Valikko Sulje

Ajankohtaista elokuussa 2016

Päivän terveysmiete (25.8.2016):

”Tämän päivän yhteiskunnassamme urheilun arvostus ei millään mittarilla ole sellaisella tasolla kilpaileviin maihin verrattuna, että se houkuttelisi riittävän määrän suomalaisia riittävän tavoitteelliseen toimintaan riittävän pitkäksi ajaksi, jotta syntyisi urheilun ääri-ilmiö, eli menestys.” Kalle Lassila (terveystietoinen urheilija)

Päivän terveysmiete (22.8.2016):

”No mitä haittaakaan siitä on?” Pauli Ohukainen (terveystietoinen skeptikko)

http://www.tervettäskeptisyyttä.net/no-mita-haittaa/

Päivän terveysmiete (19.8.2016):

”On tosi kivaa, kun voi sanoa sen, mitä Valviran valvovat ammattilaiset eivät saa sanoa, sekä myös sen, mitä valtarakenteita liian lähelle päässeet eivät uskaltaisi sanoa vaikka tajuaisivat; sen, mikä paljastaa terveyden helpoksi, ja sairauksilla rahastavat ammattilaiset enimmäkseen turhiksi. Terveyden ei tarvitse tarkoittaa enää ongelmia, rajoituksia, mautonta ruokaa ja epäterveyttä, vaan se voi tarkoittaa sitä mitä se oikeasti tarkoittaa eli vapautta, iloa, aitoutta ja hyvää oloa. Yhä enemmän se Free-sana voi vapauden lisäksi tarkoittaa myös ilmaista. Ehkei terveydestä tarvitsekaan tehdä teollisuutta, ehkä se toimiikin paremmin kulttuurina, taiteena, suhteina ja elämyksinä.” Olli Posti (terveystietoisuuden sparraaja)

Päivän terveysviranomaisharhautus (16.8.2016):

”Lääkäri Gary Fettke Australiassa ei saa antaa ohjeita diabeetikoille, jotka ovat koululääketieteen vastaisia, eli kertoa miten parantaa sokeritauti ruokavaliolla. Nyt ohjeita antaa hänen vaimonsa. Miten Suomessa? Saako täällä kertoa mitä diabeetikon pitää syödä, jotta hän tervehtyisi?”

Pävän terveysmiete (15.8.2016):

”Mies on vaimon pää, ja vaimo saa tehdä päänsä kanssa mitä tahtoo.” Sananparsi Vilppulasta

Päivän terveysmiete (12.8.2016):

”Kun ihminen on vanha, hän ei ole vanha, vaan hänessä on kaikki iät.” Tuula-Liina Varis (terveystietoinen kirjailija)

Päivän terveysmiete (8.8.2016):

”Tämäkin (Wienin) lääkäriyhdistyksen varotoimi kertoo siitä, että ’äly’puhelinten riski liittyy useaan samaan aikaan lähettävään ja vastaanottavaan antenniin. Tämä usean antennin samanaikainen kuormitus voi jopa moninkertaistaa kilpirauhasen säteilykuormituksen vanhempiin kännyköihin verrattuna.” Mikko Ahonen (terveystietoinen tutkijaystävä Tampereelta)

Päivän terveysmiete (5.8.2016):

”Terveystietoinen oivaltaa, että niitä huonoja valintoja pitää välttää, ei sen takia että se olisi pakko, vaan sen takia, että hän pitää terveyttään erittäin suuressa arvossa.” Christer Sundqvist (terveystietoinen)

http://tekijaakatemia.fi/101-tarinaa-christer-sundqvist/

Päivän terveysmiete (4.8.2016):

”Valmennuksellisena ykköstavoitteenani kaikkien urheilijoiden kohdalla on auttaa heitä kasvamaan oman urheilunsa parhaiksi asiantuntijoiksi. Omistamaan oman urheilunsa. Kuuntelemaan omaa kehoaan ja mieltään. Ja ennen kaikkea tekemään omia rohkeita ratkaisuja.” Jarkko Finni (terveystietoinen valmentajaystäväni)

http://www.stoori.fi/teamjku/jarkko-miksi-valmennan/

Lisää ajankohtaista täältä: