Valikko Sulje

Nyt v***u syö

Sain arvioitavaksi mielenkiintoisen kuvakirjan aikuisille. Hävyttömän hauskaa kuvausta lapsiperheen elämästä. Kaj Lipposen suomentamana.

kirja_arvioitavaksiKyse on siitä ikuisesta taistelusta kun pikkulapsi ei suostu syömään. Siinä lentää parsakaali päin isukin näköä. Pikku kullannupun suu ei avaudu, ei niin millään, vaikka kiva lentokone lähestyy takavasemmalta. Tätä kirjaa ei pidä lukea lapselle.

Jos oisimme pandoja, laittaisin bambua pataan,
sillä kalat, lihat, maksaloota,
marketit on myrkkyä täys. Syötävä on silti,
olkoot vitun GMO:ta.

Vain lapsiperheessä voidaan täysin ymmärtää miten vaikeaa syöminen voi olla. Vie lapsesi hienoon ravintolaan ja siinä se pikku mussukkasi elämöi ja keikuttaa tuolia. Ruokalistalta ei löydy syötäväksi kelpaavaa, mutta hän söisi mieluusti pullan lattialta. Säilytä siinä nyt sitten mielenmalttisi!

Ruokailuhetkeä stressaavampaa hetkeä voi hakea vain lapsensa nukuttamishetkestä ja siitäkin on tarinaa kirjassa.

Ei sitä voi ymmärtää miten on mahdollista, että tällaisia kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 1,5 miljoonaa nidettä. Tai voihan sen ymmärtää… Kirjamarkkinoita on mahdoton ennustaa.

Adam Mansbach (kuv. Owen Brozman). Nyt v***u syö. Into -kustannus, 2015

cropped-christer-sundqvist.jpegChrister Sundqvist
turpaduunari, ravintovalmentaja, biologi, filosofian tohtori

Monessa liemessä keitetty yllätyksellinen tietokirjailija ja suosittu bloggaaja. Tuttu turpaduunari, eli huumorin pilke silmäkulmassa esiintyvä terveysluennoitsija. Löydät lisää tietoa täältä: http://ravintokirja.fi/ 

 

About Author

Samanlaisia kirjoituksia

0 Comments

  1. Paluuviite:Paljon kirja-arvosteluja | Turpaduunari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *