25/05/2022

Ajankohtaista tammikuussa 2016

Päivän terveysmiete (31.1.2016):

“Mitä enemmän hiilihydraatteja ruokavaliossa, sitä hoikempina ihmiset pysyivät, ainakin jos suomalaistutkimukseen on uskominen. Ja mehän emme usko.”

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26787554

Päivän terveysmiete (28.1.2016):

“Itse uskon, että probiooteista voisi olla apua suu- ja hammassairauksien ehkäisyssä sekä niiden tukihoidossa. Oleellista on, ettei probiooteista näyttäisi olevan ainakaan haittaa.” Jukka Meurman (terveystietoinen professori)

http://www.potilaanlaakarilehti.fi/uutiset/probiootit-ja-suunterveys-ndash-lisaa-tutkimusnayttoa-kaivataan/#.VqnLN_mLT4b

Päivän terveysmiete (27.1.2016):

“Helsingin sadasta koulusta vain kaksi on sellaista, joissa ei ole sisäilmaongelmia.” Lars-Erik Mattila (terveystietoinen arkkitehti)

Päivän terveysmiete (26.1.2016):

“Jäämme odottamaan Odinin sotilaiden vastaavaa videota jossa he auttavat niitä suomalaisia vanhuksia ja sotaveteraaneja joista ovat niin huolissaan.” Vilho Ahola (terveystietoinen lääkäri)

Päivän terveysmiete (25.1.2016):

“Galaktisen yliopiston rehtori, professori Evoluutio, muistuttaa, että ihminen on 4 miljardia vuotta kestäneen kehityksen tulos. Hemmetti, elä sen arvoisesti!” Christer Sundqvist (terveystietoisesti asioita miettivä)

Kuvalähde: https://twitter.com/SadHappyAmazing

Päivän terveysmiete (21.1.2016):

“60-luvulla ruoka syötiin vielä ruokana, nykyään tarvitsee lukea ties mitä propagandakampanjoita.” Sami Virtanen (terveystietoinen ystäväni)

Päivän terveysmiete (20.1.2016):

“Antti Heikkilän kirjoitukset; tyhmien väitteiden kultakaivos, vai arvokkaiden terveystietojen aarreaitta?” Christer Sundqvist (terveystietoisesti asioita kyselevä)

http://www.anttiheikkila.com/blogi/tosi-paha-vedatys-flunssan-hoidossa/

Tätä mieltä oltiin (kyselyyn vastattiin Christer Sundqvistin Facebook -seinällä 20.-21.1.2016):

A. Heikkilän kirjoitukset ovat tyhmiä 2 kpl
B. Heikkilä tarjoaa tosi arvokasta tietoa 45 kpl

Päivän terveysmiete (19.1.2016):

“Nguyen Thanh Tri on legendaarisen hyvä vastaanottovirkailija yrityksessä Santasport, Lapin Urheiluopisto. Välillä elämäsi kohokohtia voi olla kohdallesi osunut erittäin hyvä asiakaspalvelu. Milloin sait viimeksi hyvää asiakaspalvelua?” Christer Sundqvist (Lapissa viihtyvä jonkinlainen terveysajattelija)
Päivän terveysmiete (15.1.2016):

“Kun Albert Einstein ja Charlie Chaplin tapasivat, väitetään heidän välillään syntyneen seuraavanlainen ajatustenvaihto:
Einstein sanoi Chaplinille: Sinun taiteessasi on jotain mitä ihailen suuresti ja se on sen maailmanlaajuisuus. Et lausu sanaakaan ja kuitenkin koko maailma ymmärtää sinua!
Chaplin vastasi näin Einsteinille: Se on totta, mutta sinun kuuluisuutesi on vielä mahtavampaa: maailma ihastelee sinua, vaikka kukaan ei ymmärrä mitä sanot!”

Päivän terveysmiete (13.1.2016):

“Suurin osa käyttää järkeään!” Mikko Kokkonen (terveystietoinen savolainen)

Koskien tätä uutista: http://www.hs.fi/kotimaa/a1452580031295

Päivän terveysmiete (11.1.2016):

“Herkkävatsaiselle tietoinen syöminen voi antaa keinon rauhoittua aterian äärellä, hidastaa syömisen tahtia ja samalla hillitä mielen pauhua ja rauhoittaa suolistoa.” Leena Putkonen (terveystietoinen ravitsemusterapeutti)

Päivän terveysmiete (7.1.2016):

“Tunti onnea tekee mahdottomaksi murjottaa 60 minuuttia.” Christer Sundqvist (jonkinlainen terveysajattelija)

Päivän terveysmiete (2.1.2016):

“Minun tavoitteena on vuonna 2016 tehdä vähemmän ilmaistyötä. En vielä tiedä onko tämä hyvä vai paha asia.” Christer Sundqvist (jonkinlainen terveysajattelija)

Päivän terveysmiete (1.1.2016):

“Samaistumisempatiakyvyn kasvatusta tarvitaan kaikille.” Ilkka K. E. Härkönen (terveystietoinen psykiatri)

Lisää ajankohtaista täältä: