muodossa, kirjojen, joista HEARTFULNESS: VOI HYVIN – KÄYTÄ SYDÄNTÄSI (Opas parempaan elämään), on julkaistu e-kirjana suomeksi ja englanniksi, ohjaten lukijaa sydänyhteyteensä, yhteyteen sieluunsa, henkeensä jopa, yhä vain puhtaammalla tavalla, vapautumaan egostaan, mielestään joka luo meille kaikki ne kärsimykset, kaikki ne, fyysisetkin sairaudet, jotka osin saamme näin, ravinnon, elintapojemme kautta, ollessamme mielemme ohjauksessa, tai kokiessamme painavia ajatuksia, raskaita, masentavia, tuolloin jo nuo ajatukset voivat luoda meille fyysisiäkin ilmiöitä, vuosien, kymmenien vuosien varrella ikään kuin. Näin vain voit ajatella, että vapautuessasi egostasi, uskomuksistasi kaikenmoisista, voit olla vapaa, terve, kaikkialla, kaikkialta, kaikkialle. Vain näin.

Voi hyvin, kuuntele Christerin sanoja, vaikka ne joskus sattuvatkin, uskomuksiisi syviin, sillä sieltä, sieltä voit noukkia ne, ne sanat jotka sydämessäsi kolahtavat, tuntuvat oikealta, jos näin saan tässä sanoa. Näin voimme kukin, käyttää sydämemme viisautta, ja poimia kustakin tietolähteestä itsellemme totuudeksi vain ne, jotka meille totuudelta tuntuvat, ja näin olemme viisaudessamme, ytimessämme ikään kuin, rauhassamme, sieltä käsin katsomme maailmaa, elämää, asioita, jos näin voi sanoa. Ja tuossa, tuossa olemuksessamme syvimmässä, siinä ei ole rajoja, ei rajoituksia, ei aikaa, vanhentumista, ei lainkaan, jos näin voin sanoa, henkisesti kertoa asiaa jonka koen itsessäni. Olemme yhtä suurta ainaista kokonaisuutta, olemme aina olleet, tulemme aina olemaan, vaikuttaen toisiimme myös näin, sanojen välityksellä, tunteiden. Voitko nyt tuntea, itsessäsi, sydämessäsi, minkä tunteen sinulle välitän, näin hengessäni, rakkaudessani, sieltä käsin? Tunne se, ja ole vapaa, rajaton itsessäsi, jos vain voit ja niin haluat. Ja näin avaudut, itsellesi, rajattomuudellesi, näin vain.

Lisää Petrin kirjoituksia:

Petrin oma nettisivu+blogi
e-opas: OPAS: Tietoinen palvelu- ja toimitusprosessien sekä työhyvinvoinnin kehittäminen
e-kirja: HEARTFULNESS: VOI HYVIN – KÄYTÄ SYDÄNTÄSI (Opas parempaan elämään)

Heartfulness-keskusteluryhmiä sosiaalisessa mediassa:
Heartfulness Suomi-Finland-keskusteluryhmä(fb)
Heartfulness International keskusteluryhmä(fb)

Tuolloin, kun asiaa tutkin, sokerin ja syövän yhteyttä, ihmetellessäni tätä kirjoitusta, sen sanomaa itsekin, löysin muutamia linkkejä joissa myös lääkäreiden, tieteilijöiden tutkimukset, kokemukset tukivat tätä tietoa, saavutukset jopa parantumattomien syöpien hoitamiseksi. Tosin löytyihän monia kirjoituksia myös sitä vastaan että näiden valtamassasta poikkeavien näkemyksissä olisi mitään pohjaa. Tässä ne sinullekin, jos koet niitä tarpeelliseksi tutkia. Itse lopettaisin sokerin käytön välittömästi, jos minulla syöpä todettaisiin ja hakisin lisäksi apua Christeriltä ja muilta ravintoasioita todella tuntevilta, miten päivittää ruokavalio sellaiseksi ettei se ruoki syöpää, sairauksia vaan tukee luonnollista parantumista, muiden mahdollisten hoitojen, lääketieteenkin, rinnalla, ohella, hakisin niin sanottua holistista, kokonaisvaltaista ratkaisua puremaan syövän alkusyihin sekä oireisiin, kuten vain tarpeen. Mutta yhtään kiveä en jättäisi kääntämättä sen vuoksi että joku sanoo sen olevan huuhaata, valhetta, haitallista jopa, vaan sydäntäni kuuntelisin tuossakin, omaa totuuttani.

Linkkejä:
http://www.mercola.com/article/sugar/sugar_cancer.htm
http://www.sciencedaily.com/releases/2013/02/130201100149.htm
http://drsircus.com/medicine/cancer/sugar-cancer-growth-research
http://www.canceractive.com/cancer-active-page-link.aspx?n=3087

PetriHuittiPetri Huitti

Koulutukseltaan, taustaltaan DI (Tuotantotalous / logistiikka), perehtynyt globaalien ja PK-yritysten toiminnan kehittämiseen, prosessien, logistiikan, toimitusketjujen, jo vuosia, lähes 20 vuotta, opettaen sitä, konsultoiden, nyt kääntyen henkiseksi opettajaksi, heartfulnessin puolesta puhujaksi ikään kuin, viimeisinä vuosina, vahvasta ateismi-skeptikko-tieteellisyystaustasta huolimatta, oman kokemuksensa kautta, sisimpänsä myllerryksiä läpikäydessään, tunteitaan syvimpiä, alitajuisia, niitä jotka meitä usein rajoittavat olemassa se kuka olemme, rajoittamaton, loistava, vahva, voimakas, osaava, valaiseva jopa. Nykykoulutukseltaan Petri on siis lisäksi henkisen kasvun ohjaaja, heartfulness-ohjaaja-valmentaja, kehonkuuntelun kouluttaja, kirjoittaja, kirjailija, maailmanparantaja, kosminen tiedemies niin sanotusti, henkensä kautta, sydämensä.

 

0 Comments

  1. Paluuviite:Turpaduunari: Sokerin merkityksestä sairauksiin | Love Solutions

Olisi kiva kuulla kommenttisi!