Valikko Sulje

Ajankohtaista lokakuussa 2019

Päivän terveysmiete (24.10.2019):

“Täydentävät hoitomuodot ovat olleet pelastukseni korjatessa psyykelääkkeiden jättämiä pitkäaikaisia vaurioita ja masennuksesta paranemisen prosessissa.”

CW (terveystietoinen potilas)

Päivän terveysmiete (23.10.2019):

“Monet tutkijat uskovat, että syövän ja muiden erittäin vakavien sairauksien pääasiallinen syy on vaurioitunut immuunijärjestelmä.”

Christer Sundqvist (Petrasäätiön valistusmateriaalissa)

Päivän terveysmiete (15.10.2019):

“Mikä on oikeasti terveellistä henkisesti? Kaikki tekeminen ja lepääminen kulkevat sykleissä. Lihakset kasvavat levossa. Minä olen ajatellut että elän supersimppelisti vuoden loppuun saakka: Käyn töissä ja muun ajan olen pääosin kotona.”

Altti Parviainen (terveystietoinen elämän pohtija)

Päivän terveysmiete (13.10.2019):

“Hiljainen tulehdus kuiskaa hiljaa meille: Aukaise hiljalleen silmäsi terveellisille elämäntavoille.”

Christer Sundqvist (terveystietoinen joka mieluummin huutaisi kuin kuiskaisi)

Päivän terveysmiete (11.10.2019):

“Vähemmän ehdottomuutta, vihaa, tavaroita, mainetta, sekavuutta. Enemmän suvaitsevaisuutta, rakkautta, tilaa, tavallisuutta, yksinkertaisuutta.”

Christer Sundqvist (terveystietoinen ajattelija)

Päivän terveysmiete (4.10.2019):

“Jotkut ovat ylpeitä siitä että saavat kantaa mahdollisimman paljon vastuuta omasta terveydestään, omasta elämästään ja oikeudestaan ajatella ja tehdä omat päätöksensä, mm käyttämällä tuhansien vuosien ajan hiottuja luonnollisia ja terveitä elämäntapoja, sekä kasvaa näin vastuullisiksi aikuisiksi ja itsenäisiksi ihmisiksi.
Toiset taas ovat ylpeitä siitä, että saavat luovuttaa vastuun omasta terveydestään, ajatuksistaan, päätöksistään ja maailmankuvastaan ”isännilleen”, kuten lääketeollisuudelle ja eliitille, sekä niiden etuja ajaville kansalaisjärjestöille ja muille modernien noitavainojen jatkajille.
Sen verran mitä itse olen tutkinut suomalaisuutta ja Suomen kansallisenkeä, näistä yllä olevista kuvauksista ensimmäinen on suomalaisuutta ja toinen on jotakin muuta.”

Sami Nuora (terveystietoinen pohdiskelija)

Päivän terveysmiete (1.10.2019):

“Kaikkia voi rakastaa jonkin aikaa. Joitakin voi rakastaa kaiken aikaa, erityisesti puolisoaan ja lapsiaan. Mutta kaikkia ei voi rakastaa kaiken aikaa.”

Christer Sundqvist (terveystietoinen ajattelija)

Lisää ajankohtaista täältä: