28/05/2022

Ajankohtaista syyskuussa 2019

Päivän terveysmiete (30.9.2019):

“Kun lääketeollisuuden rahoittamia tutkimuksia ei voi avoimesti vertaisarvioida ja kyseenalaistaa, tiede lakkaa olemasta ja siitä tulee pelkkää markkinointia.”

Peter C. Gøtzsche (terveystietoinen lääkäri)

Päivän terveysmiete (25.9.2019):

”Meillä on käsissämme täydellinen terveydenhuoltojärjestelmän epäonnistuminen ja epidemian lailla virheellisesti informoituja lääkäreitä sekä virheellisesti informoituja ja vahingoitettuja potilaita.”

Aseem Malhotra (terveystietoinen sydäntautilääkäri)

Päivän terveysmiete (20.9.2019):

“Hyvä lääkäri on taitava ja rehellinen.”

Xuefei Wu (terveystietoinen kiinalaisen lääketieteen harjoittaja)

Päivän terveysmiete (13.9.2019):

“STOP! Elämä lipuu ohitse kuin kännykän näkymät sormella hipaisten aamun ruuhkabussissa. Ainutlaatuisen elämäsi pysäkillä voit nauttia kulkemastasi matkasta. Pysähdy!”

Christer Sundqvist (terveystietoinen pysäkillä)

Päivän terveysmiete (12.9.2019):

“Minua häiritsee joidenkin (onneksi harvojen) ihmisten riidanhalu ja jos eivät halua riidellä niin ainakin haluavat olla kanssasi eri mieltä ihan selkeästi väärässäkin asiassa, vain koska heillä on sellainen periaate. Mitä tällaisten kanssa voi tehdä? Pitäköön tunkkinsa? Onko teillä tämmöisiä?”

Christer Sundqvist (terveystietoinen ihmettelijä)

Päivän terveysmiete (6.9.2019):

“Vakavasta sairaudesta toipuminen on pohjimmiltaan elämän mittainen matka kohti parempaa ymmärrystä, kypsyyttä, tietoa, oivallusta ja sisäistä eheyttä.”

Christer Sundqvist (terveystietoinen pohdiskelija)

Päivän terveysmiete (4.9.2019):

“Elämän pelissä ei ole voittajia eikä häviäjiä. Se päättyy kaikkien osalta samaan lopputulokseen. Siksi meidän on tartuttava hetkeen, osattava arvostaa elämää ja nautittava matkasta. Onnea sinulle omassa elämän pelissäsi!”

Erkka Westerlund (terveystietoinen jääkiekkovalmentaja)

Päivän terveysmiete (2.9.2019):

“Kaupan tarjouksissa aina kaksi vakiotuotetta: irtokarkit ja kokis, sitten jotain valmisruokaa ja leipää, tuontilihaa prosessoituna. Kymmenestä tarjoustuotteesta saattaa olla vain yksi terveyttä tukeva. Kuinka Fogeli (Mikael Fogelholm) ja proffat (Maijaliisa Erkkola, Hannu Saarijärvi) muuttavat tämän?”

Tarja Leino (terveystietoinen Turpaduunarin tukija)

 

Lisää ajankohtaista täältä: