Valikko Sulje

Ajankohtaista elokuussa 2019

Päivän terveysmiete (23.8.2019):

”Ole onnellinen. Se on yksi tärkeä osa elämäsi tarkoitusta. Ehkä tärkein.”

Christer Sundqvist (terveystietoinen ja onnellinen)

Päivän terveysmiete (21.8.2019):

”Toisen neuvomisen takana voi olla tarve asettua toisen yläpuolelle. Emme me opi neuvoista vaan pikemminkin omista virheistämme. Siksi jokaisella on oikeus olla keskeneräinen ja oppia elämän kolhuista.”

Tommy Hellsten (terveystietoinen kirjailija)

Päivän terveysmiete (18.8.2019):

”On aivan mahdollista olla empaattinen ja koko sydämellään mukana, samalla kun asettaa toiminnalleen selkeät rajat. Kaikkia ei voi yksi ihminen auttaa. Voi vain toivoa, että apua on saatavilla jossain muualla.”

Christer Sundqvist (terveystietoinen ajattelija)

Päivän terveysmiete (17.8.2019):

”Tuli vastaan seuraava aikaamme kuvaava ilmiö: Haetaan henkilökohtaiseen ongelmaan yksinkertaista yleisvastausta. Kun vastaan, että sinun pitää itse perehtyä huolella ongelmaasi ja löytää sitä kautta mahdollisesti vastaus ongelmaan, saan yllättäen kuulla, ettei googlaamalla löytynyt tähän vastausta. Täh?”

Christer Sundqvist (terveystietoinen nykymenoa ihmettelevä)

Päivän terveysmiete (16.8.2019):

”Pronssia sille joka osaa pyytää anteeksi, hopeaa sille joka ymmärtää antaa anteeksi, mutta voiton saa se joka painaa asian unohduksiin.”

Christer Sundqvist (terveystietoinen ajattelija)

Päivän terveysmiete (15.8.2019):

”Miten sokeasti voi luottaa tutkimusnäyttöön näkemättä todellista tilannetta?”

Christer Sundqvist (terveystietoinen pohdiskelija)

Päivän terveysmiete (13.8.2019):

”Eikö lume yhdistyneenä kivun tuottamiin endorfiineihin ja huomatuksi tulemiseen voisi olla hoitona aivan huippua? Ilman haittavaikutuksia?”

Mirka Majamäki (terveystietoinen oivaltaja)

Päivän terveysmiete (6.8.2019):

”On erittäin ongelmallista kun vankasti akateeminen henkilö on niin lumoissaan tietämyksestään, että hän kadottaa järjellisen ajattelukykynsä.”

Christer Sundqvist (terveystietoinen ajattelija)

Päivän terveysmiete (5.8.2019):

”Onni vaatii vastavoimakseen sopivasti hankaluuksia, onko näin? Eikö onnestaankaan saa enää iloita sellaisenaan?”

Christer Sundqvist (terveystietoinen ajattelija)

Päivän terveysmiete (3.8.2019):

”Positiivisuus, emäksisyys, sokerittomuus, happi, liikunta, apuaineet ja -laitteet sopii kaikkien sairauksien omahoitoon.”

Christer Sundqvist (terveystietoinen kouluttaja)

Dagens hälsotanke (2.8.2019):

”Det jag skrivit är ju i någon konkret klinisk mening absolut korrekt – men det strider mot den etablerade uppfattningen om cancer. Därför hotar det också den trygghet det innebär att kunna lita på läkarna. I stället för att uppleva ett hopp om att man även vid en hotfull cancerdiagnos kan bli frisk – så blir man skräckslagen inför möjligheten att läkarna kan ha fel. Så fungerar vi människor.”

Sven Erik Nordin

Syöpä hävisi

Päivän terveysmiete (1.8.2019):

”Suurin yksittäinen sepelvaltimotaudin riskitekijä ei olekaan tupakointi, korkea ikä, koholla oleva veren kolesteroli, verenpainetauti, huonot geenit, diabetes, vaan se asia mistä turpaduunari on kirjoittanut kaikki nämä vuodet: insuliiniresistenssi.”

Christer Sundqvist (terveystietoinen valistaja)

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1871402119300785?fbclid=IwAR3DnEiN4LC44P7JSMmVDGDwcXdETIUbLzaedNYVK26ZG8tM5mraOItAlwA

Lisää ajankohtaista täältä: